• pelsepuuppi

sisso

no ei soittanu herra eilen. sinällää ei haitannu koska siin vaihees ku pääsin himaa, kävin suihkus ja söin olin aika förttis ströpö poika. otin valkkaripullon kainaloo ja menin makkaamaa. katoin netist kaikkee ja tein luonnoksii ja nyt olis kova plääni jatkaa piirtämist. eli eli, hiuka on hommaa tänää mut sit kans se et on taas aika ihana ilma ja amsterdam on niin kiva ja kaunis kaupunki et jotenki hotsittais mennä touhuumaa hiuka kulmil.

damis on kauppa niminen kauppa. suomalainen tyttö/nainen pitää kauppaa mis myydää vaan suomi-designii. käytiin pitkä ja huolestunu keskustelu miesten muodista tai sen puutteest ja hollantilaisten tyylist ja vaatemaust. mukava rouva, kiva kauppa ja se oli tietysti kans de 9 straatjesin alueel. se ihan mun lempparipaikka tääl. hiukan trendikäs, hiukan boheemi, hiukan ihana.

2 kommenttia

Rokkihomo

9.2.2008 13:43

Förttis ströpö?

Mun gore texit alkaa nuhjaantua ja olla aika pässinpökkimät, mutta toisaalta ne alkaa lopulta tuntumaan mukavilta jaloissa. Ja sopii hyvin yhteen 70-luvun Suomiarmeijamanttelin kanssa.

pelsepuuppi

9.2.2008 13:48

ei mua pöyhäse kenenkää manttelit tai goret (luulee monet mitä tahansa). enemmän mua pöyhäsee tarjonnan puute. ja sit seuraavaks mietityttää kysynnän ja tarjonnan kohtaaminen. mut sit pitäs alkaa funssaa isompii juttui ja siihe mun aivot ei tietty riitä. kunhan mul on kliffoi kenii ja näppärii vaattei tarjol mä oon ihan häpi.