• millikan

Sniper at the Gay Parade

Homot on tylsiä. Niillä on tylsiä mielipiteitä, ja merkittävä osa niistä käyttää paljon aikaa, vaivaa ja rahaa että olisivat samalla tavalla rumia, mutta eri tavalla kuin ne jotka ovat rumia ilman aikaa, vaivaa ja rahaa. Sitten niille on hirveän tärkeää että ne on sillai samalla/eri lailla rumia.
Ne kuuntelee paskaa musiikkia, on kiinnostuneita tylsistä ja typeristä julkkiksista, seuraa paskoja urheilulajeja ja tekee taidetta jossa 18-vuotias poika harrastaa paljon irtoseksiä ja sen vanhemmat ei ymmärrä. Paitsi lesbot, joilla on palava halu kertoa että niillä on kuukautiset koska kiviäkin kiinnostaa.

Homot käyttää paljon viinaa ja huumeita koska se on tiätsä osa niiden kulttuuria. Viinan ja huumeiden (ja irtoseksin) haittavaikutukset ovat sen sijaan heteronormatiivisen yhteiskunnan sorron syytä.

Tasa-arvoisen yhteiskunnan hyviin puoliin kuuluu ehdottomasti se, että sorretuilla vähemmistoillä ei ole tarvetta kertoa kuinka he ovat sorrettuja vähemmistojä, eikä juhlistaa "yhteisoään".

*menee kuuntelemaan Anaal Nathrakhia*

5 kommenttia

millikan

28.6.2009 22:10

Ilmoitan olevani käytettävissä ensi vuoden puistojuhlan juhlapuhujaksi.

Splenetic

30.6.2009 00:00

Kiitos ja kumarrus. Tuo bändin nimi oli sen verran omituinen, että oli pakko tehdä pikainen ekskursio YouTubeen. Lyriikkoja ei löydy mistään, mutta biisien nimet eivät ainakaan viittaa Maija Poppaseen.. ;) Erinomainen taustamusiikki vitutuspäiville.

Ai niin: en piruuttanikaan kerro kuukautistilannettani, koska se ei juuri kiinnosta itseänikään. Tästä voi tosin tehdä päätelmän, että olen kiviäkin mielenkiinnottomampi. Kuinka vain :)

millikan

30.6.2009 15:57

Anaal Nathrakh, brittiläinen kohkametallin uusi tähti, on tosiaankin loistavaa vitutusmusiikkia :)

Joops. Jotenkin noissa häppeningeissä käydessä tulee aina sellainen olo että jos jonkinlainen homojen yhteiso tms yhteenkuuluvuuden henki on olemassa niin minä en siihen kuulu (usein pohtien että "should I use this invisibility superpower of mine for good...or evil?").

Enkä ole ainoa joka noin kokee; postauksen otsikko on peräisin yhden tutun pitemmästä vuodatuksesta parin vuoden takaa samasta aiheesta. Samainen tuttu muuten tutustutti minut AN:n musiikkiin joten ehkä siinä on joku linkki :)
Ihan tuollaisena yleisenä vastakommenttina "kaikilla on kivaa pridessä" lausunnoille.

Rokkihomo

1.7.2009 19:24

Pridessä oli kivaa.

"Tasa-arvoisen yhteiskunnan hyviin puoliin kuuluu ehdottomasti se, että sorretuilla vähemmistoillä ei ole tarvetta kertoa kuinka he ovat sorrettuja vähemmistojä, eikä juhlistaa "yhteisoään"."

Ergo, emme elä tasa-arvoisessa yhteiskunnassa.

Jatotanoin, eiköhän noissa voi juhlistaa moninaisuutta, yhtä kaikki.

millikan

2.7.2009 12:44

Emme elä, emme. Siinä on kuitenkin tavoitetta, tehdä prideilystä, Setasta yms. tarpeettomia. Ja argumentti on tarjottavissa myös niille, joita homoseksuaalisuuden tuputus medioissa yms. ärsyttää (Hesarin keskustelupalsta on niitä täynnä :) )