• pelsepuuppi

leffas

päivä oli jees mut hiuka outo. olin menos kovasti tekee hommii koulul ja laitoin kaveril viestin et tuu mein luoka skäymää. menin ku ajattelin et siel ei oo mitää muta ku et ne tekee hommi et ei luentoo taio mitää mut toisin oli. niil oli joku luento/kurssi/tehtävä/whatever second lifest ja sinne pelseki sit jäi. eli mut löytää kans toisest elämäst. en oikee tiiä miks jäin sinne jumittaa. en ees tykänny siit jutust. mut se ope oli hauska ja sil oli jotenki itsestää selvää et mä menin mukaa sinne. anyway, sit mentii kaverin kaa kahvil (okei mä join bissee ja viinii) ja länkytettii. sil hiuka kiima ja haluismiehen mut samal se on hirveen ujo ja ei voi pyytää ketää kahvil ku pelkää et liian päällekäyvää. ei ihan oltu samas asias kiinni tavalla amut koitin kovasti hänt komppaa menemää asiaan kiinni jos silt tuntuu. et ei se kahville kutsu nyt oikeesti o merkki epätoivost ja sekopäisyydest. mut nyt sit mun pitää lähtee sen esiliinaks perjantain sen treffeil. siis eri pöytää ja näin mut kuitenki turvaamaa sen selustaa.. en tiiä onk se iha se juttu mitä eniten just haluisin mut toisaalta mä voin sit käydä kysyy sitä kuumaa jamppaa lady dayst kahvil mun kaa. mut se liittyy siihen et mä oon agnostikko ja homo ja mul ei oo mitää arvoi tai moraalii. and i'm in fashion.

ja sen jälke mentii leffaa kattoo cloverfield ja mä kyl tykkäsin siit kovasti. jopa niin paljon et hajotin leffateatterin penkin.

nyt soi guillemots ja se on hyvää, pia laitan unimusan pääl ja alan vaipuu unee. toivottavasti. hyvää yötä, maailma. aamulla aurinko nousee taas.

1 kommentti

martin

6.2.2008 23:43

nousee, joo