ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Oma elämä > Kundin ex "kummittelee"..

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
FireFox Vastaa1 / 4 
08.01.2006, 15:49 Mulla on tällänen probleema.. Ja tää ei luultavasti ole kun mun probleema..
Elikkäs, oon tavannu ihan upeen, mahtavan ihanan kundin. Ollaan kolmisen viikkoa tässä nyt oltu yhteyksissä tekstiviestein, tapaamisin ja soitellen. Oon aivan poskettoman ihastunut kundiin ja hänkin tuntuu kiinnostuneelta.
MUTTA..
Hän on eronnut jokin aika sitten poikaystävästään ja heillä on nykyäänkin hyvät välit. Hän puhuu exästään elämänsä rakkautena jne.. Itselleni on tullut sellainen ahdistuksen tunne, että olenko vain jokin välipysäkki heidän yhteenpalaamisensa edellä vai ovatko he oikeasti eronneet ja valmiit jatkamaan elämiään. Tämä ihastukseni kyllä sanoo, etteivät he ikinä tule palaamaan yhteen ja hän on valmis jatkamaan eteenpäin...
Onkohan tälläinen ohimenevää ja pääseekö hän oikeasti jatkamaan elämäänsä..? Onko mitään tehtävissä, että voisin edesauttaa tätä ja osoittaa, että on muitakin (eli siis mä) maailmassa.. Hiukan raastavaa ajatella näin, mutta jotenkin tullut sellainen kuva, että hän rakastaa vieläkin yli kaiken exäänsä..

Kukaan ei tähän varmaan mitään ratkaisun avainta voi antaa, mutta olisi kiva kuulla muiden mielipiteitä asiaan ja omia kokemuksia.. Niitä varmaan on..
Ylös
FireFox Vastaa2 / 4 
08.01.2006, 16:50 Noh, se siitä sitten, tuli se viesti, jota pelkäsin..
Ylös
kcrf82 Vastaa3 / 4 
08.01.2006, 21:23 Voi :(
Olen pahoillani puolestasi.
Ylös
FireFox Vastaa4 / 4 
09.01.2006, 13:21 Pahaahan tämä tekee, vaikka ei kovin kauaa tunnettukaan.. Ei sitä vaan osannut kuitenkaan odottaa..
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy