• pelsepuuppi

poppis

mulls on alkanu elämä kummastuttaa kovasti. tai ehkä jopa vituttaaan hiukan. töis koko ajan joka päivä ja sit onki vapaata 3 päivää eli sen just sen joulun ja de va de. mä liityin ammattiliittoo ja juttelin siin sen pamilaisen kanssa ja moi, mulla menee hyvin.. voi vittu. mun täytyy ottaa palkkaneuvottelut töis ja olla kovana. mua on fuulattu ihan kybäl mut omaa tyhmyyt ja rumuut ja arkuut kaikki tää.

näin unta et olin hollywoodis. siin unes oli sillee et sen kyltin takanen alue oli tosi fancyy ja korkeet mäet ja kaikkee ja lationperheet kulki korkkareis ohi ja huuteli. meil on täää roadtripin luokkakokous ja mul sitä ennen siivoominen. oon levittäny vaatet ja tavaraa ympäri pintoi. ja mustaa kravaa on över allt ku der alte herr kliffa (kenel on muute hiuka kaihii silmis..) oli kyläs muutama viikko sit. siis aikana ennen amerikkaa. ja sen jälkeen, trust me, oon kyl imuroinu ja asentanu siivoust. mut silri on sellast karkeet mustaa karvaa huoneiden pinnoilla ja tiloissa.

näin kissan san franciscos. siel oli kivaa vaik oliki hiuka sateist. ja kylmää. ostin sielt hatun, 2 t-paitaa, takin, 2 huivii ja obaman.