Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset heinäkuulta 2007.
Seuraava

festarii

huome olis sit ruisrock. ei muuta ku pe-lippu plakkaris, ei jaksa eikä o varaa riekkuu siel sen enempää. eikä ees ihan hirveesti huvita.. nyt siintää mieles vaan berliini ja tukholma syksymmäl. ei ees miu miun lasit -50% tehny vaikutust. en siis oo ostanu mitää, mut kovin pitäs saada ne liput ostettuu rufuksee. tukholma oukkeli doukkeli, lippui ei viel mut vast joulukuus yhtkaik, berliini hiuka enemmä probleemaa. se venue täysin vieras, ellen sit satu kuitenki yhdistämää asioi oikee ja luulen tietäväni mis se on.. hmm. niitten sivut vaan saksaks ja ihan kaikki ei aukee mul vaik jottan kyl. mut se on yks kas motocross meili ja asiat selvii.

ny pitäs alkaa vaappuun kohti aulaa donnan kautta. illast tulos eri kiinnostava (hopefully) ja antoisa. pari kaverii käymäs suomes englannist ja noin muutenki, kliffahan se o ihmisii nähdä. tiä vaik sais uusii tuttavuuksii. mul joku bloody näppy/tulehdus silmäs taas. estää meikkaamisen. tylsyys..


jessus

kesä kuluu sutkiin. ruisrock alkaa just ja se meinaa et heinäkuu alussaan. pian elokuu ja yllättävän nopeesti syyskuu ja ennen ku huomaankaan on elokuu 2008. mut kahvila auki taas mikä on niin suurta kliffuutta ettei pysty oikeen muuta ku kiroilemaan. ja mun eiffeltorni lisäänty tukholmassa (mikä on maailman täydellisimpiä kaupunkeja, päätettiin pitää mun läksiäiset tukholmassa. päivä siellä alko kasvaa ja nyt kovin menos viikoks sinne touhuumaan.. ainaki tulis lähdettyy kunnolla) ja nyt korvassa torni ja sen mini me. ja ankkuri. jees jees, kesää ja kivaa.


Seuraava