Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset heinäkuulta 2007.

kysymyksiä

päivä yksi himas hiuka darras kattoos leffoi. satanu yhtäkaikki et ei sen kummempaa kesäriehaa miten mel gibson on niin monen mielest niin kuuma? miksie mul o ku yks kausi tyttökultii? pitäskö mun koittaa saada seuraa loppuillaks tai jatkaa iteksee? niin monia avonaisia kysymyksiä.

miten aina sunnuntaisi miettii pitkän listan miten alkaa parempi elämä heti huomenna? mul listaa taas tehtynä asioist ku pitää hoitaa, suuren osan olis voinu hoitaa jo tänää mut ehei, huomenna on uus päivä. olisin halunnu kattoo titanicin tänää mut kaveril oli se vaan vhs:nä ja mul ei o videoi tääl. tuulen viemääki olis ihana nähä taas. ja chaplinin leffoi. mua kismittää ku en aikoinaa ostanu sellast chaplin-boxii mis oli sen (melkee ainaki) kaikki leffat ku en o nähny sitä enää missää. olis tarjol sllaen mis kaikki (vissii) lyhytelokuvat ja vanhat rainat mut diktaattorit ym olis kans kliffat kattoo. blaah.. otan lisää ruokaa ja alotan taivasten valtakuntaa. ta taa.


masist / nousuu

ulkon eilen, ihan kivaa. nyt koton ja hiuka masentaa.. kaikki. pitäs lähtee ruokkii kavereitten kissaa ja smal vois sit vaik pelata hetken. tänää ei tapahdu mitää. jos koittais saada meikit naamaa ja uudet ripset testii.
* * * * * * * * * *
ok aurinko alko paistaa ja mä makaan taas vaan himas. en tiiä, pitäskö ottaa monark alle ja sutasta joku lenkin tynkä. kissa ruokittu ja rapsutettu, äiti soitteli ja pyys käymään. en tiiä jaksaak darras mennä.


jaahas

alko sataa. tavallaa tekis mieli lähte hiuka jossan käymää, mut sade laittaa ärsyttää. mut toisaalta maannu koko päivän himas ja alkaa seki riepoo jo miestä. tein pikasesti kans naamion ja plokkasin karvat ja kuorin ja rasvasin naman mut silti vois viel jatka tätä dayspata. kaveri just laitto et naamiot hiuksis ja naamas ja mä kade.

kai se on pakko lähtee ovest ulos pian ku alkaa seinät kaatuu pääl. piti mennä aulaa mut sade estää pläänit. mennää yhte niist harvoist paikoist mis saa viel polttaa sisäl. ist kliffa.


mökkeilyy

mentii eilen kaverin mökille. oli ihanaa. saunottii, mentii (tavallaa) mereen uimaa. mä pääsin polvii myöten ja karkasin takas saunaan. liian kylmää. oon aika herkkis ton kylmän veden suhtee.. mut muuten mahtimatka. käytii kattelee veneel muita torppii ja luettii vanhoi lehtii. löydettiin niin kipee kahviboolin resepti vanhast annast 90-luvun alust. pakko ehkä koittaa. meil ihan älytön lista boolei ja ruokii ku testataa sit läksiäisis.. pelottaa nyt jo. ei, emmä mitään pelkää.

rapsakka siis joo silleen rapee, mut.. siis jos oon tulkinu sen oikee ni esim silleen wokatut vihannekset pitäs jättää hiukan rapsakoiks tai .. ei ny tu muuta esimerkkii mielee (ja mua oikesti ärsyttää se sana).

aloin kattoo sormusten herraa, lainasin kaik 3 leffaa ja jotenki haaveilen et sais katottuu kaik enemmän tai vähemmän putkee. ei onnistu mult mut aina voi yrittää.kunha ei mee yöunet. hmm.. ku nyt ei o ees kaverii kuka antas turvaa. tai jotai muuta.


ihanaa

koko päivä löysäilty kaverien kaa ympäri turkuu. länssittari aina se kaiken kruunaava show. ja hirvensalon punaset hintalaput. uudemmat kaverit keräs pisteet kotiin ku jäivät juomaan kaljaa sittarin pihalle, me ei olla viel niin syvis vesis. ja kuuma hevari englannist sai tutisemaan. tai sit se oli vaan sen harmaa kolleke.. mut oli sil superkauniit silmät (kulmien kohdal ihan hetki pinsettien kaa ei olis tehny pahaa..).

okei etten antais itestäni liian positiivista kuvaa vahingossa; lyhyt lista sanoista joita vihaan ja/tai inhoan.

rapsakka, sydämellinen, elämänmakuinen, fotosynteesi, telemarkkinointi, proaktiivinen.


morkkis

okei, mä oon virallisesti ihmishirviö.. mun vanhemat kivoi ihmisii. pyydän anteeks kaikkii pahoi puheitani ja tekojani heit kohtaan. tulin siis kotii ja kaik meni hyvin ja oli kivaa ja rentoo ja asiat rullaa.. miks mä oon edellee 12?


hermooo...

tätä turhautumisen määrää.. miljuuna asiaa pitäs hoitaa ja kroppa hakkaa vastaan. liika yksinolo ja makaaminen saa mut sekoomaan vaik peruslaiska pelle olenkin. enemmän kyse siit et haluu omast tahdost olla tekemät mitään. alkanu stressaa niin moni asia. maannu himas ja ajatus kulkenu ja bloody hell mitä kaikkee tulee mielee ku on aikaa itselleen. mut jees jees kai kaikki lutviintuu. huomen jo pakko olla tolpillaan. sade onneks hiuka helpottaa, ei masenna niin paljoo lojuu himas. onneks ollu yks kaveri kyydis hetken verran melkee joka päivä. hiuka helpottanu. en tiiä. pitäs mennä (taas kerran) hesaan ens viikol säätää asioi ja hommii, se on niin loputon show et haluisin vaan tuikata kämpän tuleen ja olla murehtimat mitään asioi siel. tavallaan haluisin ottaa kliffan takas kans mun kaa tänne, olis jotai seuraa. ja mua alkanu angstaa kans viimeset viikot täällä koska joudun viettää ne vanhempien luona.. ihan kivaa porukkaa, joo, mut ei enää tän ikäsenä jaksais ihan hirvesti hengaa samas kämpäs hein kaa. alkaa piukottaa niin kovin herkästi. vaik kamarin lattiaremontti edes vissii viel ennen lähtöö. ja siinähän ei hermo mee ku ukkon kaa koittaa saada hommii tehtyy. se on niin perus suomi-jäärä. pitää vaan sulkee korvat ja antaa mennä. sit miettii ittensä ni ei se omena kovin kauas o pudonnu. kaikki mun vanhempien mua ärsyttävät piirteet periytyny muhun, tai sit mä oon vaan oppinu ne. niin tai näin aika tulisesti mennään ku koitetaan iskän kans tehdä mitään tai mutsin kans puhuu mitään. ja koko ajan sitä koittaa ajatella et ne tarkottaa kaikel touhotuksel vaan pelkkää hyvää mulle. voi maailma, vanhemmuus varmaan niin raskasta.. jos kaikki lapset yhtä rasittavii ja vaativii ku minä ni good luck.

tulipa purettuu..


nostalgiaa

inha vaihe tää kun ei enää oikeestaa kipee eikä jaksais enää vaan maata kotona mut sen verran kuitenki ettei jaksa tehdä mitään.. tylsää. ja sit alkaa ajatukset kulkemaan omia polkujaan. kävin lueskelees blogeja, tuttujen ja tuntemattomien. lähinnä tuntemattomien. tai siis juttu just tää et onko tuntematon jos tietää tyypin ulkonäöltä? mulle tuli pohjaton kaipuu asioihin mitä en oo ees koskaan tuntenu. rakkaan kotimaani maisemat ja juuriltaan lähteneet ihmiset, koti-ikävä ja kodittomuus. huomaan kaikes koko ajan et lähtö lähenee ja mul alkaa häröily päässä kaiken sen suhteen mitä haluan ottaa mukaan, mitä jättää tänne. niin materiaa kuin muutakin. oon ollu turussa nyt taas ungefär 8 viikkoo, tavannu hirvesti uusia ihania ihmisiä, löytäny uudelleen vanhoi tutui ja hutsui, lyhyesti; olis ihanaa jäädä turkuu hetken pidemmäks aikaa. ja olis ihanaa.. hirvee tarve saada vahvistettuu siteit muutamiin suuntiin ennen lähtöö. tavallaan haluis jäädä tänne, tvallaan mikään ei niin suuri haave ku löytää mun elämän tarkotus jostai muualta. os os, life is hard.

mun gaydar ei vissiin ihan kunnossa, ei o koskaa ollu. en tiiä luenko flirtiksi yhden lähestymisen, suht varovaisen mutta intensiivisen. olis kiva. jos ei ni ei.
* * * * * * * *
okei mun on pakko päästä ulos täältä tänään. jos nappaan kunnon mällin nappei ja lähtisin ulos. seura olis tietty ihan kliffa bonus tähän sit viel.

ja tarkennusta tuohon vielä; mä haluisin niin kovasti muutaman ihmisen mukaani täältä, öisen kaskenkadun, portsan kämpän kiviportaat, juntusen.. en haluis jättää tänne yhtään negatiivist asiaa, en selvittämättömii juttui tai potentiaalist kaveria/ystävää. ei mitään poltettua, ei siltaa ei kylää.


harhoi

nukuin niin huonosti taas. lämpö nousi aika korkeel ja kaveri oli heränny ja peljästyny ku olin taas puhunu unissani. mä vihaan olla kipee, paikat särkee eikä jaksa mitään. ja mua sylettää kans tää hirvee palelun ja hikoilun vuorottelu. mulla ei ees oo mitään nappeja oloo helpottaa ja ulkon sataa.. ja kaiki ne levottomt ihmeunet mitä aina kipeenä näkee.. oi oi, onneks kaveri lupas tulla käymää ja tuomaa nappei ja jaffaa.


miks

mä kipee ja festari jää välii. heräsin yöllä siihen et juttelin kovasti ihmisil ja kuumetta vissii ja kurkku kipee. harmittaa vaan et menee lippu haaskuun.. mut nyt mul ainaki hyvä syy hakee tikkuruokii ja maata himas koko päivä. tai siis pakko maata himas koko päivä. onneks mul hyvää viihdettä kavereilt lainas. jees jees, aamukahvii ja vitamiinit ja särkylääkkeet ja siin sit hoitoon.