• millikan

Pahoitteluni naapureille

Kun Gene Pitneyn Something's Gotten Hold of My Heartin soittaa kymmenen kertaa peräkkäin, se kuulostaa yhä loistavalta. Testattu on. Kerta vielä (video ilmeisesti jostain leffasta jossa käytetty?)
http://youtube.com/watch?v=iZZeXWLoHBo

Pitneyn ihquun 60-luvun orkestraalisen siirappiseen poppiin tutustuin jokin aika sitten katsoessani John Watersin leffaa Hairspray, jossa soitettiin Town Without Pity...Watersilla on runsaasti hyvää makua ja tarpeeksi tolkkua olla tarvittaessa välittämättä siitä. Tuota uutta musikaaliversiota en ole nähnyt (joskin onhuomautettava että Watersin Hairspray on tanssielokuva, ei musikaali...Cry-Baby on se tulkinta musikaaleista).
http://youtube.com/watch?v=aUMQ2rJt8-o

Mutta vaihtelun vuoksi tätkin uutta tuttavuutta on tullut soitettua...Bettye LaVette on 60-vuotias soul-täti joka tulkitsee tässä Lucinda Williamsin kappaleen "Joy".
Video nyt on mitä on...
http://youtube.com/watch?v=O4HyHORXkUo

2 kommenttia

Angela

27.3.2008 17:19

Vaikka siellä(kin) on ollut tavattoman paska ilma niin todettakoon, että olet löytänyt tavattoman makeita biisejä - ehkä juuri paskan ilman seurauksena (?) kun olet istunut ikävissäsi koneen ääressä dataamassa ja etsiskellyt soreita sointuja tuubista... ;)

Genen ääni on sellainen, että ei ihan heti älyä, että kyseessä on mies-laulaja. Mielenkiintoinen ja jännän pehmeä soundi. Ja toden totta, kuuntelin biisin moneen kertaan ja se kuulosti joka kerralla paremmalta ja paremmalta...samoin tuo Joy-täti on ihana eikä Marc Almondkaan hassumpi setä ole! Siiri Nordin laulaa muuten tuon Somethings Gotten Hold of My Heart -biisin (Sydämeni osuman sai) muuten oikein näppärästi: http://youtube.com/watch?v=lTobnUeenWQ (video on mitä on hihh)

millikan

27.3.2008 17:27

Juuh, muistelen että tuota Siirin versiota haukkui moni ja onhan se erilainen, mutta kyllä minä sitä ihan mielelläni kuuntelen...