• pelsepuuppi

sunnuntaita

ilta oli ihan jeees. tykkäsin kovasti ruuasta, oli klifaa seuraa (kyllä, räyhä, oli mukava nähdä) ja ilta jatkus viiniä juomaan. must mieltsi idea et kaveri tullu new yorkist berliinin kauttaa turkuu yhdeks illaks juomaa samppanjaa mun kans. voi pientä friiduu. meil alko taas hyvät pläänit tulevaisuuden kannalt ja mul olis nyt pedattu talonmiehen paikka berliinis. must ihan kohtuullist. ai ai se lis kyl kliffaa, siin sit hengais ja miettis elämän suurii kysymyksii.

enivei, menii hittoo ja setan diskoo ja kumpiki iha ok mut ei kuitenkaa super. ei tullu toosaa, mun nuori ihailija vaihto kyl katsei mut siin se ja menneisys alko hiuka huippaamaa. ku mä hesast kerran jo poi smuutin ni miks mua pitää seurata? olkaa nyt hesas vaan.

mul hirveit issueit mun kroppani kans täl hetkel. ja ne on issuei mihi ei kukaa voi sanoo mitää mikä jeesais. pitää vaan saada runkattuu asiat kuntoo ja se must kiinni. tai siis mul issuei koko tän ulkonäön kans ja taas; turha muiden sanoo mitää koska ei auta. pitää vaan feikata ittes kauniiks ja käyttää vaattei ku peittää kropan virheet (=koko kropan). siks en voi alkaa käymää uimassakaa vaiks se olis muuten klifat likuntamuodot.

yhtkaikki tätä on elämä. jatkan nyt aamukahvi ja odotan et kamut heräis ja mentäs aamukahvil.

1 kommentti

Rokkihomo

30.12.2007 13:32

Räyh.

Nähdään Berliinissä Turunnäkemisten perään siis.