Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset elokuulta 2009.
Seuraava

ziisös

kattelen ohjelmaa kiinan kielletystä kaupungista. onk tää nyt sit toinen osa. kovin fabuloivaa. iskä on aikoinaa käyny kulmil. ne oli lapsena mul aika kovaa valuuttaa ku katteli iskän diakuvii kiinan reissult. yleensäkin diakuvat must ihan sairaan komee keksintö. don't get me wrong, digitaalinen maailma ihan parasta mitä on, kamerat, musta kaikki vaan ihanaa et on tää todellisuus mut samaan aikaa on aika schade ja scheisse et ihan klassist kuvaa ei niin paljoo enää nää, siis ihan filmikameraa ja pimiöö. joillein on kauhistus et on photoshoppaust ja kuvankäsittelyy et ei o enää valokuvaa. ei ehkä oo klassisesl mieles valoikuvaa mut kyse onki siit et on kuvaa. ja sit kun oikeen alkaa puritaani kääntleen ja väänteleen ni mihin se raja vedetään et on aito ja oikee valokuva. et saako laittaa valoo eri suuntiin ja säätäen et tulee oikee varjo oikeeseen paikkaan ja semminkin kun sit ihan pimiössä valotetaan ja laitetaan ni saahan siinäkin monen sorttista kuvan suhteen diilattuu, et onk ne sit ok. sit on kaikkee hulluu ku on vaikka ripsivärii ku mainostetaan, et hirveenä shokkina ja paljastuksena et onkin mallin naamaa fiksattu ja ripsii pidennetty. vittu joo vai? kun aina luulen et ihmisil olis jonkunlainen taju ja taito lukee vaikkapa kuvia ja uutisii mut ei taida olla. tai et kai se voi olla kans tarvetta pönkittää omia ajatuksiaan ja näkemyksiään, et suljetaan silmät siinä vaiheessa kun saadaan omaan myllyyn vettä. eihän kukaan oikeesti kuvittele et meikkikuvat ja -mainokset olis ihan käsittelemättömii? hmm.. nii, siis katon ohjlemaa kiinast, tuli mieleen lapsuuden diat. must diat edelleen kova juttu. samaan fiilikseen ei pääse powerpointil ja slideshowl, tiettykään. mut samaan taas ei pääse dial.

pelse pieni pirpana
isän, äidin ilona.
pelse pieni piimäsuu
nauraa niin kuin täysikuu.

poimi, pelse, varovasti elon tiellä ruusuja, kauneimmankin ruusun alla lienee piikki pistävä.

Kiertelin, kaartelin kaupungin ympäri,
katselin kaunista kukkaa.
Kuka se oli se nätti poika,
joka silitteli pelsen tukkaa.

tää mua hermostuttaa ihan sikana:

Pata, kattila ja kauha,
onni, rakkaus ja rauha.
Toivon sulle ukkokullan
lihavan kuin ranskanpullan.

oikeesti kuka toivottaa toisel lihavaa miestä?


pyhä

eilen oli ihanaa. joka tavalla. alettii tekee kaikkee kreisii pläänäyst et kuka ja mis ja koska sit torstaina, mitä nautitaan päivän mittaa, mil mennää ja koska ja sillai, setilistaa ja alettii funssaamaa et olisko ehken maailman kovin ja siistein juttu et paukkais tallinnaa tiistaina mut en sit tiiä, massit iha lopus eikä o mitään tieto mist seuraavat massit tulos. ellei sit löydy jostai parkkihallist kymmenii tuhansii muovikassist.

tänää edes klassillinen vapaapäivä, et siivoust, imurointii ja käyn mutsil ja ukkol viemäs auton ja hakees pyörän. sit laitellaa kivasti poikkiksen kans ruokaa ja miksei vaik mentäs johonki kulmil hegailee ja kattelee. olis äärest ylellist mennä oikken ulos syömää mut ehei, se on porvareitten metkuja eikä yhtän sovi meiän rahatilanteesee.

kriisin lykkää seuraavana se et mul ei vissii varaa lähtee hesaan katto grace jonesii.. tekis kovin mieli ihan vilpittömästi mut video ku ei ihan o tää talous mallillaan.

pyhä. muistan teininä ku en tienny mitään niin ärsyttävää ja tuyrhaa ku pyhät, kirkoliset pyhät. varsinki jos osu lauantaille. ja siis nuoruus osu aikaan ettei ollu samoi mahiksii mennä kauppaa ja leffaa ja huinimaa ku oli siyt vasiten kaikki paikat kiinni ja säpis. alkoo mietittii just hetki sit miten hulluu se o n ollu et jonos tiskil ja siit sit pyydetty mitä halutaan. kysele siin sit vinkkii ja muutenki oli koko se ilmapiiri niin jotenkin.. et hiukan salaa mentiin ovest sisää et jos joku tuttu kuitenki vahingos olis kulmil. hulluutta.

pitää mennä. pyörä odottaa. mun jalkajarrut huutaa ihan vitusti ku jarruttaa mut en oikeesti tiiä mitä niil vois tehdä. oon aika käsi teknisis jutuis. poor old me. haluisin oikeetsaan uuden pyörän vaik vanha monark vast 2 vuotta vanha. en korvaamaa vaan komppaamaa. sit haluisin sellasen kipparasarvisen kapeerenkaisen lutkun. sit vaan menisin.


sade

sataa kivasti ja tunnin pääst lähdetää meren rantaa juomaa skumppaa, kuuntelee madonnaa, puhuu madonnast, kattoo kuvii madonnast, juomaa lisä skumppaa ja sit katteleen ku ruotsin suuntaa lipuvat laivat menee ohi. tulee ihanaa.

iltikses oli et madonna saattas hyvinkin olla suomes useamman pävän, et jo tallinnast tulis kulmil. mitenköhän on, mahtaak olla.. mut mitäpä se mua nappaa, en oo kuitenkaa ees hesas ku vast torstaina. ellen sit vaapu tallinnaan pika pikaa kattoo kans mut ei oikee oo varaa kuitenkaa vaik olis edukast tarjoust ja diilii siin hollil.. hmm.. tai pitäiskö? ei varmaa, ku koira ja kaikkee.

