• pelsepuuppi

jenkki

okei mun gaydar ei o koskaa toiminu oiken. enivei, vietin iltaa kliffal terasil, oli kaikin puolin hauskaa mut (ja en todella nyt haluu dissaa ketään sne enempää tai ..) mukana oli yks opiskelijatyttö, 23 v amerikast. (itse asias se oli floridast eli eihän se sit oo jenkki? eik jenkit ollu pohjosen porukkaa ja etelän posse muite..? tää historian tietäömys perustuu tuulen viemään) ja varmasti ihan kiva tyttö ja kaikke mut humaltuessaan hiukan liian .. innokas ja kosketteleva ja jotenkin kaikin puolin persu-suomi gosselle liikaa..

mut matkal kotiin ihan mun kulmalla maailman paras pikaruokapaikka. ostin mieltsin kasan ruokaa ja suklaata koska humala pakotti syömää enkä ollu syöny muuta ku muutaman paikallisen herkkusnackin. pitterball something something.. ne on kyl hyvii mut ei sillee jos on nälkä ni oikee toimi. enivei se ruokapaikka oli ainut mikä oli yöl auki ja osus mun matkan varrel. niin hyvää burgerii ja ranskanperunaa.. ai ai. nyt meen keittää aamukahvin. meil on ens ma joku ulkomaalaisten opiskelijoitten kahvihetki (?) tai joku ja koulua sit vast ke. eli aikaa työstää hommia eteenpäin. ja cultural studies alkaa ja siihen saatu luettavaa materiaalia ihan sikana.

mut nyt ta taa.
* * * * * * * * * * * * * * * *
okei ehkä kyse enemmän iästä? mä en tiiä. ei haluis kuitenkaa mitää tai ketää alkaa dissaamaa..

2 kommenttia

audinkopoika

8.9.2007 09:33

Terassilla sinäkin ollut, minäkin perjantaina ja sain nokan vuotamaan, avant jotain +5 astetta oli vaan lämpöö sillo. Siel tais olla hiukan lämpösempi.

pelsepuuppi

8.9.2007 09:50

on tääl aika kesä kyl viel. mut talvi kuulemma märkä ja kylmä eli varmaan se suomen talven v**maisin aika ku vaan floskaa.. eli sitä sit muutama kauukaus. suomes lumi ja kaikki jeesaa aika paljo et kivampaa.