ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Oma elämä > Kuinka monta seksipartneria?

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Jakorasia Vastaa1 / 287 
27.08.2005, 02:12 Ryhdyin ihan huvikseni laskemaan, kuinka monen miehen kanssa olen paneskellut viime vuosina. Laskujeni mukaan minulla on ollut ainakin 46 seksipartneria vuosina 2004-2005. Kaikkia en varmaan muista. Isken miehiä DTM:stä, Herkusta ja netistä. Kaksi panoa minulla on ollut hetskuravintolan vessassa. Kaverini ovat viimeaikoina moittineet minua, että olen seksin suurkuluttaja

Olenko jakorasia? Olenko moraalisesti löyhä? Kuinka paljon miehiä teillä muilla on ollut? Mikä on sopiva määrä miehiä/vuodessa? Mielipiteitä?
Ylös
Hmm. Vastaa2 / 287 
27.08.2005, 03:51 Oot vain hukassa itsesi kanssa. Luultavasti muillakin elämänalueilla lyhyjännitteinen ja hämmentynyt ihminen. Itsekunnioitusta nyt kehiin ja itsetuntemusta kasvattelemaan.

Itsensä syvästi tuntevat ja samanhenkiset ihmiset kun sattuvat yhteen, ei heitä millään oikein pysty erottamaankaan. Itsetuntemus on minusta avainsana.

Jakorasia... Määritelmiä on niin monia. Eräs tuntemani komea, menestyvä ja sporttinen 30 -vuotias heteromies sanoi, että hänestä yli 10 kumppania alle 30 -vuotiaana = jakorasia. Hänestä silloin jos on alle 10, on aina pyritty löytämään todellinen suhde, ja tunteet ovat olleet pelissä sänkyyn mentäessä.

Toiselle 10 vuodessa ei ole vielä mitään. Ikuisuuskysymys. Ei se ihmisen arvo siitä määrity, jos ei muuten ole tunteeton. Elämässä voi toisen osa-alueen hoitaa juosten kusten, toisen silti hyvin.

Lähinnä kai se on se, että hurvittelemalla kylvää riitaa ympärilleen. Joku siitä aina loukkaantuu, vaikkei itseä haittaisi.
Ylös
töpseli Vastaa3 / 287 
27.08.2005, 14:36 Kyllähän tollanen viittäkymmentä partneria kahdessa vuodessa lähestyvä lukumäärä kuulostaa paljolta. Mutta jos ajattelee, että kahdessa vuodessa on sata viikkoa, niin eihän siinä saa seksiä kuin kerran joka toinen viikko. Jos siis ei halua/voi/uskalla ryhtyä seurustelemaan tai ei halua vakipanoja esim. mustasukkaisuusriitojen vuoksi. Kuluttavaa uuden kumppanin etsiminen varmasti on.

Jakorasian lukumäärää on helppo moralisoida parisuhteesta käsin, kun itse saa seksiä vaikka joka päivä. Ahkera seksin harrastaminen ei kuitenkaan saa olla pelkästään parisuhteessa elävien oikeus.

Hmm:n kommenttia riidan kylvämisestä en ymmärrä. Jos tekee kättelyssä selväksi, että ei halua muuta kuin seksiä, niin minusta se kertoo enemmän toisen osapuolen kypsymättömyydestä, jos ei sitä kestäkään. Samaan sänkyynhän ei ole pakko hypätä.
Ylös
machobambi Vastaa4 / 287 
27.08.2005, 14:39 On turha miettiä, montako panoa vuodessa on "oikein" tai "väärin". Ei niitä voi vertailla.

Joillekin pano on sama kuin oman käden runkku, ja kuka niitäkään laskee? (Siis enää teini-iän jälkeen ;)

Toisille taas panoa ei ole ilman syvää henkistä yhteyttä. Luonnollisesti runkkuja on paljon enemmän kuin "syvällisiä panoja".

Tärkeintä on, että olet itse tyytyväinen, ja panosi myös tietävät, mistä on kyse.
Ylös
Schlager Vastaa5 / 287 
27.08.2005, 16:08 No, itselläni niitä on yhteensä nolla ja halveksun tuollaista toimintaa, jossa mennään tuntemattoman mukaan noin vain. Ihminen ei ole esine.
Ylös
puh Vastaa6 / 287 
27.08.2005, 20:04 Olen 22 ja olen ollut kahden kanssa. Toisen kanssa seurustelen ja asun ja elän. jos saan elää näin, niin en kaipaa muuta. Olen täysin onnellinen, enkä tunne kaipaavani kokemuksia yhden illan suhteista.

Jos en seurustelisi en tiedä haluaisinko lähteä baarista jonkun matkaan tai saalistaisinko sieltä mukaani seksipartereita. En usko nyt, että se tyydyttäisi minua. mene ja tiedä.
Ylös
Chiron Vastaa7 / 287 
27.08.2005, 20:46 Toivottavasti et ole ainakaan mikään bareback-tyyppi, ihan oman hyvinvointisikin kannalta. Ja se on ikävää, että moni kokematon ja vielä viaton ihminen joutuu usein juuri kaltaisiesi uhriksi. Onneksi en itse koskaan joutunut, vaikka juuri kaupungin pahimmat vosut olivat ensimmäisenä kärkkymässä, ja hieromassa "ystävyyttä" kun kävin "ilmottautumassa" aikoinani homoyhteisölle paikallisessa jakorasioiden ja töpseleiden väliaikaisvarastolla.
Ylös
sunshine Vastaa8 / 287 
27.08.2005, 20:54 "paikallisessa jakorasioiden ja töpseleiden väliaikaisvarastolla"
Tää on hyvä. Mä olen aikoinaan käyttänyt siitä yhdestä ja aikanaan läänin ainosta paikasta kierrätyskeskus nimitystä. Mutta yhtä kaikki, olinpa siellä itsekin joten en edes yritä sievistellä. Ja oon taas ja edelleen, mutta mitä kukin tekee on toinen juttu, eikä oikein kuulu muille - ei vaikka kuin kiinnostaisi. Mutta pienet on piirit ja ainakin nassut tulee tutuksi, vuosien kuluessa ehkä muutakin.

Periaattessahan määrällä ei ole väliä, kunhan se ei häiritse itseä. Jos se häiritsee muita (siis sun eletty elämä) niin olet todennäköisesti väärässä seurassa.
Ylös
Jakorasia Vastaa9 / 287 
27.08.2005, 21:09 "Oot vain hukassa itsesi kanssa. Luultavasti muillakin elämänalueilla lyhyjännitteinen ja hämmentynyt ihminen."

"Ja se on ikävää, että moni kokematon ja vielä viaton ihminen joutuu usein juuri kaltaisiesi uhriksi. Onneksi en itse koskaan joutunut, vaikka juuri kaupungin pahimmat vosut olivat ensimmäisenä kärkkymässä...."


Ohoh.. millaista psykologisointia ja tuomitsemista sain päälleni!!!

En ole lyhytjänteinen ja hämmentynyt vaan akateemisen tutkinnnon suorittanut ja vakityössä koulussa. Olen työyhteisöni arvostettu jäsen ja minulla on useita hyviä ja läheisiä ystäviä.

Käytän kondomia anaaliyhdynnässä ja tapaamani kundit ovat kyllä kaikkea muuta kuin "viattomia uhreja"!!! Mikään vosu en ole koska en ota rahaa seksistä.

Kuulostaa siltä enemmänkin että täällä on pahasti puutteessa olevia homoseksuellejä..
Ylös
Dale Vastaa10 / 287 
27.08.2005, 22:33 No öh, Jakorasia. Sinähän itse pyysit ihmisten mielipiteitä ja kysyit oletko muiden mielestä liian aktiivinen "jakamaan"...
Mikä nyt tuli, kun et kestänytkään ihmisten palautteita?
Ylös
Jakorasia Vastaa11 / 287 
27.08.2005, 22:41 No en todellakaan kuvitellut että mun persoonaa ruvetaan repostelemaan kuin olisin joku vosu: Olen lyhytjännitteinen jne????
Ylös
Jakorasia Vastaa12 / 287 
27.08.2005, 22:43 Taitaa tosiaan olla niin että tällainen hyvännäköinen ja heteromainen kundi kuin minä saa osakseen runsaasti kateutta muiden homojen taholta, jos on seksuaalisesti aktiivinen? :-)

Seurustelin n. 11 vuotta. Tutustuin poikaystävääni heti ekana syksynä kun tulin Hesaan opiskelemaan lukion jälkeen. Suhde loppui 3 vuotta sitten. Nyt olen ollut vapaalla. Ikä 34v
Ylös
toope Vastaa13 / 287 
28.08.2005, 03:41 "En ole lyhytjänteinen ja hämmentynyt vaan akateemisen tutkinnnon suorittanut ja vakityössä koulussa. Olen työyhteisöni arvostettu jäsen ja minulla on useita hyviä ja läheisiä ystäviä."

Vai niin. Akateeminen tutkinto tekee sinusta jotenkin paremman ihmisen? Taisi mennä vähän ohi kysymyksen toi kommentti... Jos haluat pelkkiä panoja niin ei siihen korkeakoulututkintoa tarvita. Ilmankin niitä saa.
Ylös
Hmm. Vastaa14 / 287 
28.08.2005, 06:47 No... pari juttua.

1) Akateeminen tutkinto TEKEE ihmisestä "paremman". Kyllähän se siis päämäärätietoisuutta vaatii.

2) Se ei kuitenkaan tee ihmisestä mitään yli-ihmistä. Akateemisia tutkintoja on monenlaisia ja sen voi suorittaa monella tapaa, eteneminen työelämässä voi sen jälkeen olla monenlaista.

Mun pointti oli se, että jos ihminen on sinut itsensä kanssa, sen ei tarvitse hakea irtoseksiä. Koska paras seksi on suhteessa, missä on myös todella hienoa, siistiä ja mukavaa ihan kaveripohjalta. Sellaisia ihmisiä jonka kanssa on hienoa, siistiä ja mukavaa, on todella vähän. Mutta sellaisen etsiminen helpottuu, jos on sinut itsensä kanssa ja esim. rakastaa työtään. Monet ihmisten ongelmat johtuvat siitä, etteivät he rakasta työtään... useampi, kuin ehkä äkkiä tajuaisi.
Ylös
Hmm. Vastaa15 / 287 
28.08.2005, 06:52 Ja mitä riidankylvämiseen tulee...

Ongelma on siinä että ihmiset ajattelevat toista kuin sanovat. Jos kaksi ihmistä menee sänkyyn, molemmat vakuuttavat, että "kyse on vain seksistä", on enemmän kuin todennäköistä että toinen valehtelee enemmän kuin toinen. Toisella on usein salaa muita motiiveja, vaikka itse olisit ihan tunteeton. Jos harrastat noin monen kanssa seksiä, on enemmän kuin todennäköistä että muutama sydän on rikottu, vaikket edes tietäisi asiasta.

