• pelsepuuppi

asiaa

okei essee alkaa olee hallus, enää hiuka hienosäätöö niinku just.. no siis kaikkee et tsekkaa pikku-juttui ja jees.hetken pääst sauna ja sit alkaa muut kuviot. parit kuvat täytyy laittaa kasata sillee niinku kollaasiks et kaik napit ja hakaneulat sillee yhtenä settinä et tajuuvat sit helpommi ku alan jaappaamaa asiaa et mistä nyt puhutaa. onneks ei täs vaihees muuta oikee tarvi viel ollakkaa ku alustavii ideoi ja sillee. tai eis iis es viel niit. kunha jotai länkytän lämpimikseni sit ku kulmil.

andy lupas laittaa mun a-kirjaimen takas paikallee. tosi kivasti ajateltu hänelt.

kävin kahvil yhde vanha kaverin kans tänää ja oon ollu siihe sillee salaa ihastunu tosi kaua mut sit seukkasi eikä ollu hienoo sanoo sellasii asioi tai pyytää treffeil ku olis se kumppani siin ja nyt ku olisin ihan vaan poimittavis ni hän sit varattu. möhnä. mut nii, ihana se on edellee..

oon lukenu hirvei määrii asiaa, siis ei ees sillee niinku fäsönii, ja pää hiuka tukos kikkee infoo ja sosialismii ja kaikkee. ja parin funssaajan tekstei kans kahlannu läpi ja varmaa tuun siis käyttää kans omis opinnoissani muutamii pääpointtei (kunha ne eka aukeis mullekki..)

nyt saunaa, sit maissii ja sit jatkan hommii.meinaan skannaa tänää koko maailman itelleni taltee. kaike mitä oon ikinä hiukaakaa nähny.