• millikan

Täälläpäin on mukavat kevät ja syksy. Harmi vain että tämä talvisää tuppaa olemaan tasoa "marraskuu Helsingissä". Eli sadetta sadetta harmaata ja aika pimeää muttei kuitenkaan.

Viikonloppuna tuli hymyiltyä erään tuttavaheteroparin levyhyllylle että kumpikohan osapuoli on se stereotyyppinen homomies...en ääneen tietenkään kommentoinut mutta kun einytniinsuuresta valikoimasta löytyy Madonna, Liza Minelli ja Jimmy Somerville (ynnä muita vastaavia esimerkkejä) niin jäin ihmettelemään.

Kyllä, minä tarkastan ihmisten luona käydessäni levy- ja kirjahyllyt. Ja arvostelen ne mielessäni.

5 kommenttia

Torontosta

11.12.2007 15:13

Meilla et sita voisi tehda. ei ole kirjahyllya eika kirjoja. CD's on piilossa.

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

stellagrrrl

11.12.2007 20:42

olen oppinut elämäni varrella, etten koskaan ainakaan seurustele ihmisen kanssa, jolla ei ole kirjahyllyä. sisällölläkin on väliä, mutta kirjojen puuttuminen kertoo olennaisia asioita henkilön suhteesta sanoihin. olen myös paatunut musiikkisnobi ja esimerkiksi red hot chili peppers ja jamiroquai levyhyllyssä saavat minut kääntymään kannoillani. ihmisellä on pakko olla periaatteita, kuinka naurettavia tahansa... ;)

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

Rokkihomo

12.12.2007 08:15

Me too, me too... And I also re-check...

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

Kauneuspilkku

13.12.2007 14:40

oma levykokoelma ei onneksi pelttonaut Nassua pois. Myös Helsingissä tuntuu nykyisin kuin olisi ikuinen marraskuu. viime vuonnakin lumi tuli vasta helmikuun alusta.

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

millikan

13.12.2007 16:11

No siitä tehdään myös johtopäätöksiä jos kirjoja ja levyjä ei ole näkyvissä...

Pyrin olemaan epäsnobi, mieleen ei tule ketään jonka levy olisi ehdoton kammotus, yleiskuva voi kyllä heikoksi jäädä...ehkä pelottavin hyllyntäyte on sellainen jossa löytyy vain arvostettuja klassikoita, pientä särmää ja omaa makua pitää löytyä...

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi