Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset elokuulta 2009.

lauantai

oolraittis. eilen illalla myöhään tuli tekstari et willkommen herr übercool töihin. kyse siis ihan mutaman tunnin hiljasesta ja rauhallisesta jobista, liittyy taiteisiin ja kaikkeen hienoon, luovuuteen ja avantgardeen (=olen yhdes lilla gallerias mopping the floor) mut oon tyytyväinen. työajat on paasselit, eli saan tehtyy ohes kaikkee muuta, tapaan ihmisii ja olen taas enemmän omieni joukossa, tavallaan. taloudellinen puoli jääkin sit taas herran haltuun mut let's not forget et niihän se on jääny yhtäkaikki muutenkin koko ajan. i'm rather happy, ja se on hohtava mamma. ajattelinkin et tänää meil edes suuri päivä ku kertaakaa ei o oltu sillai kunol puistos ottaa kuppii ja sovittii kaiffarin kaa et mennään mnein liki olevaan puistoon boolin kanssa pelaamaa krokettii tulee ihanaa. muutenki olis hinku tänään ottaa iisisti ja hengaa vaan, maanantaina sit alkaa arki ku kamut mökillä ja menos pian göteborgiin. must olis ollu kliffa kans vaappuu sinne mut täs rahatilantees not gonna happen.

oltii eilen ajelees. ajelu on kivaa ja joo vaik tuntu välil pistoo sydämes et turhaa bensankulutusta ni sil ei voi mitään, joskus sopii fiilikseen ja pimenevät elokuun illat.. määzikol. käytiin kattoo magenta-rivarii ja narkkaritaloo, mun lapsuuskulmii ja kaverin lapsuuskulmii. we've come a long way, baby.

mul tuli tarve löytää toi musta satiinitakki jostain.. en o nähny sitä aikoihi..

edelleen madonna jyskii päässä.


Madonna

edelleen ihan pöhinöissä eilisest keikast. ja madonnan kropasta. täydellinen, täydellinen vartalo. sai taas heräämään kipinän et täl omal ruhol pitäis tehdä jotain. mä kuulemma näyn jossain iltalehden kuvas, sillai et madonna kans kuvas, et mä siel taustal.. olis kiva saada se itel.. mu oli pitkään talles seiskan kuva jasmin mäntyläst mis satuin kulkee kadul just ohi. se ei kuitenkaa olis ihan niin siistii ku kuva maddest mis on taustal. hmm..


madonna

vittu miten loistava show keikka ja konsertti. eikä edessä ollu lopulta kun se 10 tyyppii. takana oli sit enemmän.

like a prayer oli pyhää täydellisyyttä ja devil wouldn't recognize you. oi oi mikä ihana ilta..


wappaaaa

oolrait. meil on majapaikka hesas, kympilt käyn pankis ja siit sit lähdetään kohti helsinkii. jotenki pöhinä pääl, pitää pakata mukaan musiikki ajomatkaa varten, ottaa liput mukaa ja halikos käydä alkos ostaas skumppaa. tulee ihanaa!

haastis meni eilen aika jeessisti, uskon et vois hyvinki alkaa homat lutviutumaan syyskuun alusta sit. ja sit joulukuus aletaan hakkaamaan ankkurii ja merenneitoo käsiin. teen itestäni tilataidetaa, sellasen konseptuaalisen merimies installaation. tule ihanaa.

elämä on aika hieno keksintö.


viel

toinen ku laitto silmiin oli juttu putinsit ku taas touhunnu ilman paitaa ja kerääny macho-pistei. maikakri kertoo etusivul et "esitteli trimmattua yläkroppaansa." ja jutus todetaan "Mies myös esitteli lomakuvissaan taas treenattua yläkroppaansa anteliaasti." trimmattu? treenattu? onk vika mus tai näkeek joku muukin vaan pömpähtävän mahan ja roikkuvat manboobsit? en siis millään muotoa tarkota arvostela putinin kroppaa, ehei, pois se minusta (oon hippi ni haluun vaan jakaa rakauden sanomaa) mut tavallaan.. jos mä ajattelen et treenattu ja trimmattu kroppa ni se ei ihan näytä tolta. ihmettelen vaan vilpittömästi median.. toimintaa mut ihan vasiten sanavalintoja.


