Seta nostaa esiin huolen transfobian kasvusta eurovaalien kynnyksellä (juttukommentit)

  • 1 / 3
  • AnneR
  • AnneR
  • 11.4.2024 16:22
Turhaa melua ja esille tuontia. Ja on myös ihmisoikeus lapsilla kasvaa ilman aivopesua. Joka kerta samat ulinat vihapuheesta. Seta ajaa agressiivisesti kaikkien sateenkaari ihmisten oikeuksia. Oikeudet on jo olemassa. Kun ihan väkisin on päästävä julkisuuteen niin TV.n kuin muun median kautta on ihan ymmärrettävää ettei kaikki ole samaa mieltä asioista. Ja kun nyt puhutaan vähemmistöstä niin tämä vähemmistö haluaa että kaikkien on oltava heidän kanssa täysin samaa mieltä. Ehkä tulevaisuudessa kun lapset on täysin aivopesty ja me muumiot olemme kuolleet.
Seta ajaa kaikkien seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien ihmisten oikeuksia, minusta ei aina kuitenkaan riittävän aggressiivisesti. Yhdenvertaisuutta ei ole vielä saavutettu. Vähemmistöt toki haluavat, että kaikkien on oltava heidän kanssaan samaa mieltä siitä, että kaikilla tulee olla yhdenvertaiset oikeudet ja mahdollisuudet.

Kysehän ei ole esimerkiksi siitä, että jokaiselle tulisi olla pakotettua joutua itse kyseenalaistamaan oma sukupuolensa tai seksuaalisen suuntautuneisuutensa - mutta jokaisen tulisi kunnioittaa toisten sukupuolta tai sukupuolettomuutta ja seksuaalista suuntautuneisuutta.

Seta ei aja sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen osalta mitään velvoittavaa vaan mahdollistavaa.

Mikä tässsä AnneR on sinulle ongelmallista?
  • 3 / 3
  • Kolmoisritti
  • 16.4.2024 14:51
SETA ryhmä on tehnyt työtä jo yli 40 vuotta, joten koko työn leimaaminen aggressiiviseksi on pötyä. Sitäpaitsi he tekevät kaikki lain mukaan. Kaikki on mennyt ja tehdään oikeusvaltion sääntöjen mukaisesti.

Kun väkivalta lisääntyy, niin se valitettavasti usein eskaloituu kaikkiin yhteiskuntaluokkiin. Rikollisuus lisääntyy kaikkialla EU alueella vuosi vuodelta. Se myös raaistuu.

Transhenkilöt toimivat lain mukaisesti.

Pitäisi arvostaa parlamentaarista demokratiaa ja oikeusvaltiota sekä taistella demokratian puolesta, koska me olemme menettämässä sen.

Kiina ja Venäjä ovat totalitaristista yhteiskuntajärjestelmiä (ja tehneet keskenään sotilasliiton) kuten ovat Iran, Pohjois- Korea jne. Lista on loputon.

Kiina ei ole luopunut maailmanvalloitusideologiastaan ja on vetänyt jo rajoja uusiksi Filippiineillä. Hongkong meni Kiinalle valheilla. Lupailtiin säilyttää demokraattinen yhteiskuntamalli, joka nyt ajetaan alas. Kiina on mennyt nyt Afrikkaa ja tekee kauppasopimuksia ja laajentaja vaikutusvaltaansa Afrikassa kuten tekee myös Venäjä.

Kiina ja Venäjä ovat räjäyttäneet jo avaruudessa.

Pitäisi miettiä ja herätä millaisessa maailmassa me elämme.

Venäjä uhkailee myös isänmaatamme. Tosipaikka.