The Other World

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2010.

Tästä on tulossa opiskelijapolitiikkablogi...

"Ylioppilaskunta järjestää keskustelutilaisuuden salissa Whaeva klo 12 ylioppilaskunnan organisaation uudistuksista."

Juu. Että näin. Voi saatana. Edustajiston varajäsenenä sain kyseisen uudituksen loppuversion sähköpostiin viikko ennen kokousta. Mukana seuraava teksti:

"Asiakirjan sisällöstä ei saa keskustella edustajiston ulkopuolisten henkilöiden kanssa, eikä asiakirjaa missään nimessä saa välittää edustajiston ulkopuolelle."

Taas kerran kihahti allekirjoittaneella. Mitä vittua?! Miksi ei? No siksi, ettei potkuja tulevaisuudessa saavat tienneet että näin on tulossa käymään. Heidän kanssaan ei ole viitsitty tästä keskustella. Kaikessa hiljaisuudessa edustajisto hyväksyy hallituksen esityksen ja kaksi viikkoa sen jälkeen asiasta järjestetään rivijäsenille keskustelutilaisuus. KAKSI VIIKKOA! "KESKUSTELU"TILAISUUS!

Paskanko hyötyä siitä nyt on keskutella, kun tyypit ovat omassa pienessä piirissään tekstin sorvanneet ja sen läpi saaneet! Ja vitut. "Keskustelutilaisuus" on vain kaunisteltu termi "ilmoitustilaisuudesta" (yksipuolisuus), joka saa aikaan illuusion demokratiasta. Ja tästä ilosta joudun maksamaan Suomen korkeinta ylioppilaskunnan jäsenmaksua. Ai miksi? Sen takia, että edellisten hallitusten idiootit päättivät, että VYY tarvitsee ylioppilastalon statussymbolikseen. Ja nyt ollaan sitten vuokraamassa tiloja ulkopuolisille, kun ei enää rahat riitä tuon peniksenjatkeen ylläpitämisksi. VYY on kastroitu, mutta kalliiksi tuli sekin. Saatana.