Toinen on se, että jos kaveripiirissä on tyyppi, josta tiedetään että se mielellään livahtaa kenen kanssa tahansa lakanoihin, jos tilaisuus tulee, oli nämä sitten varattuja tai ei, niin sellaisella ihmisellä ei ole pian tosiystäviä. Tai jos tiedetään, että joku on sinkku ja harrastaa ylipäätään paljon spontaaneja seksisuhteita ja on halujensa vietävissä... sellainen on aina uhka varatuille pareille.
Ylös
Resander Vastaa16 / 287 
28.08.2005, 11:57 Mua jotenkin vaivaa ylipäätään tämä tarve määrittää mikä on hyvä/hyväksyttävä ja mikä huono seksipartnerien määrä. Mitä se muille kuuluu kuinka monen ja minkälaisen ihmisen kanssa. Jos on itse tyytyväinen seksielämäänsä, niin homma on hoidossa. Jos taas oman elämän kunnioitus riippuu siitä, hyväksyvätkö Ranneliikkeen arvostelijat jonkun seksipartnereiden määrän, niin ehkä ongelma on sittenkin jossain ihan muualla.
Ylös
Twilite Vastaa17 / 287 
28.08.2005, 12:13 Menee offtopiciksi, mutta mielestäni akateemisuus ei tee ihmistä paremmanksi millään tapaa. Akateemisuus antaa mahdollisuuden sivityneeseen käytökseen ja tekoihin, mutta ei kaikki akateemiset suinkaan toteuta mahdollisuuttaan, todellakaan! Paremmaksi ihminen tulee kehittäessään itsetuntemustaan ja etsiessään valtaisasta informaatio- ja sovinnaisuustulvasta itselleen sopivan jutun. Omavaloinen yksilö on suvaitsevainen ja osaa elää myös ryhmässä. Kuka se sanoikaan, että "Tunne Itsesi" and that´s it. Oliko Sokrates....?
Ylös
juham Vastaa18 / 287 
28.08.2005, 13:38 Eli joidenkin mielestä ihminen on hyvä vain, jos hänellä on akateeminen loppututkinto, ja hän ei harrasta irtosuhteita!

Asiahan on sitten selvä, me muut olemme pahoja!

Se montako seksikumppania kullakin on, on jokaisen oma asia. Jotkut tykkää useasta jotkut ei. Nämä jotka tuomitsevat tai kauhistelevat lukumääriä, niin hävetkää. Tekopyhyys ei ole kovin kaunis asia sekään.

Pääasia on, että jos itseäsi lukumäärä ei häiritse, niin mitä se muille kuuluu.
Ylös
En nolla Vastaa19 / 287 
28.08.2005, 18:01 Schlager kirjoitti: "No, itselläni niitä on yhteensä nolla ja halveksun tuollaista toimintaa, jossa mennään tuntemattoman mukaan noin vain. Ihminen ei ole esine."


Nolla? Ja sillä perusteella onkin hyvä sitten halveksia muita?
Ylös
Chiron Vastaa20 / 287 
28.08.2005, 18:43 En nolla: Minun mielestäni jos jollain on hyvä peruste halveksia huoraavia yksilöitä niin sellaisella ihmisellä, joka kokee seksin liittyvän rakkauteen, eli tietää mitä elämältään haluaa, kenen ja millaisen ihmisen kanssa haluaa intiimit asiansa jakaa. Minun käsittääkseni persettään jakavat eivät sitä tiedä, ja kyllähän jotain vikaa täytyy olla, jos elämässä ei ole muuta kuin perseenjakaminen tai ylipäätään nautintohakuisuus. Nautintohakuisuudella on ikävä puoli johtaa ennemmin tai myöhemmin ongelmiin.
Ylös
En nolla Vastaa21 / 287 
28.08.2005, 19:35 Persettään jakavat? Hmm... aivan kuin me olisimme huonompia ihmisiä. Taidat olla hyvä ihminen kuin noin ylennät itsesi.

Ensin puhuu yksi joka ilman mitään kokemusta halveksii irtoseksiä harrastavia. Siis: ilmaan mitään henkilökohtaista asiaan liittyvää kokemusmaailmaa. Pitää vain päästä sanomaan: "paha, iljettävä!"

Sitten tulee perään toinen, joka siunaa tämän rätillä päähän lyönnin sanomalla sangen analyyttisesti: "kyllähän jotain vikaa täytyy olla, jos elämässä ei ole muuta kuin perseenjakaminen tai ylipäätään nautintohakuisuus." Hoh, hoijaa. Onko ollut miehenpuutetta?

Kuka on tässä väittänyt, että elämässä ei ole muuta kuin seksi? Kyllä irtosuhteia harjoitavila on usein muutakin kuin panot mielessä.

Nautinnonhalua tässä kai kukin etsii. Kuka käy leffassa, kuka tekee hyvää ruokaa, kuka tykkää seksistä, kuka lukee kirjoja tai kuuntelee musiikia.

Entäpä itse? Jos elämäsi keskittyy vain yhteen asiaan, esim. hyvän ruuan syömiseen tai elokuvissa käyntiin, niin ovat siinäkin omat riskinsä.

Sitä paitsi jos ketjun aloittajalla on ollut 46 seksipartneria parissa vuodessa, niin onko se paljon? Alle yksi viikossa ainakin minun kalkulaattorin mukaan. Viikkoon mahtuisi paljon enemmänkin.

Terveysriskeistä voin yksinkertaisesti todeta sen, että ei ole niinkään väliä sillä kuinka monen kanssa seksiä tekee vaan miten sen tekee. Tiukkanutturaisinkin pihtaaja altistuu esim. hiville jos tekee seksiä sen ensimmäisen kerran ja jos ei silloin harjoita turvaseksiä.
Ylös
Jk Vastaa22 / 287 
28.08.2005, 21:43 No mulla oli eka kerta vähän yli vuosi sitten (olin 24v, eli aika myöhään aloitin seksihommat). Sen jälkeen tuli tarve kokeilla ja nähdä, ja jotain 20 partneria on tässä reilun vuoden aikana ollut. No, nyt on sitten kokeilun tarve laantunut eikä huvita enää tapailla ketään pelkän seksin takia. Varmaan en ole ainoa jolla homma etenee tämän kaavan mukaan.
Ylös
Töpseli Vastaa23 / 287 
28.08.2005, 22:45 Chiron: "Minun mielestäni jos jollain on hyvä peruste halveksia huoraavia yksilöitä niin sellaisella ihmisellä, joka kokee seksin liittyvän rakkauteen, eli tietää mitä elämältään haluaa, kenen ja millaisen ihmisen kanssa haluaa intiimit asiansa jakaa. Minun käsittääkseni persettään jakavat eivät sitä tiedä, ja kyllähän jotain vikaa täytyy olla, jos elämässä ei ole muuta kuin perseenjakaminen tai ylipäätään nautintohakuisuus. Nautintohakuisuudella on ikävä puoli johtaa ennemmin tai myöhemmin ongelmiin."

Chiron, onko oma mieltymys oikeus halveksia jotakuta? Jos minä en pidä jäätelöstä, minulla on oikeus halveksua sinut jäätelöä imeksiväksi mässäilijäksi?

Minun mielestäni kenelläkään ei ole oikeutta halveksia ketään varsinkaan mieltymysten tai nautintotapojen perusteella niin kauan, kun ollaan laillisissa kuvioissa.

Kunpa joku ahdasmielinen pystyisi kertomaan, miksi seksistä pitävät ihmiset tuomitaan aina vain pelkiksi sitä yhtä asiaa ajatteleviksi ja elämässään hukassa oleviksi! Hemmetti, jos joku mummeli tykkää käydä naistentansseissa joka keskiviikko ja lauantai, niin ei häntäkään kai huoraamisesta saisi syyttää, vaikka miten pappoja likistelisi ja uutta pyörittäisi joka pelillä. Ero ei ole missään muussa kuin vaatteiden määrässä.

Ai kun tämä ahdasmielisyys ahdistaa!
Ylös
Jakorasia Vastaa24 / 287 
28.08.2005, 22:53 Ei akateemiset ihmiset ole sen parempia kuin toisetkaan - siitä olen ihan samaa mieltä.

Mutta ei ole seksielämässäänkään aktiiviset miehet automaattisesti "lyhytjänteisiä" ja "hämmentyneitä" kuten sain kuulla tuomion tuossa yläpuolella suurilta psykologeilta ja ihmismielen tuntijoilta !!

Ajattelin aloittaa tämän keskustelun puolileikillään (siitä tuo nikki "Jakorasia"), mutta asia tuntuukin olevan tosi vakava ja arka homojen keskuudessa.

Sain tosi jyrkkää tuomiota, että käytän ihmisiä hyväkseni!!! Kyllä tilanne on ollut ihan toisinpäin: Aika monet tapaamistani miehistä olisi olleet sellaisia että olisin halunnut tutustua paremmin, mutta kiinnostus minuun on loppunut heti sen jälkeen kun olen pannut ja partneri on ruiskauttanut spermat :-)

Osa seksipartnereistani on ollut varattuja miehiä ja ei voi muuta kuin ihmetellä millaisissa valheellisissa suhteissa homot voivat elää.
Ylös
Jakorasia Vastaa25 / 287 
28.08.2005, 23:07 "Mun pointti oli se, että jos ihminen on sinut itsensä kanssa, sen ei tarvitse hakea irtoseksiä. Koska paras seksi on suhteessa, missä on myös todella hienoa, siistiä ja mukavaa ihan kaveripohjalta. Sellaisia ihmisiä jonka kanssa on hienoa, siistiä ja mukavaa, on todella vähän. Mutta sellaisen etsiminen helpottuu, jos on sinut itsensä kanssa ja esim. rakastaa työtään. Monet ihmisten ongelmat johtuvat siitä, etteivät he rakasta työtään... useampi, kuin ehkä äkkiä tajuaisi. "

Täytyy sanoa että tuon kirjoittaja on todellinen "psykologi", kun voi tuosta vaan heittää lonkalta, että joku "ei ole sinut itsensä kanssa" :-)

Rakastan työtäni opettajana. Olen sinut itseni kanssa, mutta minkä minä sille voin että olen sinkku????? Ihan kuin sinkkuus olisi jotenkin itseaiheutettu patologinen psykologinen tila, jossa ihminen "huoraa", "ei ole sinut itsensä kanssa", "on lyhytjännitteinen" jne.
Ylös
Chiron Vastaa26 / 287 
28.08.2005, 23:37 Jaa että opettaja, sehän selittääkin sitten kaiken :))
Ylös
sunshine Vastaa27 / 287 
28.08.2005, 23:46 Tästäkin keskustelusta sen mielestäni jälleen huomaa. Seksikumppaneiden määrästä on parasta vaieta. Aivan oikeasti. Se on asia, jonka voi kertoa luotetavalle ystävälle, mutta se ei kuulu edes omalle rakkaalle, eikä sitä mielestäni pidä edes kysyä. Vastaukseksi tulee ainakin riittää "että on ollut muita". Muuten ollaan pian tilanteessa, jossa vaaditaan selvitystä mitä, minkä kokoista ja miten päin - ei kovin rakentavaa. Mä en ainakaan sellaista halua.

