Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset syyskuulta 2007.

arkistot

mulla siis kaks blogia. luin just for fun vanhoi juttui, mitä oon ajatellu viime talvena, eron aikana ja sen jälkee, kevääl ku alko elämä rakoilee pahasti ja mitä nyt. kesä ja kliffa, portsa ja ilmeisesti lähes loputon dokaamine. viime kesä oli hyvä, tosi hyvä. täälmä en oo lopulta hirveesti sen kummempii tilittäny, koittanu pysyy uskollisena pelsel ja olla kliffa. okei aika ajoin tullu sanotuu asioi mitä ei olis tarvinnu sanoo mut niin kai kaikil. tavallaan hassuu mite jotku asiat vast nyt auennu mist ollu kyse. en tiiä. menneisyys nakuttaa aika ajoin takaraivoo. koittaa päästää irti mut koko ajan jotai mikä palauttaa kaikkee liikaa mielee. ystävä koitti mesen kautta jeesaa ja jeesaski.

saak tänää olla tekemät mitää? en jaksais lukee enää. sain eile aika hyvin tehtyy ja pääs kaaos enkä haluu alkaa setvii sitä just nyt. voisin alkaa luke stellan lahja-kirjaa sillee oikee niinku, you know, lukee. ja se ainoo kirja minkä omast hyllyst otin mukaa odottaa kans.

marlene ja pmmp hoidettu, nyt laulaa ismo mulle. "olenko hiv-positiivinen", hetki sit tuli "synnyit väärään maailmaan". diippii shittii.

pitäis pestä verhot. ne on niin paskaset.



musaa

kahlasin eilen läpi melkeen koko madonnan tuotannon, tänää soi päässä taas pmmp. kello vast niin vähän ettei tohdi kovaa laittaa ettei kaiffarit herää. mä yleensä jotenki suomalaist musaa kohtaa hiukan ollu epäluulonen mut loppupeleis sielt tulee ihan mieltsin hyvää tavaraa. oeki en o kuullu jenni vartiaist mist nyt ollu muutamas paikas jotai jaappaust, en tiiä miks, mut päättelin et siin jotai "kohahduttavaa" tai edes sinne päin, jotai lesbistä. en tiiä kuten sanoin.

tavallaan tajuun joo mt tavallaan taas en, mul musiikki kovin kovin tärkeä asia, musiikissa sanotukset kovin tärkeä asia, mut ne mulle enemmän niin hekilökohtanen asia et.. okei postailen välil kipaleiden sanoja toisaalle, mut en oikee koska niit sen enempää selitä. mul omat tulkinnat, omat ihmiset ja tapahtumat mielleyhtyminä. mut niin tavallaan ymmärrän jos tulee kohkausta jostai biisistä mu toisaalta taas en ymmärrä. okei jos kysees (whatever esim) rakkauslaulu ni ei se must o nyut tiettykää rajattu sii.. okei antaa olla. en jaksa.

tänää pmmp (ku soi pääs) ja ismo alanko (ku en o kuunnellu aikoihi) soittovuoros, leila k (tietty..) ja marlene dietrich (nyt aamust ku hiuka rauhallisempaa musaa).

tänää luettava taas sitä bloody filosofiaa, tänää se wtf-osio edes, not so fun.


wuf

mun pää hajoo. ollu koko päivän kiltti ja ahkera, lukenu, kirjottanu, miettiny (okei se oli hankalaa) hoitanu asioi ja nyt alkaa olemaan niin täynnää kaikkee et ihan melkee tekis mieli ottaa napsu. mutta isäntä täysin rahaton mikä meinaa koti-iltaa, halusin tai en. ei kai siin muuta ku omenaa syömää ja vettä latkimaa. on mul frendit ja sinkkuelämä dvd:t tai siis yks kausi per sarja mut ees jotai. jos hetken pääst jaksais lukee jotai viel tovin. nyt tarvii rauhan.


kankai

kipasin matkal hemaan kangasmarkkinoitten kautta ja voi maailma siel oli kliffaa tavaraa.. nyt pitäs saada rahaa jostai ja ostaa tyykei. mul sairas fiksaatio tekoturkiksee. löysin uljast mustaa kiiltävää ja kaunist. ja kaiken sorttist harmaat neulost ja trikoota. okei tietty jos olisin fiksut pojat.. tai ei mitää. enivei, nyt jatkan hommii.



rutiinei

kävelen kaikkial tääl ku asun niin keskustas. paikalliset ei ymmärrä, ne oli ihmeissään et tuun kouluunki jalan. ne polkee kaikki. mul ei o fillarii, viel. monarkki jäi suomee. mut yhtä kaikki mä kävelen. aamusin poikkeen ostaa tupakkaa albert heijnist ja kävelen koulul, otan luokan avaimen, haen tupla cafe au laitin ja meen touhuumaa luokkaa. helen tulee aina myöhäs tai siis just ennen ku luennot alkaa ja käydää pikasel röökil viel.

syön päivän aikan pelkkii omenoi, juon paljo vettä ja kahvii ja poltan. iltasin juon aina vihreetä teetä. ja poltan. perjantaisin vaihdan lakanat ja lauantaisin pesen pyykit. käydään aina samas paikas bissel kavereitten kans, central musemin vieres, ledig erfis.

en o kertaakaa ollu kännis. paitsi sillo ku saavuttii maaha bf:n kans. käydää muutamal aina mut kukaa ei ota sillee paljoo. mun ei ees o tehny mieli huikkaa. suomi lokakuun puolvälis varmaa hiuka muuttaa tilannet.. mun kaverit on deekui kaikki, mul on ikävä niit ja sitä.

mä haluun lisää rutiinei. rutiinit on kivoi. ja sit on aina jotai mist voi koittaa päästä irti. mul ei olis enää varaa polttaa mut se on niin kivaa etten osaa lopettaa. tai siis en halua lopettaa. toisaalta jos olis 18 päivää polttamat ja laittais sen rahan aina sivuu saisin ostettuu tuotteen minkä haluaisin kovasti just nyt. en tiiä. tupakka/koru? molempi parempi.



antwerpen

on ihana. kauniit poikii täynnä ja jopa minä huomasin sutinan ja flirtin muutaman kans. hyvä huomata et tällanenkin vanha jarru viel jollekki kelpais. et ei o räppänä ruostees.


turhaa

laitoin herätyksen itel puol seiskaks ja oon jo hereil. en taju mua. en o koskaa oikesti tarvinnu herätyskelloo, aina ajois ylhääl. okei tä nyt on liiotteluu. kello on puol kuus ja oon skarppina pystys. hyi hitto viime yönä olin taas väärien ihmisten kanssa. tai en siis päässy irti väärist ihmisist. ex-kundikaveri ja sen nykynen. ärsyttää. ei kuitenkaa pääse pakoo vaik kui yrittää. aamukahvi ja -rööki. auttaa edes nytkäyttää tän aamu liikkeel.