• millikan

Kriitikot valittaisivat läpinäkyvän symboliikan tyrkytyksestä

Seuraava merkintä saattaa vaikuttaa haitallisesti lukijan ruokahaluun.

Tunnen useita ihmisiä joilla on taipumusta ihon kuivumiseen, ihottumiin, psoriakseen yms. Itselläni ei tätä ongelmaa ole, ihoni on reippaan rasvainen mikä suuren osan ajasta on ihan kiva, ei tarvitse pohtia kosteusvoiteita ja sen sellaisia. Finnejä toki tulee aika ajoin, vaikka niidenkin suhteen tunnen pahempia tapauksia...
No, ihotyypissäni on kaksi ongelmaa. Ensinnäkin se arpeutuu varsin voimakkaasti, eli esim. ne pari leikkausarpea mitä on tullut kerättyä ovat erittäin selvästi näkyvissä ja aiheuttavat usein epäuskoisia "mikä tuo on?" kommentteja kun otan paitani pois (no, viepähän huomion pois vatsamakkarasta).
Toiseen tuli taas muutaman vuoden tauon jälkeen tutustuttua: kehitän paiseita näköjään helpommin kuin muut (muutama sukulainen poisluettuna...ilmeisesti taipumus on periytyvä. Kiitos äiti). Eli oikean lapaluun tienoille oli taas muodostunut sellainen reipas finnipotenssiinkymmenen joka piti käydä puhkaisemassa eilen. Paikallispuudutus epäilemättä auttoi jonkin verran mutta ei silti kiva toimitus ("OW! I will be grateful OW! in twenty minutes OW! but not right nOW"). Ja nyt on antibiootteja ja olkapäässä iso tukko sideharsoa (ei ole kipeä, mutta kutisee). Verta ja visvaa toki tuli ulos reippaasti.

Visvalla on muuten hassu tuoksu. Ei suoranaisesti paha (vaikka turha odottaa visva-Wunderbaumeja autoon ripustettavaksi), ennemminkin sellainen maanläheinen ja syksyinen.

Pirteä tieto on myös että tämä ei ollut ensimmäinen, ei siis luultavasti myöskään viimeinen paise mitä elämässäni on luvassa. Jee.

2 kommenttia

Torontosta

20.11.2007 02:55

Tuleeko sinulle mustelmia helposti myos? Paiseet ovat helposti korjattavia ottaa vain aikaa niiden haavojen parantumisessa. Whiterun on vain ninnkuin mataa vain valkoista (clear, veden tai kellertavaa vuotoa) se on tavallista. Paiseet taytyy poistaa mutta ei liian pian ne ovat sebumsecriations, mutta kun alkaavat nakya, myohemmin ne vaan kasvaa ihon alla kovettuen jotka poistaessa jattavat isomman arven. Niita ei voi sulatta lazer tai mikaan muukaan.

millikan

22.11.2007 12:34

Mustelmia tulee kohtuudella, ei kai mitenkään erityisesti...

Leikkaushaava on paranemaan päin, eikä ole enää kosketusherkkä joten parempaan suuntaan menossa.