Sitten keskustelun aloittajalle. Häiritseekö tuo oma määräsi sinua sitten? Ei tuo määrä ole mikään korkea nykyaikana kaupunkilaiselle nuorelle. Tietysti kahden vuoden aikana se tarkoittaa aikamoista kiirettä ja ehkä jo jonkin verran mielipahaa tai turhautumista - samaa kaavaa. Ajanjakson lyhyyden vuoksi herää jo epäilys, että kyse ei ole enää joka kerralla ollut pelkästä antamisen ilosta. Vaikka voihan niinkin olla vielä suuremmallakin saldolla - ja silti voi elää happily ever after :)
Ylös
Jakorasia Vastaa28 / 287 
29.08.2005, 00:01 Joo .. olen ope. Onkohan sekin paha miinus :-)
Ylös
Jakorasia Vastaa29 / 287 
29.08.2005, 00:02 Sunshine.. kuten sanoin tuossa aiemmin, aloitin keskustelun puolileikilläni ja en kuvitellut millainen tiukkojen nutturoiden puutteessa oleva joukko täällä istuu tuomitsemassa.

Ei ole ongelma miesten lukumäärä, mutta onhan täällä keskusteltu semmoisista asioista kuin että "minkä ikäisiä keskustelijat täällä ovat" tai että "kuinka usein käyt suihkussa"????

Hei haloo sunshine!! Oletko ihan pimeä, että menisin kertomaan rakkaalle, että kuinka monta panoa mulla on ollut????!!!

Tämä oli kyllä opettavaista, että millaisia moralisteja homot voivat olla ...
Ylös
Siphon Vastaa30 / 287 
29.08.2005, 00:08 Itsellä myös pyöreä nolla, tilaisuuksia olisi ollut monia vuosien varrella (molempien sukupuolien kanssa) mutta ei ole tuntunut oikealle ja siispä olen päättäny lyödä luukut kiinni kun tilanne on siihen mennyt. Sitten jonakin päivänä oman rakkaan kanssa.

Mutta silti, en ole kyllä mikään tuomitsemaan suoralta kädeltä ketään jolla useampia partnereita. Tunnen monia joilla vähintään yhtä vilkas seksielämä, eikä se heistä tee huonompia ihmisiä, itseasiassa monet heistä etsivät ja kaipaavat oikeaa suhdetta siinä samalla. Ja vaikka ei etsisikään, kunhan pitää huolen että se on turvallista molemmille osapuolille ja molemmat mukana omasta tahdostaan.
Ylös
Jakorasia Vastaa31 / 287 
29.08.2005, 00:10 PS. Useimmat keskustelijat visusti vaikenee omasta lukumäärästään :-)

46 miestä parissa vuodessa taitaa tosiaan olla pieni lukumäärä. Siitä tulee tosiaan huomattavasti alle 1 mies per viikko, koska mukana on myös useita 3-4kimppa -juttuja. Laskin että 3-4kimpasta tulee 2-3 seksipartneria.

Huom. 3kimppa on muuten huomattavan yleistä homoparien keskuudessa!!!!
Ylös
Ransom Vastaa32 / 287 
29.08.2005, 02:44 Hihi, hauska threadi. Tässähän on melkein samat kuviot kuin neitihomo -threadissa, jossa yritettiin ujuttaa hetero/patriarkaatin perheideaalia miesten välisiin suhteisiin - tai itkettiin sitä, kun se ei oikein luonnistu. Mutta ne miehet: naisiin menevä mies on aina sonni, Uros isolla uulla. Uroksen luonteeseen vain nyt kuuluu siementen levitys. Näin on biologia määrännyt. Mutta entäpäs seksuaalisesti aktiivinen nainen? Lunttu, huora, jakorasia, moraalisesti mitätön otus. Miksiköhän? Ja sitten tätä samaa kaksinaismoralistista perhe/hetsku/lisääntymismallia yritetään kopioida homosuhteisiin. Köh, köh, köh...

Mitä ihmeen väliä sillä on, jos harrastaa paljon irtosuhteita - tai haaveilee elämän kestävästä yksiavioisesta suhteesta. Pääasia, että ihmiset ovat rehellisiä toisilleen. Suurempana uhkana homoyhteisössä näyttää olevan pettäminen, kun suositellaan jo kortsun käyttöä parisuhteessakin. Ja sitten ne avoimet suhteet...

Eräs tuntemani homopari valitti minulle taannoin, että melkein kaikki heidän tuntemansa homoparit loikkivat sängystä toiseen: näistä asioista ei vain puhuta. Yleensä parisuhteen oikea laatu selviää siinä vaiheessa, kun näyttävästi parisuhteen onnelliseen satamaan ajelehtinut jolla alkaa kännissä ehdottelemaan seksiä/kimppaa ja kun sitten ihmetellen kieltäydyt tarjouksesta... saat kiukkuisen vastauksen siitä: että kaikki homot pettävät ennemmin tai myöhemmin - MUTTA MEILLÄPÄ ON SIITÄ OIKEIN SOPIMUS. Parempi siis käydä tupo-neuvottelut hyvissä ajoin ja huolehtia omien etujensa täyttymisestä, niin ei tule pettymyksiä. Tätä minä kutsun hyytäväksi asenteeksi.
Ylös
sunshine Vastaa33 / 287 
29.08.2005, 08:13 Jakorasia, haloo ittelles!!!

Mistä kohti sä mun viestistä kaivot moralisointia esiin? Jos sitä näet, se on pelkästään omaa tulkintaasi.

Tästä aiheesta on keskusteltu paljon muuallakin ja aina on tullut esiin pointti menneisyyden kertomisesta kumppanilleen - jota ei siis ole pidetty suositeltavana.

V**tu näitten homojen kanssa voi keskustella mistään! :/
Ja etenkin nää harmailla nikeillä kirjottavat on peffasta kaikki - miten tahansa opettajia tai muuta olisivatkaan.
Ylös
peter Vastaa34 / 287 
29.08.2005, 10:18 No voi että. Schlagerin kommentti tuli ennalta-arvattavasti kuin käki tirolilaisesta kellosta tasatunnilla, mutta muut kommentoijat eivät kyllä jääneet paljon huonommaksi. Joillakin keskusteluun osallistujilla taitaa ihan tosissaan olla vaikeuksia oman itsensä kanssa.

Minun mielipiteeni on, että on parmepi olla rehellisesti sinkku kuin riutua huonossa suhteessa vuosikaupalla. Kun on rehellisesti sinkku, voi harrastaa irtosuhteita kunhan homma on turvallista ja laillista.

Minä olen sinkku enkä elä selibaatissa. Repikää siitä.
Ylös
Chiron Vastaa35 / 287 
29.08.2005, 12:10 Kuulepas péter, et ilmeisesti tajua sitä, että asian ydin on juuri se, että jotkut eivät liitä sinkkuutta ja huoraamista yhteen. He katsovat siksi huoraavat sinkut vajavaisiksi ja emotionaalisesti häiriintyneiksi ihmisparoiksi, kuten itse teen. Minusta on erittäin mukava löytää edes tämän homofoorumin lukijoista ihmisiä, joilla on elämänarvot ja emootiot kunnossa sekä järki päässä.
Ylös
sunshine Vastaa36 / 287 
29.08.2005, 12:47 Jahas, poterot on vissiin kaivettu taas.

Pojat, pojat. Onko tästä nyt pakko repiä vastakkainasettelu selibaatti - huoraaminen? Mikäli näin on, niin surullista tässä on vain se, miten mustavalkoinen voi miehen maailmankuva olla.
Ylös
peter Vastaa37 / 287 
29.08.2005, 13:11 Chiron kirjoitti: "...asian ydin on juuri se, että jotkut eivät liitä sinkkuutta ja huoraamista yhteen."

Minä en liitä, sinä näköjään liität. En puhunut mitään huoraamisesta omassa viestissäni. Että nyt puhutaan samasta asiasta samoilla termeillä, niin vielä kerran: huoraaminen on minun tietääkseni sitä, kun joku harrastaa seksiä rahasta. Irtosuhteilija harrastaa seksiä toisen irtosuhteilijan kanssa yhteisestä sopimuksesta, eikä raha tai mikään muukaan vaihda omistajaa.

En tosiaankaan pysty käsittämään, mikä ongelma näillä (totuuden) torvilla on sen suhteen, mitä muut ihmiset tekevät vapaasta tahdostaan keskenään. Minulla ei ole ongelmaa sen kanssa, että kaikki eivät harrasta irtosuhteita, koska tiedän että se ei sovi kaikille. Ihan niin kuin ei sovi monogamiakaan, tai parisuhde ylipäätään. Siitä huolimatta nämä ihmiset voivat elää ihan onnellista elämää.

Mitäs jos jätettäisiin se moralisointi ja annettaisiin kaikkien kukkien kukkia.
Ylös
Hmm. Vastaa38 / 287 
29.08.2005, 14:12 Miksi pitäisi jättää moralisointi? Moralisointi on enemmän kuin tarpeellista. Heterotkin moralisoivat toisiaan. Eivät homot voi asettua moraalikäsitysten ulkopuolelle! Tai ainakaan vaatia hyväksyntää, jos tekevät niin. Homojen ei tulisi hylätä kristillis-moraalista kohtuullisuutta seksielämässä, eikä itsekunnioitustaan... vain siksi että ovat hylänneet perinteisen heteroroolin.

Jos maailmassa valitaan joskus julkihomo presidentti (epätodennäköistä... mietitikääpä miksi... koska homoilla on huono ja vastuuton maine), ei hänellekään sallita mitään seksiskandaaleita tai liiton ulkopuolisia suhteita.

Jakorasialla on paljastava ja virheellinen käsitys siitä, että seksielämä ei voisi olla aktiivista vakituisessa parisuhteessa.
Ylös
Public eye Vastaa39 / 287 
29.08.2005, 14:38 Moralisointi on omien moraalikäsitysten tyrkyttämistä muille tyyliin "koska minä toimin näin, kaikkien muidenkin on toimittava näin, ja koska tämä sopii minulle, sen on sovittava kaikille muillekin". Se, että heterot harrastavat moralisointia ei myöskään tarkoita, että heteroiden tai homojen on sitä pakko automaattisesti sietää toisiltaan.

Moraalikäsitykset ovat muuttuvaisia, eipä siitä vielä niin tuhottoman kauan ole, kun yksin ravintolaan menevä nainen oli ilman muuta moraalittomuuden perikuva. Jos joku harrastaa paljon irtosuhteita, se lienee hänen oma asiansa, ellei tapaan liity muiden hyväksikäyttöä tai pettämistä.

Ja en todellakaan näe syytä, miksi julkihomoa presidenttiä ei joskus voitaisi valita, valittiinhan Berliiniin julkihomo pormestarikin, eikä siitä niin ylitsepääsemätön matka ole vaikkapa presidentin virkaan jossain maassa.

Sekin käsitys, ettei presidentille (olipa homo tai hetero) sallita seksiskandaaleja tai liiton ulkopuolisia suhteita, on osoittautunut vääräksi (ajatellaanpa vaikka Ranskaa tai USA:ta).
Ylös
sunshine Vastaa40 / 287 
29.08.2005, 14:47 Mitä tämä Hmmm oikein yrittää kertoa - en tajua sanaakan.

