• pelsepuuppi

kysymys

miten facebookist on tullu niin ihmeellinen huttu, sillee mulle? miks siel jotenki pätee eri säännöt kaveruutee ja ystäviin ku muual maailmas? miks mua pyytää kaveriks sellaset karaktäärit kenet oon oikeesti tuntenu (tai "tuntenu") ohikiitävän hetken yläasteel? ja tosiaan siis en ees tuntenu, rinnakkaisluokkalaisten semikaveri. mitä mä vastaan ku yks täys kusipää ketä en voi sietää pyytää kaveriks fäsäris? ku en haluis olla sen kaa kaveri, ees tuntee sitä, ja sit se pyytää mua kaveriks siel. life is a mystery, everyone must stand alone. mä itse asiassa tykkään facebookist hirmu paljon. twitter m ul meni ohi, kirjauduin ja must siin ei ollu oikee mitää ideaa.. tai sii sideaa mut jotenki en jaksanu handlaa sitä. siis joo, tyllään fäsärist mut mul alkanu nousee suurii issuei et millast politiikkaa pitäs noudattaa sen suhtee. tai sen kavereiden suhteen. et onk se kuin sidoksis todellisee maailmaa ja todellisuutee? et annank mä kusipäil siunauksen ja hyväksynnän jos oon niitten kaveri fäsäris tai olenko koppava kusipää ite jos sanon "ei" ystäväpyynnöl? maailmas on niin monta suurta kysymystä ilman selkeetä vastausta.. oh no ja kello on vast tiistain kohdal. perjantaihi mennes oon flipannu jo monta kerta tän asian kans.

8 kommenttia

millikan

19.1.2010 09:59

No, mulla on summittaisena periaatteena facebook-kaveruuteen että jos nyt törmättäisiin jossain niin kyseltäisiin että mitä kuuluu.
Vaikka ei muuten aktiivisesti yrittetäisikään olla yhteydessä toiseen...

Tosin mulla ei myöskään ole tullut noita "olen nimen joskus kuullut, se taisi olla rinnakkaisluokalla joskus" kaveripyyntöjä...

stellagrrrl

19.1.2010 10:11

sama periaate yleensä kuin millikanilla. täysin tuntemattomat ignoroin välittömästi, epävarmojen ja noiden "ijustdontlikeya" tyyppien kanssa harrastan roikottamista... jos he haluavat kavereiksi tosissaan, niin lähettäköön viestiä.

Aboa

19.1.2010 13:42

Mä pidän mukana vain sellaisia ihmisiä, joiden kanssa voisin ihan oikeasti meneväni kaffelle joskus. Ihmisten kanssa, joita en kaipaa, mutta joita en halua loukata, teen niin että hyväksyn heidät ystäväksi ja jonkin ajan kuluttua poistan kavereista. Poistosta ei mene ilmoitusta kohteelle ja hän ei asiaa todennäköisesti edes huomaa.

mopsi22

19.1.2010 15:53

Mulla on muutamia, jotka on jäänyt jostain roikkumaan, mutta pääasiassa pidän tiukkaa linjaa. Ihan tuntemattomat lentää heti, puolitutut nii ja näi. Aboan kahvi on vähä tiukka, mutta semmonen, että toisen täytyy tuntee mut livenä jos näkee, ois suotavaa :D

Oon toisaalta monia semmosia ihmisiä, joihin oon törmänny jossain (lue baari tai muu homoympäristö) ja joihin oon sitte alkanu feissin myötä pitää yhteyttä. Että se tuttavuus on feissin myötä niinku sitte vähä kehittyny. Pitäs kyl pari nimee pudottaa pois :)

pelsepuuppi

19.1.2010 21:51

joo, mulla siis parhaillaan yks tyyppi ku tiiän semisti kuka se on ja yläasteel (vittu kelatkaa..) ollu yhteisii tuttui. eli sil voin sanoo ei. sit on se toinen kenen kans tullu jopa reissattu (ei omast tahdost ja shall never happen again) ja sillee.. en tiiä. ku en voi sietää sitä oikeesti yhtää mut onk sit tylyy sanoo ei fäsäris..? ja lopulta, se tyyppi loukkaa mua olemassaolollaan ihan röyhkeesti ni miks murehdin loukkaantuuk joku fäsäris? oi on mulla ongelmia. mut on the bright side, mun ankkuri ja ruusut etenee ihan jeessisti. mä palaan asiaan ku olen pohtinu asian ja tehny päätöksen. kaikki on kuitenki ihan liekeissä odottaas.

mopsi22

19.1.2010 22:13

:D

jos joku loukkaantuu feissikutsusta nii byhyy...mä ignoorasin äitini :D

pelsepuuppi

19.1.2010 23:33

kiitos mopsi. toi ratkasm un ongelman samassa. ja kiitos muilleki kommenteist ja neuvoist mut valitettavasti kukaa ei pärjänny mopsin mutsin disauttamisel.

Rokkihomo

20.1.2010 00:01

Ignore on vain klikkauksen päässä. Peruskouluvapaa vyöhyke toivottavasti samalla myös.