The Other World

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2012.

"Non, je ne regrette rien..."

Juu, kuten toissaedellisestä postauksesta näkyy, etsin töitä. Siksi että nykyisen kämpän vuokra alkaa olla liian hapokasta asuntoon nähden. Etsin siis myös uutta asuntoa. Ja sitten kävi näin:

LAUANTAI

14.04 Puhelu äidin kanssa, joka kysyy miten asunnon etsintä sujuu. Kerron, ettei mistään ole kuulunut mitään.
14.31 Puhelu päättyy. Huomaan, etten ole vielä tutkaillut viikon paikallislehden vuokrailmoituksia ja alan selaamaan paperia.
14.32 Haluamaltani paikalta tarjotaan asuntoa, joka tokin on kooltaan pienempi, mutta vuokra alenisi yli satasella.
(muutoksen aiheuttamaa, ahdistunutta pohdintaa muuttamisesta)
14.47 Soitan kyseisen ilmoituksen lähettäjälle ja sovimme näytön.
15.30 Näyttö
15.58 Vuokrasopimuksen allekirjoitus

SUNNUNTAI

Iltasella: Onnistun järjestämään takuuvuokran eli odottamattoman suurmenon budjettiini sukulaisteni avulla.

MAANANTAI

14.26 Maksan takuuvuokran; saan avaimet huomenna.
14.45 Kas, joku on soittanut; soitetaanpas takaisin. Perkele, se on se yksi puhelinmyyntilafka jonne hain yksi yö vuokrakulujen painon aiheuttaman epätoivon johdosta. Heillä on kuulemma uusien koulutus neljältä ja haluaisivat sitä ennen haastatella minua.
15.30 Haastattelu, jonka päätteeksi olen työllistynyt.

Repomiestä lainatakseni: No huhhuh!!!


About five hours ago I just finished the very last exam I need to get -finally!!!- my BA papers out. I feel quite fine. :)

Now I have only seven courses left plus gradu, and five credits remaining to fill up the optionals as I like. Don't yet know how but I'll come up with something.

About fucking time.


Työnhakijalla on niin saatanan kivaa...

"Haemme asiakasyritykseemme siivoojia eri pisteisiin X:n seudulle. Työtä olisi tarjolla arkisin päiväsaikaan eripituisiin sijaisuuksiin. Sinulla on jo työkokemusta siivousalasta tai toimitilahuoltajan perustutkinto/ laitoshuoltajan ammattitutkinto, hallitset siivousaineet, -välineet sekä -koneet ja asiakaspalvelukin on sinulle tuttua. Pystyt kommunikoimaan suomeksi tai ruotsiksi. Olet ahkera, ulospäin suuntautunut ja työmoraalisi on korkea. Työpisteinä toimivat mm. koulut ja päiväkodit yms. Palkka määräytyy KVTES:in mukaan." (Opteam.fi)

Aika masentavaa, kun siivoojan työhönkin hakevalla pitää olla oma tutkintonsa. No, ainakaan tuo siivouspaikka ei edellytä omaa autoa... :/