5 kommenttia

Rokkihomo

5.2.2009 13:58

...Sattui käymään niin, että vasta eilen googlasin tuon nimimerkkisi ja aiempana laittamasi listan innoittamana, kun oli joutoaikaa.
Taisin havahtua kovin myöhään, ja HMLM tai Alien Soundrack olivat vasta siirtymässä ostoslistalle. Äh.

Rokkihomo

5.2.2009 14:15

Ok...

Sanon vaan että huonosti tehdyt läksyt mulla tänään.

stellagrrrl

5.2.2009 15:24

myöhään havahtumisesta ja huonosti tehdyistä läksyistä puheen ollen: monen kaverin feissaristatus on tänään ollut "lux interior RIP", ja minähän ensimmäisen nähtyäni oletin, että nyt ne kaverit on sisustamassa keskustan sedulaa uuteen kuosiin... tokan nähtyäni aukesi sekin, että taitaa olla kyse ihmisestä.

millikan

5.2.2009 16:09

Joops, Erick Lee Purkhiser taisi olla se oikea nimi. Ja kulttiyhtye, joten osa reagoi voimakkaasti ja osa ei ole koskaan kuullutkaan...
Youtubesta näkyi loytyvän kokonaan (22 minuuttia) legendaarinen konserttitaltiointi Napa State Mental Hospitalista, kuvanlaatu on huono mutta...ensimmäinen osa: http://www.youtube.com/watch?v=JgMStrdpzoM

Splenetic

20.2.2009 19:52

Juu, ei sano mitään. Biisin nimet ovat hieman arveluttavia, eikä tuo keikkataltiointikaan erityisemmin sytyttänyt. Mielenkiintoinen nimi tosin, Sisäinen Valo. Kyllä se nyt on vaan niin, että tarvin kunnon 'ranteet auki' -meininkiä, oli musiikkilaji metallia, klassista tai jotain muuta (joskin 'jotain muuta' -kategoriassa ei kauheasti ole tunkua... tematiikka ei taida oikein istua diskopoppiin).

Löi tyhjää pari sekuntia ennen kuin hoksasin mitä tuo Stellan käyttämä ilmaus 'feissaristatus' tarkoittaa. Olenko mahdollisesti virtuaalidinosaurus tällä saralla, kun jopa tätinikin on Facebookissa?