Päivi Räsäsen kiirastuli jatkuu: korkein oikeus myönsi syyttäjälle valitusluvan (juttukommentit)

Tässä on minusta oleellista nyt mistä Räsänen vaikenee. En ole lukenut, mitä hän on kirjoittanut.
Mistä Räsänen ei koskaan puhu? Onko hän koskaan sanonut, että on väärin häiritä laillisia kulkueita tai mielenosoituksia tai kieltänyt kiusaamasta sateenkaariväkeä?
Ihmiset ovatyhdenvertaisia lain edessä, ihmisillä on oikeus koskemattomuuteen ja turvallisuuteen, ihmisarvo on loukkaamaton.
Näitä tällaisia vastaan hyökätään maailmassa monin tavoin. Trump esimerkiksi ihailee Unkaria ja painottaa vahvaa johtajaa. Tämä on jo hyvin kyseenalaista, mitä siitä voi seurata.
Koska Räsänen on kristitty, hänelle Jeesus Nasaretilainen on tuttu hahmo. Jeesus Nasaretilainen meni niitten pariin, joita sen aikainen yhteiskunta syrji ja nimenomaan tämä oli minusta syy, miksi hänet lopulta murhattiin. Kyse oli tasa-arvoisuudesta ja yhdenvertaisuudesta. Nasaretilaiselle nämä olivat ykkösasioita.
Tietenkin juutalaiset teeskennellen vetosivat keisariin, mutta taustalla oli minusta rahan ahneus.
  • 2 / 2
  • Kolmoisritti
  • 8.5.2024 16:14
Sitten tässä on toinen näkökulma. PR tekee samaa, mitä katolilainen ja luterilainen kirkko ovat tehneet vuosisatoja. Hänellä on malli, miten toimia: kirkko on tehnyt tätä koko ajan eli mennyt ihmisten sänkyihin. Nyt PR haluaa olla ihmisten sängyissä, jos kuvailisi tätä toimintaa. Kolmantena on PR sängyssänne! Tätä ovat kirkoissa tällaiset yksittäiset papit ottaneet asiakseen tehdä omasta aloitteestaan. Heille ei ole koskaan kukaan muu taho pistänyt hanttiin kuin työväenliike eli tukkinut näitten suuta. Nyt ollaan siinä pisteessä, ettei ”klassinen ” kristinusko kiinnosta ihmisiä. Siitä PR on ihan pihalla kuin lumiukko, mitta ottaa hampaikseen sateenkaariväkeä ja kiihdyttää -tajuamatta sitä itse- kristinuskon arvomaailmasta luopumista. Vanhat kuolevat eikä rahaa tule tilalle, kun jäsenmäärä vähenee eikä lapsia enää kasteta automaattisesti ja kastemaljoista tullee turhake.
Tilalle tulee henkisyyden sekametelisoppaa ja afrikkalaiset karismaattiset ” kristillistyyppiset ” ryhmät, joilla on ihan omat taikauskoiset menonsa.