• millikan

ja keikalla

Eilen taas oli etäisesti kiinnostavan kuuloisia esiintyjiä lähiklubilla, niinpä menin minäkin sinne.

Ensimmäinen oli belgia-amaerikka-saksalaisyhtye The Poem Is You, soittivat sellaista folk-indiepop-americanaa. Kivaa soittoa, joskin sama ongelma kuin ahniinmonella indiepopparibändillä...kiinnostavat laulajat ovat harvassa, eikä niitä oikein tähänkään ollut riittänyt, niinpä yleisarvosana "ihan kiva".

Toinen esiintyjä oli australialainen (mutta ilmeisesti asuu Saksassa) Kat Frankie, joka kuuluu kategoriaan nainen-ja-akustinen-kitara. Mukavaa soittoa, hauskaa läppää ja hyvin klaarasi senkin että eka kappale menikin horjuvaksi soundcheckiksi. En mitenkään hirveän innoissani ollut musiikista mutta lasken pitämisen hyväksi ominaisuudeksi ihmisessä.

Ja ihan vain kertauksen vuoksi:
Jos ilmoituksissa ilmoitetaan alkamisajankohdaksi 20:00 niin se tarkoittaa aloittamista 20:15, viimeistään 20:30. Yli puolen tunnin myöhästyminen on hyväksyttävää jos syynä on suuseksi takahuoneessa.
Yli 45 minuutin myöhästyminen on hyväksyttävää jos kyseessä on heroiinin yliannostus tai pidätys epäsiveellisen käytöksen johdosta.
Yli tunnin myöhästyminen on hyväksyttävää jos kyseessä on maailman paras bändi, tai sitten suuri diiva joka poistuu näreissään lavalta kesken toisen kappaleen jonka jälkeen raivostuneet fanit mellakoivat ja polttavat konserttipaikan maan tasalle.

Ettäs tiedätte.