Hmmm, eräällä Yhdysvaltain pressalla oli paheksuttua sutinaa meidän Eduskunnan varapuhemiehellä kiivasta kännykänkäyttöä - mitä sä oikein horiset homojen siitä tästä tai tuosta? Ei, en tajua en niin millään. En kyllä edes halua.

Miten homo voi hylätä heteroroolin? Täähän on aivan täyttä puppua.

Ja kristillis-moraalinen kohtuullisuus? Ole ystävällinen ja harjoita tuota uskonnonmarkkinointiasi jossain muualla.

Moralisointi on vallankäyttöä.
Ylös
Chiron Vastaa41 / 287 
29.08.2005, 14:58 Mikään normeista poikkeava teko sinänsä ei ole oikein tain väärin, vaan aina suhteessa johonkin, mitä perustellusti voidaan pitää oikeana ja vääränä. Tekoja on tarkasteltava suhteessa ihmisten käsityksiin hyvästä ja pahasta, ihmisen moraalisiin päämääriin, siihen millaisen haluaisimme maailman olevan, jos se olisi paras mahdollinen. Millainen olisi maailma, ellei meillä olisi moraalia? Ilman moraalia eläisimme täydellisessä anarkiassa, ja tietääkseni yhteisö, jolla ei olisi mitään rajoja olisi tuhon oma, ennen kuin tajuaisimmekaan sitä. Moraali on ihmisen toiminna ja menestymisen elinehto. Todellisuudessa minulle on yksi hailee huoraako jakorasia itseltään vaikka kullinsa puhki, mutta tosiasia on, että irtosuhteet, vastuuton käyttäytyminen lisäävät esim. sukupuolitautien leviämistä, yleisen välinpitämättömyyden lisääntymistä jne. ja minusta se ei ole inhimillisen hyvän toteutumisen kannalta paras mahdollinen vaihtoehto. Niin kuin aikaisemmin totesin hedonistinen elämäntyylillä on taipumus johtaa ongelmiin ennemmin tai myöhemmin, enkä tarkoita ainoastaan sukupuolitauteja. Mielestäni moralisoinnissa ei ole siis kysymys pelkästään oman maailmankuvansa tyrkyttämisestä muille, vaan inhimillisen hyvän tavoittelusta. Onneksi on niitä homojakin, jotka ovat ymmärtäneet, että homo voi elää ihan tavallista elämää, yrittämättä epätoivoisesti irtaantua historiallis-kristillisestä normistosta. Ugh, olen puhunut!
Ylös
sunshine Vastaa42 / 287 
29.08.2005, 15:27 Jos hedonistinen elämäntyyli johtaa ongelmiin, niin yhtälailla ongelmiin, vielä ahdistavampiin sellaisiin, johtaa puritaaninen ja yleensä pidättäytymistä ja tukahduttamista noudattava tie.

Hedonismi ei kai sentään itsessään aiheuta sukupuolitauteja - niitä aiheuttaa mm. vastuuttomuus ja piittaamattomuus hygieniasta, itsestään ja kanssaihmisistä. Mitä hedonistista niissä on?

Vinkki - sitä ihan tavallista elämää on satunnaiset suhteet, avioliiton ulkopuoliset seikkailut, alkoholismi, viettely-yritykset ja sukupuolitaudit sekä erilaiset ongelmat makuukamarissa. Joku voi välttyä noilta kaikilta, mutta suurinta osaa ne kohtaavat jossain vaiheessa ja jossain määrin.

Tiukkapipoisuus on elämälle vierasta - hedonismi ei. Tämä on mun mielipide.
Ylös
osamäärä Vastaa43 / 287 
29.08.2005, 15:32 En alkaisi pitämään uudelle kumppanille luentoa entisistä seksisuhteista. Miksi myrkyttää uusi suhde menneiden tapahtumien penkomisella? Ainakin se on hyvä tapa pilata toisen fiilikset. Itse en ainakaan jaksa kiinnostua kundista, joka selittää ketä on pannu, miten ja missä. Menneisyys on jokaisella eikä sitä pois voi pyyhkiä. Silti katson mielummin tulevaisuuteen kun mietin menneitä...
Ylös
peter Vastaa44 / 287 
29.08.2005, 15:56 Lainaan Chironia:

"Mikään normeista poikkeava teko sinänsä ei ole oikein tain väärin, vaan aina suhteessa johonkin,..." Luulin tehneeni tämän jo omassa tekstissäni selväksi.

Ja sen jälkeen:

"Todellisuudessa minulle on yksi hailee huoraako jakorasia itseltään vaikka kullinsa puhki, mutta tosiasia on, että irtosuhteet, vastuuton käyttäytyminen lisäävät esim. sukupuolitautien leviämistä, yleisen välinpitämättömyyden lisääntymistä jne..."
No eipä näytä olevan. Vaan kun Chiron jatkaa selittäen, että

"Mielestäni moralisoinnissa ei ole siis kysymys pelkästään oman maailmankuvansa tyrkyttämisestä muille, vaan inhimillisen hyvän tavoittelusta"

Moralisointi on siis Chironille yhteiskunnan tukipilari; Chiron on Nähnyt Kuinka Täytyy Elää ja johdattaa nyt eksyneitä kanssaveljiään ja -sisariaan Oikealle Tielle. Mitäpä me tekisimmekään ilman joukossamme eläviä moralisoivia pyhimyksiä. Yksi kysymys: Kuinka sinulta onnistui yhdistää kaksi toisensa täydellisesti kumoavat väitteet? Siis että, "kaikki on suhteellista" ja "minun moralisointini on vain muiden parhaaksi, koska minä olen oikeassa". Olet aika taituri.
Ylös
Hmm. Vastaa45 / 287 
29.08.2005, 16:35 Olen Chironin kanssa tismalleen samaa mieltä.
Ylös
Hmm. Vastaa46 / 287 
29.08.2005, 16:36 Kaikki ei ole suhteellista. Itse asiassa, mikään ei ole suhteellista. Kaikelle on määreensä, mittansa. Lähes kaikelle. Ihmisten tiedon määrä on vain suhteellista.
Ylös
Public eye Vastaa47 / 287 
29.08.2005, 16:39 Hmm. kirjoitti tuossa juuri oman suhteellisuusteoriansa, joka on niin nerokas, että siinä olisi Einsteinillakin purtavaa ;))
Ylös
peter Vastaa48 / 287 
29.08.2005, 16:44 Hmm. voi olla oikeassa, ehkä mikään ei ole suhteellista. Mutta millä helvaatalla ne absoluuttiset määreet kaivetaan esiin? Ja kuka ne päättää? Minä en ainakaan tunne yhtään niin fiksua ihmistä, että hänelle tällaisissa päätöksissä luottaisin. Voi olla että on korkeampi voima joka voisi auttaa asiassa, mutta sikäli kun tiedän niin kukaan ei ole sen kanssa kyennyt luotettavasti kommunikoimaan. Niinpä luotan edelleen siihen, että kaikki on suhteellista. Omalla järjella täällä on pärjättävä.

Minusta on hyvä, että moni näyttää ajattelevan näitä asioita. Mutta minusta on surullista, että pitää yrittää tuputtaa omia arvojaan ja asenteitaan muille "niellään purematta"-periaatteella.
Ylös
Chiron Vastaa49 / 287 
29.08.2005, 16:53 Péter: Hain mielipiteelläni perusteluja moralisoimiselle ja moraalin tärkeydelle, mutta se mitä kirjoitin ei tarkoita välttämättä sitä, että katsoisin elämäntehtäväkseni huonojen ihmisten käännyttämisen kaidalle tielle, vaikka minulla onkin mielipiteeni irtosuhteita harrastavista ihmisistä, vaikka pidänkin moraalia perustavana asiana ihmisen sosiaaliselle käyttäytymiselle, ja vaikka täällä keskustelupalstalla mielipiteitäni ilmaisenkin hyvin avoimesti.
Ylös
peter Vastaa50 / 287 
29.08.2005, 17:19 Saattaa olla että ymmärsin muutaman viestin täällä väärin, mutta minulle sanalla "moralisoiminen" on erittäin negatiivinen viitekehys. Moralisointia harrastaa naapuri, joka ei tiedä sinun asioistasi tuon taivaallista mutta jolla on niihin vankka mielipide jonka sinäkin kuulet mahdollisimman usein. En kiellä keneltäkään mielipiteensä esittämistä, mutta sen verran saisi itsekukin vetää rajaa kielenkäyttöönsä, että ei yritä leimata toista keskustelijaa huoraavaksi tautipesäksi.

Moraali on perustava asia ihmisen sosiaaliselle käyttäytymiselle, siinä olen kanssasi samaa mieltä. Järkyttävän usein olen kuitenkin törmännyt kaksinaismoralismiin nimenomaan niiden kohdalla, jotka nostavat itsensä muiden yläpuolelle. Tässä kyseisessä asiassa on minun mielestäni kysymys keskinäisestä sopimisesta eikä mistään muusta. Kenelläkään ei pitäisi olla puuttumista mihinkään, mikä tapahtuu kahden täysi-ikäisen ihmisen välillä molempien suostumuksella ja suojattuna.

Siitä voisi tietysti aloittaa uuden threadin, pitääkö yhteiskunnan kustantaa hiv-lääkkeet jollekin joka omasta halustaan menee bareback-partyihin ja harrastaa suojaamatonta seksiä ventovieraiden kanssa...
Ylös
peter Vastaa51 / 287 
29.08.2005, 17:31 Eikös Einstein sanonut jotain sinnepäin, että kaksi asiaa ovat rajattomia: avaruus ja ihmisen typeryys. Avaruudesta hän ei vain ole ihan varma...
Ylös
Jakorasia Vastaa52 / 287 
29.08.2005, 17:34 Apua.. tunnen jo miten helvetin lieskat nuolevat minua :-) Chiron ja muut tädit sanovat: "Kuoleta syntinen lihasi"

Olen ihan samaa mieltä että moraali ei ole suhteellista vaan että valehteleminen, pettäminen ja ihmisten hyväksikäyttäminen on AINA tuomittavaa.

Mutta huom. En ole mitään noista kolmesta asiasta harrastanut.

On myös selvää että parisuhteessa voi olla aktiivinen seksielämä, mutta yllättävän monet homoparit harrastaa kolmenkimppaa ja ulkopuolisia juttuja *empiirinen kokemus*
Ylös
sunshine Vastaa53 / 287 
29.08.2005, 20:33 Mä olen myös erittäin sensitiivinen moralisoinnille ja vielä herkempi uskontoon vetoamiselle.

Toivoisin, että ihmiset tunnustaisivat avoimesti mitä hakevat ja antavat muiden vastaavasti vapaasti hakea onnensa sieltä, mistä luulevat sen löytyvän. Mutta omien kokemusten ja mielipiteiden kertomisesta tuntuu olevan lyhyt matka moralisointiin - joku voi kokea täysin neutraaliksi tarkoitetun lauseen kritiikkinä.

Irtosuhteiden harrastaminen on aika iljettävä ilmaus - vaikkakin yleinen. Tuntuu, että tässä tulee väkisin esiin valtava arvolataus. Onhan irtosuhteiden harrastaja pelkkä itsekäs seksinsaalistaja siinä missä selibaatti näyttäytyy pelkästään hyvä liki pyhimysmäisen ylevänä käyttäytymisenä. Mutta eihän se näin ole.

