• millikan

Rokkipoliisi ja meemiä

Taas tuli käytyä konsertissa, tällä kertaa brittiläinen indie-postpunk-yhtye Nemo.
Olisivat voineet olla hyviäkin, jos olisivat tehneet soundcheckin, nyt rummut tulivat jumalattoman lujalla, ja kun laitoin korvatulpat niin muut instrumentit sitten jäivät kovin taustalle...erityisesti kitarasta ei kuulunut juuri mitään.
Radio Orientissa on mukavia pieniä konsertteja mutta siellä ei voi rokkipoliisina seisoskella miksauspöydän takana kädet puuhkassa kommentoimassa paskoja saundeja, kun siellä ei ole miksauspöytää. Niinpä pitää kritisoida paskoja saundeja ihan muuten vain.

Varapygmiltä (http://varapygmi.blogspot.com/) irtosi tällainen meemi, suuntaviivoja ruokataloudessa. En mikään innokas ruoanlaittaja tosin ole (Rainilla taisi joskus olla maininta "If you are what you eat, I am cheap, fast and easy" jonka allekirjoitan).

1. Hätävara eli ruokalaji, johon pitää aina emmeet kaapissa
-Lähinnä taitaa olla tuota pastaa. Muut elementit vaihtelevat mutta varalta voi aina heittää tuon "poikamiehen italianviikon" eli makaronia ja ketsuppia tms lisuketta.
Eli jos tulee varoittamatta kyläilemään niin suosittelen omia eväitä :)

2. Turhin säästöoperaatio ruokahankinnoissa
-Ajoittainen sokeriannosten pihistely kahviloista kotiin. Säästäähän siinä ehkä jopa sentin.

3. Useimmin poisheitettyä, vaikka haaskuu on syntiä
-Hmm...jugurtin pohjat lentävät menemään varmaan useimmiten, kun kohtuullisen käyttöiän aikana tulee syötyä se 3/4 jugurttia.
Leivästäkin on lentänyt muutaman kerran ne viimeiset käntyt menemään kun en ole saanut pakettia syötyä ennen pilaantumista...ja pari kertaa hedelmiä ja vihanneksia.

4. Pakastimen perussettiä (viihtyy varalla, ei ole kiire käyttää pois)
- Ei ole pakastinta. Niinpä joko ostetaan tulevan viikon aikana käytettäväksi tai sitten kuivatavaraa.

5. Tärkeimmät kuivamausteet
- Pippurit ovat ainoita joita tulee oikeasti lisäiltyä. Ja suola nyt tietysti. En pidä tulisesta ruoasta enkä ole oikein ikinä oppinut käyttämään mitään currya, oreganoa tms.

1 kommentti

Rokkihomo

20.9.2007 16:24

...monet rokkipoliisit seisoo siellä miksauspöydän takana vähän vinossa eikä sano yhtään mitään: pieni nyökkäys keikan lopussa jos kelpasi, pään pudistus jos ei.
Ja ovat niiiiiin vakavasti otettavia ja uskottavia...