äärest kiinnostavaa oli kun kuva oli löytyny madonnan kohutuist kuihtuneist käsist et olik sit kuitenkin ihan photoshopattuu dataa. jännä. kamui vissii turus tänää mut ei o mtää kuulunu ni en tiiä onk viel tai miten.

en o koskaa oikee tajunnu sadetta. siis ihan kliffaa musaa ja sillai näpsä ääni mut mun makuu liian jotenki sellast.. aikuisrokkii ja fiilistelyy ja balladii.

mun ex-pomon mies diilas musiikit liikkeisii ja sisso miten huono maku voi olla aikusel miehel. ihan kreisii shittii soi aina vaan. semminki ku ihastuivat mamma mia leffaa ja soundtrack soi monen monta viikkoa putkee. olis ollu nyt sit ihan abba mut se bloody coverointi söi miestä ja lujaa.

tekeek sade viel musaa?

musavideoitakaa ei enää nykyää tehä samal taval ku ennen. must se on sääli. paitsi lady gaga on tehny muutaman ihan sairaan hienon musavideon. ihan mieltsii matskuu.
---------------------
edit. eikä saden ääni ees oo lopulta niin kliffa. sillai hutinaa, ei iske mul. muistuttaa kyl menneest ajast ku oli sillon aikoinaa kovasti esil monel eri foorumil. mitähän sade tosiaan tekee nykyää?


madonna

oon rullannu netis ja tuubis nyt muutaman päivän ja kattellu kaikkee videoo ja juttuu. illal mennää kaverin kaa viettää madonna-iltaa meren rannal ja oikee laitetaa tukat ja meikit, repellää hiuka verkkosukkaa ja ripustetaa krusifiksit kaulaan. tulee ihanaa. kaverit kerto metallican keikast poris taannoin ja miten kreisisti siel meni poistuminen ja portit lentelija järkkärit pelkäs. kattellaa miten madonnan keikal ku ne 80000 ihmist alkaa vaappumaan kohti keskustaa ja miten mahtaa olla baarien jonojen laita. enihuu, se ei o ajankohtasta just nyt kun on vast lauantai ja keikka vast torstaina. mul ihan kreisi plääni ja mietinnäs uus työpaikka. pitäs ottaa vallan asiaks laittaa hakemust menemää ja siit sit jatkaa. ja mietin et pitäskö pukeutuu madonnaks työhaastatteluun. eilen ihasteltiin kaverin tatskoi ja katteltii toisen kaverin tulevii kuvii. tykkään kovin ku on se selkee linja niis kuvis et musiikkii ja kissoi, musikaalisii kissoi, bändii ja hulluutta. just nyt työn alla drowned world kiertue. sitä en nähny, mut re-inventionin aikanaan näin. sticky&sweet piti eka et damii kattoo mut olin just palannu suomee siin ja koulu loppu ni seki sit jäi mut onneks nyt mahikset sit päästä kulmil. ai nii ja confessions oli siin välis kans ku en menny. sinne oli liput mut vasiten myin sen toisen ku sillo lähettii berliiniin kamun kaa kattelee maailmaa. aika jeessii. mun pitäs mennä käymää porukoil ku isoveli perheineen kulmil ja sillai pakko tavallaa mennä vaikkei yhtää nappais. oon joenki kyllästyny mn perheesee, siilai et ei ihan jaksais aina vaan sitä samaa hysteriaa ja hulluutta. ja kun on näit juttui et mein perhees ei puhuta mistää. ikinä. ni ei jaksais sellast pysähtyneisyyttä. perintönähän sellaset menee kaikki, lapsuudest opittuu ja siirretää eteenpäin. onneks mul ei o lapsii. eikä tu oleen tietty ku ei o vaaraa et vahingos tulis et skordero rikki tai mitää. mä en ees tykkä lapsist. ne on rasittavii. ja monet nuopret vanhemmat voi olla äärest ärsyttävii ja olevanas. kun "ette tiiä mitä on oike elämä ennenku on lapsii" ja blaah.. ku ihan vilpittömästi mua ei edes kiinnosta kavereitten lasten kehitys, en tiiä miks mut ei vaan natsaa. kauheeta. olenko tunteeton? mun kaveripiiris kyl aika samankaltasta meisinkii kaikil et ei lapsii tarvi saada ku siin menee niin moni asia niin erilaiseks ja sen verran hedonistist porukkaa et ei kukaa oikee o halukas luopuun omast ylellisest elämäst ihan just nyt viel. kaverit miettiny et hankkivat 100 000 mopsii komppaamaa lasta tai sit muutaman kissan lisää. kyllä se siitä. mulla vaan toi vanha koira juonikkaasti kulmil koko ajan. seki tykkää madonnast. ja onhan mul toi poikkis ku on kans sisaruksii ja lapsii ja hän kyl sillai tykkää lapsist ni eri ote hiukan hänel. pitäs mennä suihkuu ja laittaa naama nätiks. sit visiteeraamaa perhettä. ja auto jääny kaverin pihal. oi tylsyys täyty kävellä..

http://www.youtube.com/watch?v=MmCes0arawk

Seuraava