Eiköhän suurin osa elä aivan tasapainoista elämää, välillä ihastuu ja viettää hauskan hetken toisen ihmisen kanssa. Ei harvinaista ole sekään, että joskus parempien juhlien jälkeen eksyy vähemmän ihanaan seuraan. Valtaosa (oma empiirinen kokemus) on kuitenkin valmis tapailemaan enemmänkin ja jatkamaan suhteeseen saakka, mikäli ihminen tarpeeksi kiinnostaa. Ja ne ketkä eivät halua sitoutua, eivät ole sen huonompia. Tämä on kaikki elämän eri puolia, mikä kenellekin sopii.

Mä en jaksa näitä "homoilla suhteen ulkopuolisia suhteita enemmän" juttuja. Katsokaa joskus heterojen deitti-ilmoja, siellä ne varatut iskätkin etsii muuta seuraa. Ravintoloissa löytyy kesäleskiä ja liikematkalaisia yms, jotka eivät ollenkaan pane pahakseen käyntiä vieraalla pesällä.
Ja kyllä ne kimpat onnistuu heteroiltakin. Harva homo vaan on hankkinut omakohtaista kokemusta heterokimpoista - tai varatuista heteronaisista, varatuista bi-miehistähän kokemusta sitten onkin jo enemmän.
Ylös
Jaska38v. Vastaa54 / 287 
29.08.2005, 21:23 Vuodesta -86 noin 400 kundia. Myös seurustelin kuusi vuotta miehen kanssa.
Ylös
Reko Vastaa55 / 287 
29.08.2005, 23:19 Masentavaa moralisointia:

Chiron toteaa hurskaasti:

"elämäntehtävä ei ole huonojen (!) ihmisten kääntäminen kaidalle polulle..."

Suomeksi: ihminen, jolla on paljon seksikumppaneita on "huono" ihminen, ihminen jolla on yksi tai ei yhtään on "hyvä ihminen" "kaidalla polulla". Ja paskat.
Ylös
rähmä Vastaa56 / 287 
30.08.2005, 00:02 Masentavaa moralisointi? Ei saa mielipidettä esittää ilman, että joku siitä herneen nenäänsä siitä imaisee? Pakko näitä keskusteluja on lukea jos ne niin alkaa ahdistaa. Hyvä huomata että ei ole yksin "arvojensa" kanssa.
Ylös
octopus Vastaa57 / 287 
30.08.2005, 00:09 no kerrankin hauska aihe. kiitokset jakorasia, alan pitää opeistä!
mulla on kerääntynyt kahdessatoista vuodessa äijiä noin kolmisensataa, plus yksi nainen. yli puolet tuosta ajasta olen ollut happy together mieheni kanssa.
promiskuiteetti on tosiasia, vaikkei homojen kukkahattutätijaos sitä hyväksykään. eikä promiskuiteetti ole pelkästään homojen tai miesten etuoikeus. saksalaisen tutkimuksen mukaan reilusti yli puolet naisista virkistyy vieraissa.
teemaan bb: se, että osa miehistä on tietoisesti valinnut bareback-linjan on tavallaan järkyttävää. mutta järkyttävämpää on kuunella ystävättärien yhden yön suhteista, joissa ne eivät ole käyttäneet kondomia, selityksenä, ei nyt sattunut olemaan...
tän ketjun erikoisuus johtunee myös siitä, ettei meidän psykodraama-spesialisti ole vielä avannut aina niin sanaista arkkuaan. ;)
Ylös
Schlager Vastaa58 / 287 
30.08.2005, 02:46 Anteeksi, mutta säälin niitä, joilla on kyvyttömyys keskittyä yhteen ja ainoaan.
Ylös
Laakeri Vastaa59 / 287 
30.08.2005, 03:18 Minulla on kyky keskittyä yhteen - aina kerrallaan :)

Ja minä taas säälin niintä, jotka eivät voi suvaita toisten vapautta tehdä omat päätöksensä elämässään - kun ne eivät muita vahingoita, mutta odottavat kuitenkin samalla muiden olevan suvaitsevaisia itseään kohtaan.
Ylös
Maunu Vastaa60 / 287 
30.08.2005, 15:47 Olen täysin samaa mieltä kuin Schlager ja Chiron. Minusta "huoraavat" ihmiset eivät ole tasapainoisia. Minä myöskin säälin heitä. Ja se on minun mielipiteeni. Jakorasiat evvk silloin kun eivät yritä tehdä minusta yhtä uhriaan, mutta kun tässä kaveria olen katsellut, olen pyrkinyt seulomaan tarkaan jyvät akanoista, ja ainakin tähänasti onnistunutkin siinä. Siis jos pienikin epäilys kaverin suhteen herää, housujeni sisään pääseminen jää pelkäksi unelmaksi!
Ylös
sunshine Vastaa61 / 287 
30.08.2005, 16:04 Sorry, jos toistan itseäni, mutta ettekö näe mitään vaihtoehtoa esitettyjen "huoraamisen" ja "0-linjan" ääripäiden välillä?
Ylös
opisk.poju78 Vastaa62 / 287 
30.08.2005, 16:18 Olen myös sinkkumies, neitsyys menetty aikoja sitten ja enkä elele platoonisesti. Enkä voisi elää platoonisesti odottaen Mr. Rightia. Sitten kun hän on elämässäni, keskityn vain häneen, hän minuun. Mun unelmani.
Nyt saan varmaan tukkapöllyä mutta minä olen minä ja elämäni on elämäni, niinkuin sinä olet sinä ja elämäsi on elämäsi, mitä sitten teetkin (seksipuolella), se ei mulle kuulu.
Meitä on näköjään 3 sakkia; 1. jotka elelevät hallitusti, moraalisien rajojen sisäpuolella, 2. jätkät, joiden viettiä kiimasuus ohjailee sinne tänne parittomana ja parillisena, 3. jotka ovat siltä väliltä. Neljäskin löytyy, jotka eivät sano sanaakaan. Jos löytyy enemmän joukkioita, niin lisää.
Ylös
Dio Vastaa63 / 287 
30.08.2005, 17:58 Tasan 0, ja tuskin tulee siitä muuttumaankaan kovin äkkiä. Vaikka näissä piireissä tuskin arvostetaan kokemattomuutta niin ei voi mitään, omat arvoni ovat tärkeämpiä :/

Tämän homppelin otsassa ei ole parasta-ennen -päiväystä joka aiheuttaisi hillittömiä parisuhdetarpeita tai vastaavia joka hetki. Jos joku vierelle tarttuu matkan varrella niin hyvä, ja jos ei niin hyvä sekin, olen silti elänyt koko elämäni niinkuin oikealta tuntuu ( selibaatissa tahi ei ).
Ylös
Jakorasia Vastaa64 / 287 
30.08.2005, 19:02 Mulla kulkee raja siinä että jos olen parisuhteessa niin silloin ei ole muita seksipartnereita. En ymmärrä että mihin niitä silloin tarvitaan? Muut syrjähyppymiehet - vaikka avoimestikin ja sovitusti - aiheuttavat kuitenkin suhteen rapautumista.

Olen ollut kolmenkimpassa, joka päättyi mustasukkaisusudraamaan, ovien paukuttamiseen ja huoritteluun vaikka homman piti olla OK.

Kaikkein pahin ryhmä on ukkomiehet & poikaystävän omistavat jotka salaa käyvät panemassa puolisoltaan. Jos olen saanut selville, että potentiaalisella seksipartnerilla on suhde niin homma on lopahtanut minun kohdalla siihen.
Ylös
Hmm. Vastaa65 / 287 
31.08.2005, 02:43 Kommarit puolustavat toisiaan - kapitalistit toisiaaan.
Jakorasiat toisiaan - moraaliset toisiaan.

Jompi kumpi on kuitenkin väärässä. Molemmat eivät voi olla väärässä. ;)
Ylös
Hmm. Vastaa66 / 287 
31.08.2005, 02:47 Eipä se muna nussimalla kulu. Elämä kumminkin kuluu.
Ylös
Hmm. Vastaa67 / 287 
31.08.2005, 02:49 Tarkoitan tuolla sitä, että kello käy koko ajan kohti kuoleman hetkeämme. Voimme viettää odotteluajan vaikka tuijottaen television teksiviestichatteja. Tai väärän miehen sängyssä.

Tai jossain paljon hienommassa paikassa.

Ihmisen keskittymiskyky kun on sellainen, että se saattaa kohdistua turhiinkin asioihin pitkäksikin aikaa jos sen antaa vaellella vapaasti.
Ylös
Sexboy Vastaa68 / 287 
31.08.2005, 10:16 Seurustellut olen kuusi vuotta, jona aikana pettänyt n. 80 kertaa.
Ylös
peter Vastaa69 / 287 
31.08.2005, 18:05 Kun tässä nyt on keskusteltu sinkkujen paheellisesta elämäntyylistä sinne ja tänne, niin olisi mielenkiintoista tietää millä etiikalla nimerkki "sexboy" on liikkeellä.
Ylös
Jakorasia Vastaa70 / 287 
31.08.2005, 19:28 Joo.. olin hiukan järkyttynyt tuosta "sexboyn" 6 parisuhdevuodesta ja siinä on ollut 80 ulkopuolista miestä.

Eikö kannattaisi jo erota jos ulkopuolisia noin paljon eli yksi ulkopuolinen mies per kk?
Ylös
ohos... Vastaa71 / 287 
31.08.2005, 19:45 Ai täällä puhutaan jo parisuhteen ulkoistamisesta ;)
Ylös
sunshine Vastaa72 / 287 
31.08.2005, 20:58 Niin. Tai ainakin parisuhteen viihdepalvelujen ulkoistamisesta.
Ylös
sexboy Vastaa73 / 287 
02.09.2005, 11:20 No vastaukset olivat odotettuja. Kauhistelua, moralisointia. Tuskin olen kuitenkaan ainoa.
Ylös
sunshine Vastaa74 / 287 
02.09.2005, 11:58 Sexboy, entäs jos olisitkin ainoa?
Ylös
Reko Vastaa75 / 287 
02.09.2005, 12:36 Hän ei ole ainoa. Olen pahoillani, mutta minua ärsyttää tässä keskustelussa moralisointi ja ennen kaikkea niiden, joiden seksuaalimoraali on erilainen kuin itsellä, leimaaminen joko huonoitsetuntoisiksi, mahdollisesti mielenterveysongelmaisiksi tai huonoiksi ihmisiksi.

Minua on alkanut yhä enemmän ärsyttää heteroideaalin matkiminen homosuhteissa, seksuaalisen monimuotoisuuden ja ihmisten seksuaalisen ilmaisun sensurointi ja kieltäminen, jopa patologisointi.

Minun puolisoni seksuaalisuus ei ole minun yksityisomaisuuttani, eikä minun seksuaalisuuteni hänen. Viidentoista vuoden aikana minulla on ollut lukuisia (minä en laske enkä pidä päiväkirjaa) yhden illan juttuja, eikä kaduta yhtään. Yksikään niistä ei ole ollut parisuhteestamme pois, eikä ole vähentänyt rakkauttani häneen.

