The Other World

Näytetään bloggaukset syyskuulta 2009.
Edellinen

The Noble Nobel.

Helsingin Sanomat (http://www.hs.fi/aanestys/1135249645879) has listed thirty likely winners of this year's Nobel Prize for literature. Here's my Top 3, not so much based on the likelihood of them winning but based on how much I think they deserve to win and be officially acknowledged for their work.

1. Margaret Atwood (Canada)
2. Salman Rushdie (Britain/India)
3. Alice Munro (Canada)

Others worthy of noting are Joyce Carol Oates (USA), Milan Kundera (France/Czeckoslovakia) and Patricia Grace (New Zealand).


Voiko alitajunnan kanssa aloittaa yt-neuvotteluja? Viimeaikaiset unet ovat olleet sitä laatua, että pitkä lomautus tekisi hyvää allekirjoittaneelle. Eipä tarvitsisi joka aamu herätä ja muistaa kuinka edellisyönä yritti taas tappaa jotakuta, turhaan.

Viime viikolla yritin päästää päiviltä ahdistelijaa. Ensin käskin jättämään rauhaan. Kun tyyppi jatkaa edelleen, leikkaan sen varpaat yhden kerrallaan irti ilman puudutusta. Normaalisti tässä olisi jo luultavasti kuollut shokkiin, mutta tämä vain tuumii, että ai tuoltako mun varpaat näyttää sisältä. Lopulta päädyin iskemään tyyppiä veitsellä erittäin monta kertaa. Herättyäni mietin, miksi en yrittänyt irrottaa enimpiä raajoja, sen luulisi hidastavan menoa jonkun verran.

No, ei hidasta, kuten totesin viime yönä. Tällä kertaa yritin lahdata vanhempani, jotka tekivät saumatonta yhteistyötä tehdäkseen elämäni mahdollisimman hankalaksi. Yritin raajojen katkaisua: kädet, jalat, lopulta pää. Ei mitään vaikutusta.

Ja muistan edelleen molemmat unet sekä sen ahdistavan tunteen, kun edes kuolema ei erota. Joten: alitajunnalle yt-neuvotteluja, kiitos?


Creaming the jeans, Pt. 1

Viikonlopun päätteeksi sain inspiraation ohimenevästä blogista (toisin sanoen en osaa nimetä lähdettä), jossa meeminä oli listata valinnainen määrä elokuva-/TV-ihastuksia (toisin sanoen, "panisin" ;D). Lista on hahmon sukunimen mukaisessa aakkosjärjestyksessä ja kaikilla oma bloggauksensa, koska näistä naisista jokainen ansaitsee kuvan.

------

Lara Croft ja Angelina Jolie. Klisee, tiedän, mutta Angie nyt vain on jumalainen ja Croft toimii allekirjoittaneelle. 'Wantedissa' näkyy Jolien tatuointeja, mutta tiedänhän niiden olevan iholla Lady Croftinakin... ja jotain seksikästä brittiaksentissa vain on.


Creaming the jeans, Pt. 2

Max Guevara ja Jessica Alba. Mustaa nahkaa, sarkasmia, asennetta, voimaa ja musta moottoripyörä, jolla mennään reilua ylinopeutta ilman kypärää mustin aurinkolasein post-apokalyptisen Chicagon öisillä kaduilla vetämään pahiksia turpaan. Ja mitkä vatsalihakset...!






Edellinen