• pelsepuuppi

nääh..

yoko oh-no ei ny pääse kulmil. pelsen pitää vaan diilaa sen kaa et son joittenki mielest herkkä, joistai jopa fiksu ja komee ja vaik se nyt vaatii hiuka kaikkee ajatustyötä ni minkäs sil nyt tekee..? toisaalta en usko ihan absoluuttisee pahuuteen ja/tai tyhmyytee, kaiki kaikis on jotai positiivist.

mutsil on synttärit tänää. mul on syyskuus, mun parhaal kaveril viikko mun jälkee, sen tyttöystäväl marraskuus.. mollaan synkkii syksyn lapsii niinku roope2 sanos. mut son totta. mun poikkis on synyny toukokuus ja must ihan kreisii ajatella et jollain on syndet muullon ku syksyl.. mut onpahan sit meil toukokuus upeet juhlat ja bileet. voidaa keksii jotai kreisii tekemist kaksistee sit kevääl ku alkaa olee jo valosaa ja lämmint. piknikkii ja sellast. ostin mutsil huivin, sellasen tosi ohuen villahuivin, aika ison kooltaa ja hyvän laadultaa et onsit kätsy jamiellyttävä käyttää. son sillai tiikeriraitanen tai seeprs, miten vaa, musta-harmaa siis et ei mitää kreisii lepardivärii. ostin ittelleni lepardisen silkkihuivin. se menee upeesti yksii mun vanhan nahkalaukun kans. mä tykkään huiveist.

mul hiuka issuei hyväksy tätä lama-shittii.. men usko siihe ollenkaa, pelkkää propagandaa. mut ihmiset onjoteni herkkäuskosii ja hysteerisii, niihi uppoo kaikki paska mitä lehdis päätetää kirjottaa. toisaalt siin sit se etu et mahollisesti voi olla kämppien hinnat tulos alas. et voi saada upeen torpan edukkaasee hintaa.

haluisin hirveest jonku firman kaa tehä jotai yhteistyötä freelancena. mul hirveest kivoi ideoi ja meikkei ni vois kuvitella et saisin iisisti duunii.

mikael fogelholm on must aika kuuma.

4 kommenttia

Rokkihomo

14.10.2008 08:12

No mut pelse pääsi kulmille. Huomenta. Oon tässä nukkumaan menossa.
Pölhö on myös syyskuun synkkä lapsi. Minä todellakaan en (vaan talven).

Jos lama tulee niin se menee myös ohi. Onhan tässä yksi jo katsottu alusta loppuun ja tässä ollaan. Oma ostovoima on ainakin koko ajan kasvamaan päin. Sekä maailman epävarmin että maailman vanhin alla, mikäs tässä.

Rokkihomo

14.10.2008 08:13

Ei vanhin, en jaa maksusta edelleenkään, kun kirjotusvihre ja tarkoitus oli sanoa että varmin. tto.

martin

14.10.2008 14:47

Mainitsemassasi teemassa virtuaalinen määrää. Kaikki ei ole hyvää. Surullista.

kesäpoika

15.10.2008 09:25

Mä uskon lamaan. Ooon odottanut sitä jo pari vuotta ja musta on tuntunut hassulle kun ihmiset vaan uskoo positiivisiin talousnäkymiin. En tiedä miksi, mutta musta sen tulo on itsestäänselvä asia, ollut jo pitkään. Tää liittyy varmaan siihen samaan tunteeseen, kun oon mös varma että maailmanloppu tulee. Vähän niinku alkusoittoa sille.