Olisiko oikeasti aika promiskuitteettistenkin ihmisten saada äänensä kuuluviin ja jonkinlaista ravostusta? Parisuhdelaki on jo saatu, enää ei tarvitse esittää maailmalle vaan yksiavioisia, käsi kädessä istuvia heterosuhteen kopioita. Arvoladatut termit kuten "huora" tai "lutka" kertovat enemmän siitä kuka niitä käyttää kun siitä kenestä puhutaan.

Tämähän on kuin 1950-luvun amerikkalaisista TV-sarjoista: vaan homo, jolla on parisuhde on "onnistunut" ja "hyvä ihminen". Parisuhteettomat tai muuten vapaamieliset ovat huoria, eivätkä kunnon tyttöjä...

Kuinkahan moni täälläkin jäkättävistä haaveilee todellisuudessa omasta miehestään kun vetää käteen?
Ylös
Ei helv Vastaa76 / 287 
02.09.2005, 13:19 No... käteenvetäminen on aika normaalia. Jos ihmiset harrastaisia seksiä lähimmän ihmisen kanssa aina kun alkaa panettaa, oltaisiin aika sekasorrossa.

Kannattais huomioida tuo HIV -tartunnoiden määrä kuitenkin, suhteessa heteroväestöön. Muutenkaan se ei oo antoisin mahdollinen tapa elää, että hyppii kukasta kukkaan. Usko tai älä.
Ylös
Hip hip hora! Vastaa77 / 287 
02.09.2005, 13:22 Kyllä vain on säälittävää lukea kaikkien teidän huoraavien homojen puolustuspuheita epämoraalisesta ja iljettävästä elämästänne. Olen pitänyt homoja samanlaisina ihmisinä kuin muutkin, paitsi nyt käsitykseeni on tullut muutos. Ush!
Ylös
Rokkihomo Vastaa78 / 287 
02.09.2005, 14:39 ...Minulla on ollut kovin vahan seksipartnereita viime aikoina.

Voisinkin kokea taman nyt moraalisena ongelmana.

Sinkkuna ja homona - niin yhdessa kuin erikseen - minunhan
pitaisi paneskella ympariinsa, mutta en niin juuri nyt kumminkaan
toimi. Pitaisiko "ahistaa" -?
Ylös
sunshine Vastaa79 / 287 
02.09.2005, 14:52 Rokkihomo, pitäisi! Ja niin vimmatusti. :)

Mä jatkan tosta ja sekä täsmennän että tunnustan kolminkertaisen painolastin - pääkaupunkilainen, sinkku ja homo.
Ylös
Rokkihomo Vastaa80 / 287 
02.09.2005, 15:10 ...Onneksi voin aina antaa ymmartaa etta olisin ymmartanyt antaa.

Sunshinen listaan henkilokohtaisina raskauttavina asianhaaroina,
ei paakaupunkilaisuutta, mutta ulkomaalaisuus ja oletettu "boheemius".
Hitto vie, minahan olen suorastaan luokkapetturi
(siis, koh, r*nkkarina).
Ylös
sunshine Vastaa81 / 287 
02.09.2005, 15:20 Aivan, dear bohemian sweetie homorocker!

Tästä tulisikin mielenkiintoista, jos aktiivisiipi lähtisi leikkiin mukaan!
Jotenkin vaan tuli sellanen fiilis, että pojat on yllätetty housut kintuissa, eikä ne enää leiki meidän kaa. Pöh.
Ylös
Jakorasia Vastaa82 / 287 
02.09.2005, 19:46 En tosiaan vieläkään tajua, että miksi pitää saada ulkopuolista jos on parisuhteessa? Mä olen sinkku ja en saa kotona persettä ja sksi liikun aktiivisesti ja miehiä kertyy. Etsin myös koko ajan vakikaveria.
Ylös
miesmies Vastaa83 / 287 
02.09.2005, 21:00 Musta tuntuu, että mulle ei seksi ole enää tärkeätä, koska mua ei seurustelu enää kiinnosta. Itse ajattelen niistä miehistä, joilla on ollut leegio miehiä, että he ovat jotenkin hulluja.

Itse asiassa pelkään suhdetta, koska mulla on ollut rankkoja juttuja ja suojelen itseäni. En halua ongelmia.

Itse arvosta miestä, mitä vähemmän hänellä on ollut seksikokemuksia, koska musta se on hieno asia.

Kammoan niitä, jotka luuhaavat saunoissa jne.
Ylös
Avoin suhde Vastaa84 / 287 
03.09.2005, 00:06 > miksi pitää saada ulkopuolista jos on parisuhteessa?

Miksi pitää saada joskus suklaajäätelöä, vaikka yleensä pitää vanilijajäätelöstä?

Syitä on monia. Vaikka sinun ei tee mieli ulkopuolista parisuhteessa, ei se tarkoita, että kaikki muutkin ajattelisivat samalla tavalla. Eli miksi sinun tuota sitten pitäisikään tajuta; ole tyytyväinen siihen, että tiedät mitä itse haluat ja anna muiden elää omien halujensa mukaan, vaikkeivät ne olisikaan samanlaisia kuin sinun.
Ylös
mies26v Vastaa85 / 287 
03.09.2005, 01:03 Olen itse harrastanut aikoinani noin kymmenen yhden yön juttua.
Sen jälkeen en ole harrastanut seksiä ollenkaan. Enkä aiokaan harrastaa. Minun elämässäni seksi kuuluu vain parisuhteeseen. Jos sellaista ei löydy niin sitten ei seksilläkään ole minulle väliä. Yhden yön jutuilla en tee yhtään mitään. Ne eivät lisää elämäni laatua millään tavalla. Kaipaan parisuhdetta, luotettavaa elämänkumppania itselleni. Suhdetta joka perustuu toisen ihmisen aitoon rakastamiseen ja välittämiseen sekä arkielämän jakamiseen.Silloin seksikin saa tietysti olla mukana. Yhdenyön jutuilla yritin aikoinaan täyttää todellisen rakkauden puutetta elämässäni. Ne olivat vain keinotekoista fyysistä läheisyyttä joka ei perustunut mihinkään muuhun kuin pelkkään himoon. Tälläiset suhteet olivat kalpeita heijastumia siitä mitä halusin eikä niillä ollut mitään tekemistä toisesta välittämisen ja rakkauden kanssa.Yritin vain täyttää tyhjyyttään kumisevaa tynnyriä sisälläni. Minä en ainakaan saa mitään tyydytystä vaitaessani kumppania vähän väliä. Ainoastaan kärsin pahaa oloa huomatessani ettei minulle jäänyt "käteen" mitään. Tapaamani "mukavat ihmiset" hävisivät kuvioista yleensä jopa 1 tapaamisen jälkeen kun en mennyt sänkyyn. Minua ärsytti heidän pinnallisuutensa. Vielä enemmän tympäisi se etten ollut heti ymmärtänyt asiaa. Suhtaudun hyvin varauksellisesti ihmisiin joilla on ollut valtava määrä seksikumppaneita. He eivät usein kykene uskollisuutta vaativiin suhteisiin. Miten kykenisivätkään jos baarissa pitää pyöriä joka viikonloppu? Minulle sellainen elämä on kauhistus. Heillä on kova seksuaalinen tarve jota pitää saada tyydyttää usein.Eivätkä he ehkä anna arvoa kestäville suhteille. Ehkäpä lyhyet jutut ja ystäväpiiri antavat heille heidän kaipaamansa tyydytyksen.Mikäpä siinä,asiahan on henkilökohtainen.
Todelliset fiksut ihmiset ja ne joilla on samanlainen arvomaailma löytyvät usein muualta kuin kuppiloista. Kumppanin etsiminen baareista on kuin hakisi neulaa heinäsuovasta.
Joillakin epäsäännöllistä elämää viettävillä ja seurustelusuhteita jatkuvasti vaihtelevilla on ollut takana mielenterveysongelmia, kuten persoonallisuusäiriöitä tai läheisriippuvuutta. En kuitenkaan yleistä asiaa kaikkia koskevaksi. Totean vain ettei ajatus tästä ole täysin tuulesta temmattu.
Ylös
Schlager Vastaa86 / 287 
03.09.2005, 16:39 Niin, ilmeisesti nämä useampia seksipartnereita harrastavat ovat sellaisia, joihin sopii sana "elinkeskeisyys".

On varmasti totta, että sen kumppanin löytyminen baarista on hankalaa. Tosin pari tapausta varmasti sitäkin kautta on törmännyt toisiinsa. Itse en ole löytänyt kumppania mistään, eikä yhden illan juttu tuntuisi kuin oman mielen saastuttamiselta.
Ylös
Jukka Vastaa87 / 287 
03.09.2005, 17:06 Ihmisiä nyt on erilaisia. Jotkut tykkäävät seksistä uusien kumppaneiden kanssa, joku haluaa olla vain sen yhden kanssa koko ajan ja joku on mieluiten selibaatissa.

Joillekin kumppanin vaihtuminen on pakon sanelema ratkaisu: jos on sinkku ja haluaa seksiä on tämä arkea monelle. Joillain on vakituisia Sex-Buddyjä joiden kanssa harrastetaan vain seksiä. Mutta tällaisellekin toiminnalle olen kuullut joidenkin lukevan pahimman laatuiset tuomiot. Kyse kun on muka todella ihmisen alistamisesta vain seksiobjektiksi.

Mielestäni ihmisellä saa olla vaikka monta seksipartneria päivässä - se ei ihmisestä sen huonompaa tee.

Jos on parisuhteessa, niin sitten kannattaa toimia niin, että ei loukkaa puolisoaan. Ja tämä on näiden puolisoiden välinen asia. Jos homma on heidän osaltaan kunnossa, niin meidän täällä (tai kapakassa selän takana) ei tarvitse kauhistella kuinka he "pettävät toisiaan". Pettäminen ei ole ainakaan minun mielestäni tarkoita välttämättä seksiä jos pelisäännöt on suhteessa sovittu.

Seksikumppanien määrää on vaikea määritellä. Mikä on seksiä? Vaaditaanko penetraatio? Onko runkkailu jo sitä? Nuoleminen? Fetissileikit ilman genitaaleja? Puhelinseksi? Nettiseksi? Hierominen? Hyväily? Halailu?
Ylös
Kuuki-Mihkali Vastaa88 / 287 
03.09.2005, 20:59 Semmoinen tunne tulee, että onko se sitten enää minkään arvoista, jos ihminen on kiertänyt 100 kumppania ja sitten vanoo sinulle "ikuista rakkautta". Meinaan että uskooko siihen? Jos sen tyypin elämässä ei mikään muu ole muuttunut sen jälkeen niin tuo lupaus vaikuttaa hieman kyseenalaiselta.
Ylös
Jukka Vastaa89 / 287 
03.09.2005, 22:22 Kuuki-Mihkalin kommenttiin vastaisin, että riippuu puolisoehdokkaasta. Seksi kun ei vaadi rakkautta, eikä rakkaus seksiä. Toki ne voivat kuulua yhteen.

