• pelsepuuppi

arkistot

mulla siis kaks blogia. luin just for fun vanhoi juttui, mitä oon ajatellu viime talvena, eron aikana ja sen jälkee, kevääl ku alko elämä rakoilee pahasti ja mitä nyt. kesä ja kliffa, portsa ja ilmeisesti lähes loputon dokaamine. viime kesä oli hyvä, tosi hyvä. täälmä en oo lopulta hirveesti sen kummempii tilittäny, koittanu pysyy uskollisena pelsel ja olla kliffa. okei aika ajoin tullu sanotuu asioi mitä ei olis tarvinnu sanoo mut niin kai kaikil. tavallaan hassuu mite jotku asiat vast nyt auennu mist ollu kyse. en tiiä. menneisyys nakuttaa aika ajoin takaraivoo. koittaa päästää irti mut koko ajan jotai mikä palauttaa kaikkee liikaa mielee. ystävä koitti mesen kautta jeesaa ja jeesaski.

saak tänää olla tekemät mitää? en jaksais lukee enää. sain eile aika hyvin tehtyy ja pääs kaaos enkä haluu alkaa setvii sitä just nyt. voisin alkaa luke stellan lahja-kirjaa sillee oikee niinku, you know, lukee. ja se ainoo kirja minkä omast hyllyst otin mukaa odottaa kans.

marlene ja pmmp hoidettu, nyt laulaa ismo mulle. "olenko hiv-positiivinen", hetki sit tuli "synnyit väärään maailmaan". diippii shittii.

pitäis pestä verhot. ne on niin paskaset.