• pelsepuuppi

päivitys

juntunen, der alte herr kliffa, tulee tänään sit muutaman viikon kyläreissul. tulis ihan for real ja pysyvästi mut pelse lähtee reissuun pian pitkäks aikaa. ku kliffa on hiuka apee ja apaattinen kaveri nyt ni on funssattu et tekis hyvää tällanen pieni reissu et paappa sais enemmä huomioo ja sillai. siis et tulee pelsel hetkeks aikaa. joo, ku pelse sai pikkuveljen ni sei saaa ny huomioo tarpeeks ja onha se ny vanhuksel kova paikka.
poikkis tulee kai muutamaks päivää kulmil kunha pääsaa takas maihi. mul on ikävä sitä ja viel ku on tää kriisi et jamppa asuu kaukan sillonki ku ei o meril. et mein näkeminen aika hankalaa aina. mut sit ku nähdään ni on aika siistii. ja sit ollaa et wow, muutetaa yhtee. ja poikkis on ihan muuttaas mun kaa samaan kylää ja son aika jeessii shittii seki, et ei olla niin asiassa kiini ettei vois joustaa. nyt oon alkanu sit haalimaa ultima thulee ku poikkis diggaa siit. onhan tos jo isompana ja pienempänä tuota ultima thulee. et voidaa juoda mukavasti siiderii joskus tai miksie vaik ihan oluttaki. join viime la saunas oikee pullollisen karhuu.. soli kokemusten kokemus. mähän en siis juo bissee, en hyi fan soikoon en. aiiinaa ennen join aina karhuu ja aina pullost (tietty..) ja olin kovasti et waudewille mut se ei enää se maku toimi. poikkis tykkää bisest, se o jotenki herttast. mun poikkis on aika herttanen.. mul sit taas tää et tykkään kovasti aino aallost harmaana tietty. skumppaa varte must mul pitäs olla kyl riedelin lasi ja sit oltii mun bestiksen kaa ihan kummissaa oikee ku tajuttii et meillähä ei oo ollenkaa skumppasyylärii.. meil? oikeesti, come oon.. mut onneks meil on aikaa ja anttilat ym olemas eli ei siin sen kummempaa ku mennää ostamaa vaan.

ja hei noksu ja mopsi, blogimiitinki turus ihan vaikka ens viikon lauantaina? ja stella, ku kuitenki olet turkulaisen abloggaajana ollu kuviois mukan. ja ainaki mein kaikkien mielis olet turkulainen bloggaaja..sit ketä muita täs ny on sit.. roopee ja martinii pyöriis kulmil. olik muita?

mul hirvee hinku päästä damiin taas hetkeks käymää. kävis hiuka ottaas kuppii siin ja nauraen kulkis kaduilla. menis kattoo onk mittää edukast ja hienoo mads noorgaardii bijenkorfil ja sillai. viimeks oli upee nahkarotsi mut ku mul on niit nahkarotsei niin monta jo olemas ja toiseksee ku teetin itelleni sen yhden rotsin kuitenki ni sit tuntu hullult ja kamalalt ajatella et olis taas lauttanu rahaa uutee rotsii..

"asuntoministeri"? kuin kaua suomes ollu asuntoministeri? miks? mikä se on ja mitä se tekee? miks kaikil asioil pitä olla oma ministeri? suomen pelseministeri.. ministeri pelse puuppi.. i like the sound of that..

5 kommenttia

JPHki

16.10.2008 11:04

Hyvä idea, pelsepuuppiasiainministeriö!

pelsepuuppi

16.10.2008 12:13

sinne tarvis sittietty aika pal kaikkee virkamiestä.. oliskos sit vaan rujoo et pelseasianministeriös olis vaan nättii possee? ja sillee kautta rantain kysyttäs et josko ollaan mihin suuntaa seksuaalisesti kallellaa et pisteet kotii jos hinu/lepakko? olisko siel sit lapin kansan posse tyyttiksinä ku kommentoitais vaan et kun ei vättämät kaikki osais suhtautuu jos oliski heterosuhtees asuvaa porukkaa, et kun kaikki teot peilautuis sen lautta ym.

stellagrrrl

16.10.2008 16:25

ulkoturkulainen protestoi lauantaita, koska on silloin soittamassa levyjä vinokinoissa. siis voittehan te toki tulla sinne mua toljottamaan, mutta on tylsä miitinki mulle, kun en voi jutella kelleen... mut se perjantai? oisko mittää?

pelsepuuppi

16.10.2008 16:34

hmm.. ku mulla vaan aina se et oon la töissä.. mut mut.. funssataas oikeen kuule..

noksu

16.10.2008 22:43

Mä oisin kyllä ihan tulossa tapaamiseen. Ajankohdalla ei oikeastaan suuremmin ole väliä, koska lapsenvahdin joudun joka tapauksessa hankkimaan. Mullekin nimittäin tuli koira. Ihan pikkunen vielä, niin kaipaa kanssa huomiota ja vahtia....