Eli se että joku on ollut seksuaalisesti aktiivinen ei tee hänestä tunteellisesti köyhää ja kykenemätöntä rakastamaa.

Eikä se, että jollain ei ole ollut koskaan seksiä kenenkään kanssa tee hänestä tunteissaan rikasta ja täysin uskollista rakastajaa.

Kyse on henkilöstä, meitä on erilaisia.
Ylös
sunshine Vastaa90 / 287 
04.09.2005, 04:19 No huh-huh!
Ensinnäkin jos halutaan määritellä ylisuuri seksipartnereiden määrä, se olisi ehkä kuitenkin useampi sata, ja ihmisen ikä pitäisi myös huomioida yms. Mun mielestä normaalille seuralliselle kaupunkilaiselle joku 5-30 kumppania/vuosi on aivan skandaalitonta vielä. Toki moni taitaa kyllästyä vuosien mittaan tai seurustelee välillä. Että, jos aloittaa aktiivisen kautensa viriilissä teini-iässä, sitä voi hyvinkin kertyä tuo Kuuki-Mikalin mainitsema 100 viiltoa jo parikymppiseksi mennessä.

Sitten, pitääkö koko menneestä elämästään tehdä joku tili ennen kuin arvioidaan sopivaksi suhteeseen? Ja kuuluuko tähän sen selvittäminen, mitä on tullut tehtyä ja keiden kanssa? Aika kipeetä mun mielestä. Kyllä tulisi mulle ainakin aika ahdistunut fiilis, vaikka menneisyydestä ei mitään hävettävää löydykään. Ja löytyykö kenelläkään? Se mitä on tehty on tehty silloin ja siinä tilanteessa ja sen mukaisilla tiedoilla ja ajatuksilla mm. tulevasta ja itsestä.

Selvää lienee tässä on, että itseään säästäneet ja kokeneemmat eivät sovi yhteen. Mutta mun mielestä ei oiken sovi nekään, jotka eivät ole koskaan seurustelleet ja ne jotka ovat olleet pidempiaikaisessa suhteessa. Syykin on sama ja ilman moralisointeja - kokemuspohja on liian erilainen. Näin pikkusen kärjistäen. Toki jokainen ihminen on erilainen. Suhteen perusedellytyksiä lienee tietty yhteneväisyys ajatusmaailmassa. Ehkäpä ei siis ole vaaraa, että neitsyt ja huora menisivät kimppaan ...
Ylös
Rokkihomo Vastaa91 / 287 
04.09.2005, 17:00 "itseään säästäneet"

Heh!
Ylös
sunshine Vastaa92 / 287 
04.09.2005, 18:21 Tavoittelin mahdollisimman neutraalia ilmaisua.
:)
Ylös
Jakorasia Vastaa93 / 287 
04.09.2005, 19:26 Olen huomannut että nämä "korkean moraalin" omaavat "itsensä säästäjät" ovat itse asiassa usein täysin kykenemättömiä muodostamaan realistista ja toimivaa parisuhdetta: Vaatimukset puolison suhteen ovat aivan epärealistisen huimia niin että kukaan tavallinen normaali mies ei niitä voi koskaan täyttää. Mikään ei kelpaa koska moralisti ei voi sallia toiselle epätäydelliisyyttä ja antaa anteeksi virheitä.

Olen surullisena katsonut tämmöistä "itsensä säästävää moraalista homomiestä", joka täytti vuosi sitten 50 v ja edelleen haaveilee siitä oikeasta, vaikka hänellä ei ole koskaan ollut mitään parisuhdetta elämässään. Jotenkin sääliksi käy, jos elämätön elämä on hintana siitä on ns. korkea moraali ja ei salli virheitä muissa.
Ylös
Jakorasia Vastaa94 / 287 
04.09.2005, 19:39 PS. Siis tämä riman asettaminen liian korkealle koskee toki myös muitakin kuin näitä " moraalisia ikineitsyt" homomiehiä.

Olen aika usein törmännyt näihin epärealistisiin odotuksiin, että millainen se "optimaalisen oikean" puolisin pitäsi olla, mikä sitten johtaa siihen loputtomaan partnereiden vaihtoon.
Ylös
sunshine Vastaa95 / 287 
04.09.2005, 20:31 Toki sitä voi pidättyä seksistä olematta millään tapaa epänormaali tai edes moralisti. Mutta mitä enemmän puheet alkavat olla sen suuntaisia, että kuulijalle tai kuten tässä lukijalle tulee tunne, että kyseessä on enemmänkin pelko kuin haluttomuus pintapuolisiin suhteisiin niin, sitä arveluttavammilta he alkavat kuullostaa.

Moraalin kilpeä tosiaan usein käytetään tekemään arvottomiksi ne teot, joihin ei itsellä riitä uskallusta. Oli se sitten keskustelu ulkomaalaisten tai homojen kanssa, esiaviollinen seksi tai avioero.

Ainoa fakta on, että kaikki inhimillinen toiminta on epätäydellistä. Siksi mä jaksan näitä pidättyväisyyttään tai muuta esitettyä erinomaisuuttaa korostavia ihmisiä hyvin heikosti. Me tavalliset kuolevaiset kun välillä syödään ja naidaan mitä sattuu ja nauretaan päälle. Elämäksikin sitä kutsutaan. Kukaan ei ole siitä selvinnyt hengissä, mutta joillakin se on tapahtumarikkaampi kuin toisilla. Tietysti mitkä seikat nyt ovat kenellekin tärkeitä, mutta fyysinen läheisyys kuitenkin on - siitä kai vallitsee melkoinen yksimielisyys.

Erilaiset mielipiteet ovat rikkaus, mutta jotkut harrastavat syyllistämistä arvottamalla muiden tekoja omaa neitseellistä tabula rasaansa vasten. Siitä tulee aina ikävä lemu.

Tietysti suuri kohtuuttomuus ja räikeä sosiaalisten normien rikkominen aiheuttaa aina reaktioita. Kyllä mulla olisi vaikeuksia kohdata sellainen henkilö kuin sexboy tuossa yllä. Toisaalta tiedä sitten vaikka olisi miten herttainen sälli, mutta kyllä tossa vähän leuat loksahti. Sekin on vain inhimillistä.
Ylös
Chiron Vastaa96 / 287 
04.09.2005, 21:12 Jakorasian mielestä "korkean moraalin" omaavat "itsensä säästäjät" ovat täysin kykenemättömiä muodostamaan realistista ja toimivaa parisuhdetta. Haloo??? Kyllä minun mielestäni nämä ikuiset etsijät (nettipalstojen/baarien/chattien imurit) ovat niitä, jotka syyllistyvät juuri tuohon, eivätkä "moralistit". Jos olisi toisin, ei olisi vosuja! Olisi vain parisuhteessa eläviä onnellisia pareja ja sinkku moralisteja. Vai mitä?

Itselläni on toinen pitkäaikainen parisuhde meneillään. Oltuani sinkkuna etsin aktiivisesti ystävää, rimana lähinnä kumppanin elämänhallinta ja moraali. Ja onnisti, josta olen tietenkin enemmän kuin kiitollinen. Kaksin aina kauniimpi. Mutta en ole koskaan edes ajatellut, että toinen olisi täydellinen unelmamies. Voi toki olla niitäkin "moralisteja", jotka elävät illuusiossa ja kuvittelevat, että parisuhde ja se toinen vastapuoli olisivat jotain yli-inhimissisen mahtavaa. Tärkeintä lieneekin ymmärtää elämän reaaliteetteja ja kyky löytää tyytyväisyys arjesta ja sen pienistä asioista. Niin kuin rakkausprofessori K.Määttä(nen) (en muista kumpi hän nyt on) on sanonut, että ei ole olemassa sitä yhtä oikeaa, vaan monia mahdollisia oikeita, kun vaan annamme tilaisuuden muodostua jostakin suhteesta ja kumppanista sen oikean suhteen ja kumppanin.

Mitä yhdenillanjuttuihin tulee, minusta jo kielisuudelman antaminen tuntemattomalle ihmiselle tuntuisi vastenmieliseltä. Ja esimerkiksi suuteleminen on minulle todella tärkeä, kaunis, jopa taivaallinen asia. Eli toisin sanoen, ei olisi mitään itua alkaa nuolemaan jonkun kärpäspaperin kieltä ilman rakkauden intohimoa kun se antaisi minulle lähinnä pelon mahdollisesta nielutippurista, mononukleoosista, herpeksesta ja vaikka mistä. :o
Ylös
Juksu Vastaa97 / 287 
04.09.2005, 21:51 Olen 38v. mies ja laskujeni mukaan on mulla ollut yli 300 suhdetta.
Ylös
sunshine Vastaa98 / 287 
05.09.2005, 10:48 Joskus mua hämmästyttää mitä kirjaa ihmiset oikein pitävät - ja miksi? Luulisi, että jo joidenkin kymmenien kohdalla menisi laskuissa sekaisin ilman muistiinpanoja. :o
Ylös
miesmies Vastaa99 / 287 
05.09.2005, 10:54 Yli 300 suhdetta...

Mikä on suhteen määritelmä? Ei ne 300 varmaan olleet ihmissuhteita vaan panoja. Musta juuri tuo laskeminen onkin oire jostakin. Ihan patologista laskea panoja ja päteä niillä(?). Baarissa voi sit osoitella sormella ja sanoa, et "tuonkin kanssa mä oon ollu..ja tuon...ja tuon.."( katsos, mä oon niin suosittu, mul on vientii)
Ylös
sunshine Vastaa100 / 287 
05.09.2005, 13:09 Chironille vielä, jäi hieman epäselväksi miten tuon K.Määtän lainauksen käsität. Mä ymmärrän sen niin (lukenut siitä aikaisemminkin), että oikeita tosiaan voi olla useita, mutta kuka tahansa se todellakaan voi oll. Väkisin vääntämiselllä ei mitään hyvää tai kestävää synny. Ei tyydyttävää panoa, ei hyvää suhdetta. Tätä mieltä olen joka tapauksessa itse.

"... nuolemaan kärpäspaperin kieltä..." Hei nyt haloo, aika rankaa. Kyllä ihmiset yleensä karttavat taudinpesiä. Holtittomaan ja itsetuhoiseen käyttäytymiseen, mikä tuosta kommentistasi tulee mieleen, syyllistyy lopulta aika harva.

Se on muuten sitten hassua, että nämä määristään täällä kertoneet ovat kaikki anonyymejä nikkejä.
Ylös
Sexboy Vastaa101 / 287 
05.09.2005, 14:11 Joo, eikö olekin ihmeellistä, etten julkisesti kerro, kuka olen, jos olen pettänyt bf:ää?

Eikö ole vielä hassumpaa, että kaikki tänne rekisteröityneet ovat siveyden sipuleita, ikuisesti uskollisia sille unelmien miehelleen?