totaa...

muutama seikka pisti silmiin ku kaffetauol selasin nettii et iltist ja maikkarii.
ekaks oli iltiksen sivuil victoria beckhamist kun on armanin mallina mainoksis et "Mutta onko mainoskuvassa syyllistytty kuvamanipulaatioon?" härr siunaa ei kai nyt ole mainosmaailmassa otettu käyttöön kuvamanipulaatiota? kuvasta arvioidaan (vissiin asiantuntijaraati oikein) et "hänen ihoaan on pehmennetty". en o ite sen kummemmin mukana mainosmaailmassa mut kuitenkin tunnen muutamia kun on. so far en o koskaan kuullu yhdestäkän kuvasta/mainoksesta/muustakaan mitä ei olis käsitelty tavalla tai toisella. se on aina tietty raja vedettävä siihen et mitä halutaan tehdä, sanoa ja miltä näyttää. kate winslet (juorujen mukaan..) suivaantu ku hänt oli jonku lehden kanteen kavennettu, et ei ollu digannu yhtään kun nimenomaan halus olla ihan oma itsensä. se on eri asia, tietty. mut jos ja kun tehdään mainoskuvaa vaikkapa isolle muotimerkille ni ei ihan hirveen korkeel o rankattu luonnollisii kuvii. sit on tietysti muutamia kuvaajia ja tekijöitä kun on ottanu ihan tavaramerkikseen sen pokkarilla kuvatun näkösen puhkipalaneen salaman valaseman kuvan. mut niistäkäänhän ei sit aina tiedä ihan varmaks mitä lopulta on duunattu et on saatu se boheemi ja rönsistyny otos aikaan. mene ja tiedä, must iltikselt ääreist kaksnaamast ja huvittavaa toimintaa nyt olla hieman tuomitsemassa armanin kuvia kun kuitenkin taas ilman kritiikin jyvää julkas madonnasta muokatun kuvan.

ja ps ja jk, kuka tätä kuvaa katsoessaan joutuu hirveest miettiin et onko kuvaa mahd. käsitelty tai ei? ihan for real..


miks

luin nina mikkosen blogia iltiksen sivuilta. en oikeen tajua miks. ei ees saanu mua hermostumaan vaikka niin vois hyvin kuvitella. ei saanu se tv-ohjelmakaan aikoinaa vaik sitäki niin hypetettii. luin kans johanna tukiaisen blogia seiskan sivuilta. mul on ollu äärest informatiivinen aamu. blogit on kreisi juttu lopulta. nyt ku mikkonen ja tukiainen on hoidettu alta pois ni kenen puoleen nyt käännyn?

mä haluisin silinterin. tai siis sopivan kokosen. mun tohtorinhattu ja silinteri on molemat liian pienii mul. tää on kiva.


suihkuun

pääsin kotii kooiran kans ja nyt hikinen ja hiukan maalinen isäntä kaipaa suihkuun. maalasin kauniiks valkosiks muutamaa mööpelii ja laitoin nätisti kuivumaan autotalliin ja hetken pääst koira tulee kylki valkosena touhuumaan mun kupeeseen ku kerään marjoi puskist. onneks oli vesiliukost maalii ni sai vaan huuhdottuu herran puhtaaks. mut kun se karva on sen verran paksuu ja sillai.. jotensakin imee vettä sienen tavoin ni ei ihan hetkes kuivunu. nyt paapal on viel korvis hiukan valkosta mut tänään sain kans uuden harjan ni eiköhän ne rapsuunnu aika pian pois mitä ei vedel lähteny.

