• pelsepuuppi

askel

ollaan muuttaas yhten poikkiksen kaa. tasan huomenna. mua hiuka jännittää mut samaa aikaa ei yhtää. en tiä kumpi on parempi ja miks. oon ollu sen verran kauan iteksee etten ihan tiiä tuleek issuee.

kattellaa.

monil muil tää on suurempi askel ku mul. kait. onhan tää mulleki en kiellä mut jotenki muut vauhkoo ympäril enemmän. sama ku muutama vuos sit ku tuli 30 täytee.

5 kommenttia

Rokkihomo

24.11.2009 15:45

On se iso askel. Tai ehkä olet poikkeus, mutta luulenpa että reipas askel sullekin, niinkuin monille muillekin.

Mutta, voimia pakkaamisten purkamiseen, näin aluksi.

stellagrrrl

24.11.2009 16:00

mä uskon, että te olette niin valmiita siihen, ettei turha spennaaminen ole tarpeen. iso askel, mutta suhteellinen kuitennii.

(joo, laatikot auki mahdollisimman nopeasti, ettei mene hermo... t. toinen muuttoa jännittävä)

Aboa

24.11.2009 20:25

Totta kai tulee issuee. Sitähän se parisuhde on. Ja sitä, että ne selvitellään.

pelsepuuppi

24.11.2009 20:29

lähinnä mua jännittää huominen muutto sillee ihan konkreettisesti ku mun pitää ajaa isoo peräkärryy över allt etelä-suomen. seuraavana hiukan jännään et mihin siipan vaatteet ja kengät mahtuu.. ei sillä et mun kamat olis täyttäny jo kaapit ja vaatehuoneen ei lain.. ku se täs just onki se issue tavallaan ku mulla ei lopulta oo issuee minkään suhteen. joo, muutetaa yhtee mut sellast se on. kamat samas osottees ja helpottaa elämää aika viljalti ku ei tarvi miettii toisen vapaiden ja oman pohjattoman köyhyyden perusteel et koska nähdää.

se et on niin kauan asunu iteksee sit ja semminkin et asuu ihan omas kämpäs eikä väliaikases ja/tai opiskelijaboksis ja/tai vanhempien nurkis on hirmy hienoo ja mehän oltiin muuttaas yhtee jo yli vuos sit mut luulen et siin vaihees olis tullu issuee et toi tovi ku asuin ihan iteksee teki mul ihan hyvää. enemmä mä odotan ku jännitän. ja jännitän sitäki et koska tulee lähtö täst kämpäst ja koska olis se tilane et vois ostaa kämpän ja kaikee mikä on just nyt ihan vitun ajankohtasta ja olennaista mut eipä kai seepra raidoistaan mihinkään pääse. tai leopardi täplistään. mieluummi kai leopardi ku ne on nii sillee häijyi ja melkee sukupuuttoon metsästetty and just for fashion.

mut kyl tää muitten mielest on suurempi askel ku musta, kuitenki. naimisiinhan mä en usko et koskaa meen tai ees kihloihin koska.. no, se ei o mun juttu. yhteenmuutto tä on lopultaki aika normaali tila mein suhtees ja onhan se kivaa, kaikin puolin. onhan täs suuret tunteet pelsi kans vaik aina en niist niin jaksa jaapata. ettei me imago piloil.

ja laatikot pitää saada tyhjiks ennenku siippa menee töihin eli aika nopsaan ne saadaan. oamtki sain melko sutkii ja tänää vihdoin viimeset lack-hyllyt meni vintil ja seinät maalattii tasasiks.

mopsi22

25.11.2009 14:36

aww, ihq <3

yhteinen pesä ja sillee, kauheen sulosta...arkiromantiikkaa pyykin ja siivoomisen merkeissä :)

...ja hyvä jos ei oo issuee vaiks onki issuee sen kaa ettei oo. mulla muuta tällä hetkellä ookkaa ku issuee kämpän kanssa, koska aloin sisustaa ja vituiks meni :S