• pelsepuuppi

särky

pä sattus yöl, ei jaksanu kuitenkaa lähtee hakee nappii. meni ohi siit sit ku hetke vaa makas ja ignooras koko paskan.

mua kauhistuttaa et nyt on maaliskuu. ja et nyt sit tuli lunta ja talvi. ei päs taas monarkil menemää. pitäs sen kumit tarkastaa ja .. tai siis pyytä et joku kaveri sen kumit tarkastas ja jos olis klappii ni korjais. mä oon niin käsi kaiken tolasen suhtee ettei parae pelsee laittaa mitää touhuumaa mikä liittyy mitenkää teknisytee. tulee itku ja oksennus ja sit ollaan naama auki päivystykses. kerran teininä kaaduin pirtupäissäni nii et oli koko naama auki. se oli kauheet. tikki ja tiukkaa laastarii. edelee toises kulmas vekki ja silmä alla arpi. mut mä jotenki diggaa niist. hiuka sillee macho, et raffi elämä.

ja poskest lekattii tukkeutunu talirauhane ja siinäki pieni arpi. siit mä tykkään kans. mua harmitaa et kaverit sai ylipuhuttuu mut aikoinaa ja heitin sen möykyn menee. se oli siis se talirauhane, täynnä kamaa ja mutama partakarva siin viel kiinni. sain sen lekurilt mukaa himaa selases pienes pirtupurkis (tai mitä se liemi mahtaa olla) ja se oli mun työpöydäl mut sit kaverit sano et se on tosi ällö ja vastis ja oksu. heitin pois sit.

2 kommenttia

stellagrrrl

4.3.2008 11:15

muistaks ku oltti kesäl huolttiksel miettii, et miten vaihdetaan öljyt sun autoon eikä kukaan tienny et misä se reikä on ja miten se homma hoituu. ja sit se oli ihan kuiva. ei oljun oljua. ja sit paniikkipuhelut, et mitä öljyy sinne pitää laittaa... ois varmaa menny ruokaöljyy pissapoikaan, jos mä oisin saanu funssaa sen.

pelsepuuppi

4.3.2008 12:12

jep. ja siit tuli mielee u aikoinaa bf:n kans vaihdetti auton puhjennu kumi uutee ja ehjää. se oli upee show kans. näytti varmaan hirveen prolta. kaks friikkii touhuus paska-toyotan kimpus mustat tukat pystys.

se on s ekato ku ollaa teknisest lahjakast possee. hommat hoituu.