Makkaratalon Hercules laajentumassa

  • 1 / 4
  • human
  • 29.12.2023 0:40
Hercules yökerhon sivulla julkaistiin eilen torstaina 28.12.-23:
"Olemme täpinöissämme ilmoittaessamme, että toimintamme laajenee keväällä entisen Baarikärpäsen klubin, (entisen naapurimme) tiloihin! Tämä merkitsee jännittäviä mahdollisuuksia ja unohtumattomia hetkiä sateenkaariyhteisölle. Olemme innoissamme voidessamme tarjota teille entistä upeamman kokemuksen vieläkin suuremmassa tilassa ja aivan kaupungin ytimessä. Pysykää kuulolla, sillä julkaisemme lisätietoja laajennuksestamme myöhemmin keväällä. Olemme valmiita valloittamaan uudet tilat yhdessä kanssanne!"
  • 2 / 4
  • smo
  • smo
  • 29.12.2023 20:50
Monille suurempi uutinen on se, että Baarikärpänen poistuu naapurista. Rinnakkaiselon päättyminen tarkoittanee selkeämpää toimintaa narikassa, sisäänpääsyssä ja käymälöiden suhteen. Toki muutos tuo myös mahdollisuuksia monipuolisempaan tilojen käyttöön.
Poke-ja narikka-porukkahan oli ennen tätä vuotta tilojen vuokranantajan, mutta nyt Hercules otti homman haltuun, uuden järjestyksenvalvojayhtiön kanssa.
Luottavat siihen, että uudet järjestyksenvalvojat osaavat asiakaspalvelun paremmin.

Baarikärpäsen tilat remontoidaan Herculeksen käyttöön.

Aiemman QX-median uutisarkistosta löytyvästä tilakuvasta näkee, miten paljon Hercules laajenee.
https://www.qx.fi/wp-content/uploads.fi/2021/10/nyttkuva2021-10-29kello164632.jpg

Tilakuvassa oranssipinkki, sekä harmaa keskiosa ovat aiempi Hercules. Sininen ja keltainen osa vuodenvaihteessa tuolla lopettaneen BK Baarikärpäsen tiloja. Upadate: Niistä sininen kulmatila ja ulkoterassit tulevat mukaan tänä keväänä laajenevaan Herculekseen. (Update: Uusi tila avattiin asiakaskäyttöön 25.4.).
Hercules ilmoitteli mm. instagram- ja facebook -sivullaan että tänään 25.4.avautui myös Citycenterissä (Makkaratalo) aiemmalta Baarikärpäseltä saatu ja remontoitu uusi puolikin.
https://www.instagram.com/herculeshelsinki/

Se on auki suurine, lämmitettyine terasseineen kuulemma nyt joka päivä klo 15-04.
Eli siinähän sitä on uutta tilaa rutkasti (satoja asiakaspaikkoja lisää, Citycenterin Herculeksen "vanhan" puolen tilojen lisäksi nyt) viettää ja juhlia Vappuakin, säissä kuin säissä,
sekä mennä päivätöistäkin suoraan Sateenkaari-terassille.

(Taitavat pitää Manssia toistaiseksi silti toiminnassa rinnalla vielä).