• millikan

ja keikalla...

Eilen Jubezissa, pari yhtyettä joista taas kerran ei ollut ikinä kuullutkaan mutta kiinnostavilta vaikuttivat...

Lämppärinä soitti Charalambides, pariskunta joka soitti sellaista psykedeelistä neofolkkia...hetken kesti lämmetä mutta vauhtiin päästyään tekivät oikein hienoja ja vaikuttavia äänivalleja.

Pääesiintyjä oli Someone Still Loves You Boris Yeltsin (ehkä maailman paras huono bändinnimi ikinä), indiepoppia...jonkin aikaa oli slelainen olo että olin liian vanha olemaan paikalla, se musiikki oli juuri sellaista parikymppisten taideopiskelijoiden kitarapoppia jossa ei sinänsä ole mitään vikaa mutta sellaista jollaista kolmekymppinen jovalmistunut on kuullut ihan tarpeeksi ennenkin...mutta kyllä heistäkin sitten lähti joitain hyviä esityksiä. Hakematta mieleen tuli Sunny Day Real Estate.
Sama tuttu perusongelma mikä vaivaa monia muitakin indiekitarapoppareita, hyvistä laulajista on selvästi pulaa (ainakin kun vertasi lämppäriinsä). Näillä oli kaksi, joista toinen oli aika mitätön, toisella taas oli sellainen vähän ärsyttävän vinkuva ääni joka kuulosti hyvältä vain yhdessä kappaleessa, jolloin se oli sulautettu yhdeksi elementiksi white noise -muuriin.
Cover-valintana Arrested Developmentin Mr Wendal oli hauska...

Yleiskommenttina epätasainen, popnerous oli hakusessa mutta kyllä sitä kiinnostavaa materiaalia jo löytyi...vaikea kuitenkin sanoa kummasta pidin enemmän, lämppäristä vai pääesiintyjästä.