• pelsepuuppi

ongelmaist

pikkuset murheet vyyhteytyy ja kaikki mitä just pitäs nyt heti täs saada tuntuu kaukaselt. tai ei ees niin pahalt mut sillee ju nou et vitsi ku ei tarvis niin paljo kaikest kantaa murhet.

kaverit anto siunaust tänää mun plääneil ja haaveil. hiuka tullu muutama vitsiks käännetty vittuilu mut en jaksa niist välittää. whatever, ei o mun ilmaa.

eile oltii kaveril ottaa kalsarikännii ja oli ihan kliffaa mut jotenki osin tuli sellane fiilis et ei se sittenkää o ihan hyvä näin. mä tarviin sen poikaystävän. tatskatu seilori, hörökorvat bonus ja sukkelat ajatukset. tai sit mus niin paljon jlappii ettei kukaa oikeesti koskaa vois olla mun kaa.

2 kommenttia

stellagrrrl

2.12.2007 18:26

ei se susta kiinni ole: hilpakka kaveri, jolla klappia ehkä muualla kuin korvien välissä. ja fiksut saa aina seuraa, sano mun sanoneen. kyl se kato vastaan tulee vielä.

oiskos jossain sellanen tatskattujen seiloreitten päämaja, josta vois käydä poimimassa omansa? mäkin voisin olla messeissä...

pelsepuuppi

2.12.2007 18:32

se olis kliffa reissu. täytyy tsekkaa mis se lis. jos se olis viel berliinis ni sehän olis onnistunu reissu muutenki. ja sit sitikal takas suomee alfonsin kans. tai voi se seilori toisenki nimine olla. joku kliffa kuitenbki.