• pelsepuuppi

nästan

son melke vuos loppu. lupaan olla kliffampi ens vuonna, ja maisteri. de va de. muuta en lupaa. paitti olla nätti ja söpö, ja koitan löytää miehen. ja kämpän saan ostettuu.

eile oli ihan klifat rauhalliset illat. kaveril vaan istuttii, niitä näit puhuttii elämänmenosta. yhdel kaveril ollu raskas viikko ku sil on raskas duuni ja siin sit ihmeteltii kui kauhee maailma voi olla. mä lähdin kotii ja muut jäi viel hetkeks sit baarii. alustavasti lupauduin mene auttaa kaverii ojankaivuussa. akkaset tulee maanantaina ja ojan pitää olla färdig ennen sitä. sit funssasin et kysyn olisko kiva juhlistaa tätä suurta hetkee esim just menemäl syömää. ja drinksuil. ja kännisää kotii. paitti et ehkei. paitti et joo.

sain eile laitettuu parit kouluasiat eteenpäi ja oon sillee et wow, mN, WOW!! eka olin et tänää naputan hetken viel ja kaikkee mut toisaalta mul nyt hiuka ohimot vihloo et ei sit se skarpein vaihe funssata miesten muotii. ja ai perkele ostin jonku muotilehen mitä en o viel ees lukenu.. uutta id:tä odotelles.

räyhä. miks?

1 kommentti

Rokkihomo

29.12.2007 12:45

Öö, huomenta, mitä?