• millikan

työhakemuksia

Valtiolta on siinä mielessä mukavampi hakea töitä kun siellä yleensä osataan kirjoittaa hyviä työpaikkailmoituksia. Yksityiset firmat onnistuvat joskus, mutta on tullut nyt myös kahlattua iso joukko todella rasittavia ilmoituksia läpi, sellaisia joissa pitää käydä läpi loputtomat konsulttijargonit että saisi selville millaista ihmistä oikein ovat hakemassa. Siis jos edes saa, pahimmat paikat jättävät työtehtävien kuvaukset myös saman sotkun alle...tyyliin "haemme proaktiivista tukea innovatiiviseen tiimiimme" eikä mitään sen tarkempaa (="emme tiedä mitä olemme hakemassa").

Yrityksen liikevaihdon saa mainita yhdessä lauseessa, jotta hakija saa kuvan minkä kokoluokan firmasta on kyse. Huutomerkkien käyttö on EHDOTTOMASTI KIELLETTY! Ja ainakaan tämä työnhakija ei halua kuulla etukäteen siitä ylpeyden tunteesta jonka saa saavutettuaan tärkeitä asioita työskennellessään meidän hienossa tiimissämme. Oikeasti.

Hakemuksia on taas lähtenyt maailmalle nippu, toivottavasti joku niistä nappaa.

1 kommentti

Rokkihomo

1.12.2007 02:11

gooood attitude. Se ylpeyden tunteeseen vetoaminenhan = uhrimielinen valmius tulla epätoivoisesti osaksemme porukkaa tekemällä ylitöitä ilman palkkioita.

(Äh. Toiv en muutu aivan Poraliikkeeksi. Olo on kyllä kuin selkään saaneella, kun tulee puhe tiimiylpeydestä...)