• Druusi

Vaatekaappini

Kesäpoika kertoili omasta vaatekaapistaan... no, pakkohan se on avautua ;D

Mun vaatekaappini on yhtä sekainen kuin minä itse. Ainakin tällä hetkellä. Ehkä nyt taas viikonloppuna olisi aikaa tuulettaa sen sisältö ja järjestellä kaikki.
T-paitoja mulla on siellä vino pino, aina alkaen kamalista teinipaidoista alkaen (mitä ajattelin ostaessani X-files t-paidan?!). Samalta hyllyltä löytyy iso kasa boxereita (ne on suunnilleen ainoat alkkarit, joita jaloissani pidän). Uusimmat hankinnat on XTG:n.

Toisella hyllyllä on kaikki farkut, joita puhtaina on.. eli tällä hetkellä kahdet, koska yhdet on crew-laukussa melkeinpä jatkuvasti. Yleensä kotona ollessani hengailen verkkareissa, varsinkin jos tiedän jo aamusta, etten jaksa sen kummemmin olla ihmisten ilmoilla (erityisesti ne yhden päivän vapaat kahden lennon välissä). Samalla hyllyllä on sulassa sovussa mustat sukat, (valkoiset ja harmaat) tennissukat ja villasukat :)
Sitten tulee liinavaatehylly. Se on ehkä ainoa, joka pysyy järjestyksessä. Rakastan erilaisia tyynyliinoja ja lakanoita! :) Niitä on valkoisia, vaaleansinisiä ja sellaisia, joita saa Ikean lastenosastolta :D Sängyssä on kultin haluama vihreä koukeropussilakana ja mun ehkä rakkain pussilakana: sellainen, missä on piirrettyjä kissoja :)
(Kyllä, sängyssäni on kaksi peittoa.)

Sitten on pyykkihylly. :) Siellä on pyykkiin menevien vaatteiden lisäksi salireppu ja salikengät. Salivaatteet ovat liinavaatehyllyllä. :)

Omituisuutenani on, että osa vaatteista roikkuu parvisänkyni alalaidassa. Siinä on mm. työvaatteeni, koska käytän niitä sen verran usein. Ainoastaan päällysvaatteet roikkuvat kiltisti ulkovaatekaapissa. :)