• pelsepuuppi

tiistaita

eiline meni kiukul ja raivol. maanantait aina ollu aika nihkei. paitti mul sunnuntai kaikist ahdistavin päivä ollu aina, kaikki pyhät. sotkee mun maailman. mut kaikest huolimat sain eilen tehtyy hommii aika hyvin. mul alkaa deadlinet nakuttaa hiuka vastaa täs ja sitä kautta ei nyt paniikki (viel) mut ju nou hiuka alkanu funssaa et pitäs laittaa hiuka enemmä tohinaks mitä tähä asti laittanu.

tänää tuli hirveet mälli rahaa tilil, ihan kreisii. sain veronpalautust ja tarve saada tuhlattuu, kaikki. heti. johonki turhaa. niinku joululahjoihi. itel. ei, en saa ostaa mitää, varsinka vaattei tai korui tai mitää.pakko kai osta kavereil kaikke kamaa lahjaks.. tai maksaa laskui. mut se niin tylsä vaihtoehto et jätän välii.

aamu alkanu iha hyvi ja nyt tekis mieli ottaa kuppi kahvii. tekis niin mieli.

1 kommentti

stellagrrrl

4.12.2007 15:53

loppuvaiheen puristus on mulla ollu aina tehokasta aikaa. en osaa tuhnuttaa tasaisesti duunia, vaan teen pyrähdyksissä. välissä on aina suvantovaiheita jolloin tietysti raksuttaa: tein väitöskirjan rakenteen (monografian kokonaisargumentti) yhtenä joulunalusyönä, kun sain viimeiset tentit tarkastettua. jossakin aivopoimuissa sekin oli muotoutunut rauhassa ja sitten vaan pygasi ulos yhdellä rymäyksellä... tosin tuttu tunne on tuokin, että hiukan enemmän voisi joskus touhottaa, ettei ihan kauhea paine tulisi.

mulla tuli ja meni veronpalautus, niin kuin varmaan lähes kaikilla muillakin. hyvä se on, kun on rahat jo etukäteen tuhlattuina -- ja hiukan enemmänkin. kiäh.