ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Oma elämä > Mistä morkkis?

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
KumiAnkka Vastaa1 / 7 
01.10.2003, 22:03
Viestiä on muokattu
Kertokaa mistä teille on tullut paha tai vielä pahempi morkkis? Mitä teitte? Entä mitä teitte morkkiksessa?

Mulle tulee morkkis niin helposti. Kai. Kertokaa, että saan suhteutettua omaa morkkistani teidän morkkiksiin.

Esimerkki: Puhui humalassa ex-hoidolle pehmeitä. Morkkis asteikolla 1-10? Mulla se on ysin pintaa ainakin viikon jälkeen päin. Kiroan itseäni ja välttelen ko.henkilöä ainakin vuoden. Ainakin melkein
Ylös
JustMe Vastaa2 / 7 
01.10.2003, 23:36
Viestiä on muokattu
Morkkis tulee baari-illan jälkeen, kun on tehnyt jotain typerää humalassa. Morkkis tulee baari-illan jälkeen, vaikka ei olekaan tehnyt mitään typerää humalassa. Morkkis tulee, kun kanssaihmiset saavat jotain sellaista mitä eivät ansaitse. Morkkis tulee, kun on ollut syyttä ilkeä jollekin. Morkkis tulee, kun joku on ollut ilkeä minulle ilman mitään syytä. Morkkis tulee aina uudestaan ja uudestaan ja jatkuu loputtomiin, kun on sairaan ihastunut samassa koulussa olevaan jätkään, joka on hetero. Morkkis tulee, kun näkee heterokamujen menevän naimisiin ja saavan lapsia. Morkkis tulee, kun itsellä ei ole ketään. Morkkis tulee niin monesta asiasta. Jos jonain päivänä ei ole morkkis, niin silloin ajattelee, että kohta se morkkis taas tulee, ja sitten seuraavassa hetkessä päivä onkin jo muuttunut morkkispäiväksi.
Ylös
Mantu Vastaa3 / 7 
19.10.2003, 17:41
Viestiä on muokattu
Mulle ei useinkaan tule morkkista, kun olen niin pidättyväinen kännissäkin. Mutta joitakin asioita on:

1) Ylenpalttinen rahan kulutus (tämä voi tulla muutenkin kuin kännäämisen jälkeen)

2) Liiallinen "avautuminen" kavereille omista ihastuksista

3) Se, että on jossain vaiheessa iltaa alkaa masentaa ja siitä seuraava mököttäminen
Ylös
Micco Vastaa4 / 7 
19.10.2003, 18:12
Viestiä on muokattu
Oma morkkikseni tulee yleensä liiallisesta kännäämisestä. Se tuntuu olevan enemmänkin viinan aiheuttamaa kropan hormonitasapainon lievää "sekoamista", ja kestää 2-3 päivää. Sillä ei ole niinkään väliä, mitä on pöhnäpäissään tullut toilailtua :-)
Ylös
earth Vastaa5 / 7 
25.11.2003, 18:07
Viestiä on muokattu
Mulle tulee morkkis siitä kun olen mielettömän ihastunut poikaan joka ei tunnu piittaavaan minusta ja häntä odottaessani siivoan kuin hullu, laitan itseni viimeisen päälle ja nään sen kaiken vaivan vain miellyttääkseni häntä.

Sitten hän tulee ja haluaa vain seksiä eikä juuri välitä muusta ollenkaan. Hänen lähdön jälkeen on jälleen tyhjä olo ja paha morkkis: Miksi taas tein näin?
Ylös
tästä.. Vastaa6 / 7 
07.12.2003, 20:55
Viestiä on muokattu
Huomasin toisenkin laittaneen tän heteroon ihastumisen. Ollaan samalla luokalla ja jos vaan voisin, niin ottaisin ja söisin hänet..minkä teenkin katseella joka kerta kun nähdään. .GRRRRRRR. Tarvitseeko kertoa enempää. Pää menee sekaisin vähemmästäkin. Loppuisipa opinnot nopeasti.
Ylös
Hytti Vastaa7 / 7 
08.12.2003, 20:45
Viestiä on muokattu
Joo, liiallinen avautuminen, usein kännissä, siitä tulee morkkis. Liittyy salaisuuksien lipsahtamiseen ulos, joskus niitä menee muulloinkin kun kännissä
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy