• pelsepuuppi

konttori

oltiin hiukan eilen ulkon touhuumas ja menti konttorii. iahn kliffa paikka paoitti viereises pöydäs istuva porukka laitto otsasuonen sykkimään. helvetin pellet. yks oli ihan ok ja must se alko jossan välis pitä silmäpelii mut sen tukka oli liian lennokas ja ne puhu et menevät showtimeen siitä. en sit osaa sanoo oike mitää. mut konttori oli iha oukkeli doukkeli noin niinku et baarina. ja miksei ruuanki puolest, kaveri otti etanoi (hyi fan..) ja ihan oli tyytyväisen olost frouwaa.

tänää toivotacasti hengataa nii et päähän sattuu. kaveri lupas et kympilt oltas jo touhuumas. ja eilen hain salikortin ja ens viikol (kai..) saadaa se ohjelma tehtyy. ai ai a a..

******

ja OMG tää otsikko oli mtv3 sivuil. niin monta asiaa nyt huonost täs jutus.
"Joulupukkia pahoinpideltiin Betlehemissä"

3 kommenttia

Torontosta

22.12.2007 13:05

Mina en saisi Escgargos alas kurkustani vaikka ne haisee hyvalta carlicbutter kastettuna.

anuko

22.12.2007 13:08

Etanathan ovat hyviä. Tai siis: se valkosipulivoi on hyvää, etanat itsessään eivät maistu oikeastaan miltään. Mutta hyvä setti noin niinkuin kokonaisuudessaan siis.

pelsepuuppi

22.12.2007 17:01

tässähän on selvästi alkaas vahva mielipude-ero, et hunaja vastaan etanat.

ei maar, sehän on loppupeleis aika mones ruuas (kinda..) juttu enemmän se setti siin ympäril. eihän must lihakaan sinällää milleen maistu ilman maustei, tai seiti (okei tosi huono esimerkki..).