• pelsepuuppi

päivä

kukkien kasteluu, huonekalujen maalaust, koiran paijaamist ja kahvitteluu, pitsan syöntii ja kaalin, porkkanaa ja grillaten vois laittaa ryynimakkaraa. siin on hevosta ja ohraa. hain eilen kirjastost kiintoisaa dataa, oon joten ki hirveen innoissaan ajatuksest et opettelisin kokkaamaan. sillai oikeen kunnol. et osais boheemisti heittää tuorei yrttei kupeeseen, laitella kavereil nappisoppaa rennosti samal ku vauva nukkuu sylis ja koira leikkii phal luun kanssa.

oikeesti mun pitää mennä nyt pihal laittelee ja siivoon, siis mul vanhempien pihavajas aika mieltsi määrä vanhaa iltapukuu, morsiusmekkoo ja things ku ajattelin et pitäis siivota ja viikata, tuulettaa ja diilaa eteenpäin. ei mul o tarvet enää hamstraa niin hirveit määrii kamaa nurkkiin (eipä..) ku ennen. semminkin jos taas alkaa miettii enemmän muuttoa johonkin muuanne, mis olis ehken enempää työtä tarjolla. toisaalta tykkään mun maisemast niin paljon et oli shankala kuvitella mikä toinen maisema antas niin paljoo kiksii ku nykynen.

http://www.youtube.com/watch?v=8owv5YjHfJA

///---///---///---///---///---///---///---///---///---///---///---///

ok, kukkaset kasteltu, nyt naputan hakemuskii gallerioihin ja työhakemuksii. ja sit se m ku mul nyt mieles et tos yhdes kukkapenkis on ihan mielsti muurahaispesä siel maassa siis. se ei liene kasveil ja kukil ihan parasta ja sillai (tai siis voisin kuvitella..) mut miten sellasen saa sit heivattuu pois sielt? tai et onk ees tarvetta? täytys varmaan hiukan googlailla asiaa. ja sit et voik omenapuita ja kirsikkapuita syksysin jotenkin leikkaa tai onk se vaan keväisin..? monta mones.