kaverin kans oli hirveet pähkäilyy tänään et mitä laitetaa päälle keikal ja millo lähdetää ja kaikkee akuuttii. ku ei viitis hirveest alkaa kantaa kamaa mukanaan mut onneks mennään autol ni helpottaa sekin. täytyy vaan nyt koittaa saada majapaikka ja keksii mihin sen suton laittaa parkkii. hmm.. ja tavallaa tekis mieli ihan vaan ohimennen kipasta kämpin kulmil sit ku perjantaina takas turkuu lähtö.

mun yrttitarha on karsiintunu. enä basilika ja rucola jälel ja rucola is bit like that sweetie. repelin kaiken poikki ja aloin vaan kastelee ja kyl sielt joku nostaa päätään nyt. basilika on silleen.. samas pistees koko ajan et ei oikeen kasva pittuutta mut pysyy hengis. en oikeen tykkää basilikan mausta mut ihan nätti se on ja kiva et ees joku kasvi hengittää ja voi hyvin mun luona. ihmepensas on ihan mieltsi, kasvaa ja voimistuu koko ajan. sit on se yks kasvi, suukkosuu tai joku tällain ku kans tuntuu ihan voivan oukkeli doukkelisti.

huomenna snadi työhaastattelu ja peukut pystyyn. jos sit alkas syyskuun alusta duuni puuni. ja valokuvaaja on edelleen mukan kuviois et sen näyttelyn suhteen ollaan ihan leveleil. jos vaik huomenna saisin laitettuu kaikki paperit ja hakemukset ni olis ihan hyvä pössis. nyt kuppi teetä ja sit suihkun kautta kattoo bondii. tomorrow never dies. eilen alotin mut so far oli tylsääkin huonompi. ei se pierce o niin kliffa mitä se oli kultases silmäs. eikä kukaa o niin kliffa ku on connery. wum wa wa wum.



päivä

kukkien kasteluu, huonekalujen maalaust, koiran paijaamist ja kahvitteluu, pitsan syöntii ja kaalin, porkkanaa ja grillaten vois laittaa ryynimakkaraa. siin on hevosta ja ohraa. hain eilen kirjastost kiintoisaa dataa, oon joten ki hirveen innoissaan ajatuksest et opettelisin kokkaamaan. sillai oikeen kunnol. et osais boheemisti heittää tuorei yrttei kupeeseen, laitella kavereil nappisoppaa rennosti samal ku vauva nukkuu sylis ja koira leikkii phal luun kanssa.

oikeesti mun pitää mennä nyt pihal laittelee ja siivoon, siis mul vanhempien pihavajas aika mieltsi määrä vanhaa iltapukuu, morsiusmekkoo ja things ku ajattelin et pitäis siivota ja viikata, tuulettaa ja diilaa eteenpäin. ei mul o tarvet enää hamstraa niin hirveit määrii kamaa nurkkiin (eipä..) ku ennen. semminkin jos taas alkaa miettii enemmän muuttoa johonkin muuanne, mis olis ehken enempää työtä tarjolla. toisaalta tykkään mun maisemast niin paljon et oli shankala kuvitella mikä toinen maisema antas niin paljoo kiksii ku nykynen.

http://www.youtube.com/watch?v=8owv5YjHfJA

///---///---///---///---///---///---///---///---///---///---///---///

ok, kukkaset kasteltu, nyt naputan hakemuskii gallerioihin ja työhakemuksii. ja sit se m ku mul nyt mieles et tos yhdes kukkapenkis on ihan mielsti muurahaispesä siel maassa siis. se ei liene kasveil ja kukil ihan parasta ja sillai (tai siis voisin kuvitella..) mut miten sellasen saa sit heivattuu pois sielt? tai et onk ees tarvetta? täytys varmaan hiukan googlailla asiaa. ja sit et voik omenapuita ja kirsikkapuita syksysin jotenkin leikkaa tai onk se vaan keväisin..? monta mones.