• millikan

sukupuolitesteri

Omat tulokseni:

Naisellisuuspisteesi: 2
Miehekkyyspisteesi: 2

"Sinussa on melko paljon sekä feminiinistä naista että maskuliinista miestä. Olet sukupuolisesti hyvin harmoninen. Mieheytesi ja naiseutesi ovat tasapainossa keskenään, eikä kumpikaan puolesi hallitse persoonaasi toisen kustannuksella.

Olet sukupuolishoppailija! Tiedostat sukupuolijärjestelmän olemassaolon, sukupuoliroolit ja odotukset kriittisestikin. Et juurikaan välitä näihin odotuksiin vastaamisesta, vaan käyttäydyt melko sukupuolivapaasti. . Olet sukupuolen suhteen melko itsevarma. Sinusta on luontevaa toteuttaa itseäsi sekä miehisten että naisellisten puoliesi kautta.

Tulet hyvin toimeen miesten, naisten ja sukupuolineutraalienkin kanssa, koska et itsekään ole niin kaukana näistä muista sukupuoliryhmistä."

Ihan osuva, voin halutessani kuitenkin siirtyä roolista toiseen, öristä äijien kanssa tuopin äärellä tai pohtia kuinka ihq Nylon Beat on (ja sopivassa seurassa öristä kaljatuopin äärellä kuinka ihq Nylon Beat on...minulla on myös joitain sopivan androgyynejä kavereita, molemmista sukupuolista ja monenlaisista suuntautumista).

Tuota testiä kokeilimme joskus aikoinaan isommassa porukassa jossa oli pääosin heteroita, ja viihteellisyydestään huolimatta osui kyllä kiitettävällä tarkkuudella oikeaan. Tosin kuten tuolla keskustelupalstalla huomautin, on testin manipuolinti helppoa kun sen toimintaperiaatteen tajuaa...