• pelsepuuppi

kekkonen

en o koskaa ollu hirve into suomen historia mut luin hesarin kuukausliitteest kekkosen päivälkirjoist ja paasikiven ja okei mua alko hiuk ajopa kiinnostaa. kai se olis iha ok hiuka tietää oman maans asioist. ei sillee nyt liikaa ettei kukaa vaan luulis et koitan olla fiksu, omaks iloks vaan. enkä puhuis kellee. mitää. mua vaan hämää miten se kekkonen es mes oli niin kova jamppa suomelle ja mite sen ja taben suhde sit mahtanu oikesti menä.

hirveest taas tääl eri ihmiset funssannu ja länkyttäny asioi mist mul olis kans niin paljon mielipidet ja kommenttii, osa sillee komppaavaa ja osa kait hiuka gegen mut en jaksa niitäkää alkaa kirjaa tänne. mietin iteksee vaan ja oon niin muitten yläpuolel.

hei rokkihomo, onk sillee et tänää törmätää vai? ku stella varmaa kulmil ja sen tietää mitä se sit meinaa. voidaa sit kysyy mitä kuuluu. vituilleenhan tää mnee kaikki mut ainaki siit voi puhuu vodkan voimin.

1 kommentti

Rokkihomo

5.12.2007 14:16

Kekkonen ja Paasikivi - älä mene noihin porukoihin! Äläkä tosiaan ainakaan paljasta kenellekään, jos salaa vähän kiinnostuisitkin.

Ja on sillee, tuun stellan kanssa, kulmakarvat au naturel.