• Olli Stålström

Alan työstää kuvitettua taustaa Setan historiatutkimukseen

Kuvassa olen lähettämässä kommunikaattorilla bloggauksia Ranneliikkeeseen asemapaikastani satamavartijana. Oikealla olevassa kopissa kirjoitan artikkeleita FinnQueeriin ja amerikkalaisiin psykiatriajulkaisuihin.

Näin käy kun kaksinaismoralistisessa Suomessa esittää kritiikkiä yhteiskuntamme isokenkäisiä, näennäissuvaitsevuutta, tekopyhyyttä sekä kateutta ja kiusaamista kohtaan :)

Seuraavaksi alan työstää tähän elämäkertablogiin oheistekstiä kuvineen olevaan tekeillä olevaa historialliseen opinnäytteeseen. Sitä ennen bloggaan muutaman omakohtaisen analyysin siitä, mitä oli olla itseään vihaava ja muuttumista yrittänyt ex-gay, mutta miten toivuin siitä ja ryhdyin Setan aktivistiksi.

Avustan Anssi Pirttijärven poliittisen historian alalta Turun yliopistoon tekeillä olevaa opinnäytettä, joka valmistuu kevään 2009 aikana. Olemme sopineet, että siitä saa jo kertoa, koska se on loppusuoralla. Se julkaistaan myös FinnQueerissa.

2 kommenttia

WBoy

10.1.2009 23:50

Kommentit (65535) - Ilmianna asiaton bloggaus
vähänkö sulla on kommentteja? =D

Kiitos muuten mielenkiintoisesta blogista, mukavaa luettavaa =)

Olli Stålström

11.1.2009 14:39

Blogini on tosi suosittu =)

Alan nyt keskittyä blogini kirjoittamiseen niin, että saan oman etsimis- ja kärsimisvaiheeni ex-gay'nä ja Setaan siirtymiseni valmiiksi samoihin aikoihin kuin Anssi Pirttijärvi saa Setan historiaa käsittelevän gradunsa valmiiksi ja julkaisuksi FinnQueerissa. Toivottavasti alkukevään aikana.