Turkin ja Syyrian maanjäristyksistä syyllistetään homoja

Kun Turkissa ja Syyriassa sattui jopa 5000 (tai enemmänkin, jopa 20 000) kuolleita vaatinut maanjäristysten sarja, mannerlaattojen siirtymäraja-alueilla, niin Lähi-idässä eräät kristityt ja muslimit yltyivät hetimiten syyttämään tapahtuneesta homoja - viitaten tietenkin etenkin raamatussa olevaan Lootin juttuun, johon koraanissakin viitataan. Julistavat etenkin somessa postauksissaan että jumala suuttui "kaduilla julkisesti liikkuviin homoihin" ja lähetti suuttuessaan maanjäristyksen taas.

Esim.
https://www.instagram.com/reel/CoVSC7iuKf8/?igshid=MDJmNzVkMjY%3D

Myös Irakin shiialaispappi-poliitikko Muqhtada al-Sadr
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=749824583383485&set=a.295303195502295&type=3&theater
Jännä, että täällä Pohjoismaissa tai laajemmin läntisessä Euroopassa on avointa homoseksuaalisuutta, mutta Jumalan suuttumus ei ainakaan maanjäristysten muodossa ole näkynyt näillä main.
Se on tämä vankka maallistumisen suoja, joka vie jumalilta niitten pahat voimat.

Paitsi uskonnollisilla alueilla, kuten Itä-Euroopassa Venäjällä, putinismi-kirillismi-järistyksenä ja 80 vuotta sitten Keski-Euroopassa radikalisoituneiden kristittyjen natsien aikaan (kun Saksa ja Itävalta olivat Euroopan kristillisimpiä maita, kun niissä kuului kirkkokuntiin enemmän ihmisiä, kuin muissa Euroopan maissa).

Sittemmin onneksemme maallistuminen läntisessä Euroopassa onkin tuonut vankkaa suojaa suutus-päissään riehuvia jumalia vastaan.
Vaikka kyllähän läntisessä Euroopassakin eräät syvältä uskonnolliset piirit maalailivat korona-pandemian olleen "homojen ja muitten "syntisten" syytä".