• millikan

Levyjä

Kompulsiivisena musiikinkuluttajana tottakai tuli napattua pari levyäkin mukaan sieltä Suomesta...
Ultra Bran kokoelmaa ja kakkoslevyn ekstroja ei omanani ollut, vaikka olen toki kuunnellut läpi aiemmin...nyt on. Ekstroista nousee suosikki-UB-kappaleiden joukkoon ainakin Lähettäkää minulle kirjoja, varsinaiselta levyltä jäi harmittelemaan sellaisten henkkoht suosikkien puuttuminen kuin Entäs nyt?, Moskova ja Tule pelaamaan meidän kanssa krokettia. Mutta olihan noita hyviä näinkin :)
Samoin elämää piristi että Nylon 66'ersilta on ilmestynyt uutta materiaalia ja siinä sivussa kokoelma, ja pitihän se napata. Diskoversionsa Dead Kennedysin klassikosta Holiday in Cambodia ei kymmenen peräkkäisen kuuntelukerran jälkeen ole enää kuin ylimaallisen loistava teos, ja naapurit tykkää (siinä sivussa voi aika ajoin kuunnella vaikka Hands Upia, Love Testia ja Oye Como Va:ta).
Riston eka ei säväyttänyt samalla tavalla kuin Aurinko Aurinko Plaa Plaa Plaa, ehkä se parilla lisäkuuntelulla aukeaa paremmin mutta hillittömät tyypilliset hypinnät ja tiukka pop-koukutus ei vielä ole esillä.
Beherit on Suomen paras metallibändi, heiltä löytyi nyt kahdesta varhaisesta ep:stä koottu The Oath of Black Blood. Eka puoli on aika sellaista perinteistä blackmetalörinää mutta viimeisillä kappaleilla päästään jo sinne tunnelmallisempaan ja kokeellisempaan suuntaan...Hail Sathanas!