Onkohan kuitenkaan ihan näin mustavalkoista?
Ylös
sunshine Vastaa102 / 287 
05.09.2005, 14:20 Ei ole. :)

Mutta huvittaa vaan tuo numeroilla revittely.
Ylös
Jakorasia Vastaa103 / 287 
05.09.2005, 14:26 SexBoy. Olen ihan samaa mieltä, että en halua tämän moraalisen ryöpytyksen jälkeen olla muuta kuin anonyymi täällä, koska olen leimautunut 46 miehen kanssa löyäperseiseksi vosuksi, joka panee kaikkea liikkuvaa :-)

En pidä kirjaa seksisuhteistani - vaan ihan huvikseni aloin laskemaan niitä, koska periodi, jolloin olen ollut aktiivinen etsimään & panemaan miehiä on ollut aika lyhyt. Ennen tätä 'aktiivista' vaihetta olin vuosia monogaamisessa parisuhteessa.

Ainakin minulle on selvinnyt etta kahden miestyypin kanssa minun mahdotonta muodostaa parisuhdetta:

(A) Parisuhteessa uskottomat eli semmoisetmiehet joiden housut ei pysy millään jalassa.

(B) Moralistit jotka koko ajan tarkkailee, että onkohan tämä nyt "sitä oikeaa suurta tunnetta", onko tämä "suudelma suurenmoisen tarivaallinen rakkauden merkki" :-) Mulle riittää ihan semmonen tavallinen nysvääminen.
Ylös
sunshine Vastaa104 / 287 
05.09.2005, 14:30 Mutta siis uskollisia on kyllä monikin.

Pettämistä ei sitten voi puolustella millään. Tämä ei ole edes pelkkää moralisointia. Tämä perustuu siihen, että luottamuksen pettäminen on kunniatonta ja alhaista, itsekästä toimintaa. Kukaan ei varmasti halua tulla petetyksi.
Ylös
Chiron Vastaa105 / 287 
05.09.2005, 21:51 Sunshine, olen kanssasi samaa mieltä, että väkisin vääntämisellä ei mitään kestävää synny. Totta kai pohjalla täytyy olla vetovoimaa, joko henkistä tai fyysitä, molempia (siis kyllähän se seksuaalivietti siellä pohjalla on totta kai, eli jos ei kaveri herätä yhtään seksuaalisia viboja niin tuskin silloin syntyy elämää suurempaa rakkaustarinaa) Mutta tarkoitinkin juuri sitä, että täydellisyyttä on tyhjä tavoitella, sillä se on vain ajatuksissamme ja haaveissamme. Jos on löytänyt kumppanin josta pitää ja haikailee aina vain jostain paremmasta, juoksee onnensa ohi. Sillä usein se mitä juuri on, onkin arvokasta, tai se voisi olla arvokasta. Yleensä asioiden tärkeyden huomaa vasta sitten kun niitä ei enää ole.

On olemassa varmaankin monia, jotka voisivat olla oikeita. Ei tietenkään kuka tahansa. Siis kun on löytänyt mieleisen kaverin, suhteeseen panostamalla siitä voi tulla hienompi asia kuin olisi ehkä koskaan osannut kuvitellakaan. Sitä mielestäni K. Määttäkin on tarkoittanut.
Ylös
sunshine Vastaa106 / 287 
06.09.2005, 08:04 Jep Chiron, niin ajattelinkin, että olet. Hainkin vain täsmennystä.

Tuo on kyllä mielenkiintoinen pointti tuo suhteeseen panostaminen. Erittäin tarpeellista ja oleellista suhteen keston ja kumppaneiden hyvinvoinnin kannalta. Tämä siis edellyttää aivan tietoista toimintaa, vahingossa tai sinnepäin tehtynä ei se onnistu. Kuinka moni näin oikeasti toimii aivan tekojen tasolla?

Tässäkö vihkivalojen syvin tarkoitus? Mitään uusia ongelmiahan nämä eivät ole.
Ylös
sunshine Vastaa107 / 287 
06.09.2005, 08:11 Noista pettäjistä vielä.

Pettämisessä ei ole kyse (pääasiassa) seksuaalisesta aktiivisuudesta. Sitähän voi toteuttaa sopivan kumppanin kanssa tai sitten sinkkuna tai avoimessa tai polygaamisessa suhteessa niin paljon kuin sielu sietää - rehellisesti, ilman peittelyä.

Pettäminen eli juuri se salaaminen on tuomittavaa, koska ihmisten välinen vuorovaikutus perustuu luottamukseen ja sopimuksiin. Näistä pettäjä ei siis piittaa, koska asettaa omat etunsa muiden edelle. Myötätuntoa on siksi melkoisen turha hakea. En tiedä sietävätkö pettäjät toisiaan tai sietävätkö he edes itseään. Epäilen vahvasti.

Sitä paitsi, suurella todennäköisyydellä jokaisen pettäjän kumppani on tietoinen pettämisestä. Se on sitten eri asia onko sille avannut silmänsä tai miten siihen reagoi.

Oliko nyt tarpeeksi provosoivaa? Toisin sanoen, usein pettäneet kertokaa miksi toimitte kumppaniltanne salaa?
Ylös
Sexboy Vastaa108 / 287 
06.09.2005, 09:36 Olen tosiaan seurustellut yli kuusi vuotta. Seksiä meillä ei alun jälkeen ole juurikaan ollut. Mieheni haluaa seksiä ehkä omasta aloitteestaan kaksi kertaa vuodessa, minun kevyellä painostuksellani sitä on ehkä parin kuukauden välein. Nukumme aina vierekkäin, kiinni toisissamme. Halaamme, rakastamme toisiamme. Olemme rakentaneet yhteisen kodin, vietämme vapaa-ajasta suuren osan yhdessä, vaikka molemmilla myös omia menoja. Kaapissa emme ole olleet enää moneen vuoteen kumpikaan.

Suhteessamme vaan ei ole seksiä. Joskus olen pettämisestä jäänyt kiinni, asiat on kuitenkin saatu sovittua. Emme halua erota, kummallakaan ei ole siihen mitään halua. Mieheni ei hyväksy muita suhteita, asiasta on monta kertaa puhuttu. Hän haluaa paljon vähemmän seksiä kuin minä. Vaihtoehtona olisi toki erota, mutta en minä sitäkään halua. Olen siis itse tilanteeni valinnut. Joku voi pitää suhdettamme kieroituneena, jos se sitä on, niin sitten on.

Tämä esimerkkinä siitä, etteivät asiat ole aina mustavalkoisia.
Ylös
valkoinen Vastaa109 / 287 
06.09.2005, 10:01 Petän yksinkertaisesti siksi, että siltä tuntuu. Miksi kieltäisin itseltäni sellaista mitä haluan?

En kerro toiselle mitään, etten satuta häntä.

Toisaalta petän siksi, että en saa kumppaniltani sitä mitä haluan. Voin pyytää kerran tai pari ja jos se ei käy, niin en sen enempää ala ruikuttamaan. Saan haluamani helposti kyllä muualtakin.
Ylös
sunshine Vastaa110 / 287 
06.09.2005, 10:06 Ei tietenkään mikään ole mustavalkoista.

Sexboy kuitenkin kertoo tilanteestaan, joka minusta on jo enemmän avoin suhde. Pettäminen on tullut ilmi ja suhteen jatkaminen on tietoista.

Tämä on lähinnä se mikä on mielestäni pettämisasiassa tärkeintä - että ei salata asioita kumppanilta, vaan annetaan hänen tehdä omat ratkaisunsa. Mielestäni se on myös kunnioitusta kumppania kohtaan.

Mun mielipiteeni pettämiseen voi tuntua jyrkiltä. Mulla on kuitenkin siitä omakohtaista kokemusta neljältäkin eri kantilta joten tämä ei ole vain teoreettista tai pelkkää idelismia.
Ylös
peter Vastaa111 / 287 
06.09.2005, 10:24 Valkoinen kirjoittaa, että pettää koska siltä tuntuu eikä halua kieltää itseltään sitä mitä haluaa. Ja koska ei saa kumppaniltaan sitä mitä haluaa... Mitä helvettiä sinä siinä suhteessa vielä teet? Jos tarpeet ja arvot menevät niin paljon ristiin että vierailta on käytävä salaa hakemassa oma tyydytys, niin kannattaisi ehkä miettiä suhteen mielekkyyttä.
Ylös
sunshine Vastaa112 / 287 
06.09.2005, 11:04 Nimim. valkosen ajatusmaailma tulikin tuossa harvinaisen selkeästi esiin. Reikä, jonka ympärillä on vain oma perse. Näin erästä laulua lainatekseni.
Ylös
Sexboy Vastaa113 / 287 
06.09.2005, 14:15 Ei se ole kuitenkaan tietoista eikä kyseessä ole avoin suhde. Nyt Sunshine yksinkertaistat asioita. Jos suhde olisikin avoin, tilanne olisi paljon selkeämpi, mutta kun näin ei ole.

En pysty selittämään tässä suhdettamme, se ei ole missään tapauksessa yksinkertainen. Ongelma on siinä, että suhteeseen ei seksi kuulu, toisaalta mieheni ei hyväksy muita seksisuhteita. Aika vaikea tilanne, jossa olen tähän ratkaisuun päätynyt. En tiedä mikä olisi vaihtoehto? Ei, eroaminen se ei ole. Muita hyviä ehdotuksia?
Ylös
sunshine Vastaa114 / 287 
06.09.2005, 15:33 Tarkoitin, että pettämisasia on ollut kuitenkin tapetilla. On tullut ilmi, että sitä teet ja on tullut ilmi, että kumppanisi ei sitä salli. Muistutan edelleen, että yleensä aina petetty on selvillä pettämisestä tai sen jatkumisesta - eri asia ummistaako siltä silmänsä ja suostuuko näkemään tosiasiat. Veikkaan siis, että kumppanisi tietää puuhistasi ainakin jollain tapaa.

Mitenkä sexboy sitä seksiä niin tarvitset muilta, jos kumppaniasi kerran rakastat? Kun teillä on seksiä onko se sinusta tyydyttävämpää kuin ne "sata muuta" ovat olleet?

Noin eri tasolla olevat libidot varmasti aiheuttavat ongelmia. Ja ongelmasta yleensä kärsii se, joka enemmän haluaa. Ratkaisun pitäisi kai kuitenkin olla avoin ja molempien hyväksymä, jotta luottamus ja kunnioitus säilyvät.

Rakkaus on vain yksi osa toimivaa parisuhdetta. Suhde voi loppua vaikka rakkautta olisikin. Itse asiassa niin käy useinkin.

Petetyksi tulemisessa koskee luottamuksen pettäminen, mutta myös häpeä, joka lankeaa petetyn ylle - hänen oma kumppaninsa ei kunnioita häntä ja muut saavat sen tietää. Tulla petetyksi useamman vuoden aikana niin, että kumppanilla on ollut kymmeniä partnereita, se voi tehdä aika pahaa jälkeä itsetunnolle.
Ylös
sunshine Vastaa115 / 287 
06.09.2005, 15:56 Nyt vasta kiinnitin huomiota tuohon jakorasian kommenttiin " Mulle riittää ihan semmonen tavallinen nysvääminen."

Aika jännästi ilmaistu. Tarkoittaisiko tämä nyt sitten samaa kuin easy going?

Kyllä mulle ilmassa pitää olla suuri eroottinen veto jos rakkautta ei ole. Muuten se on vaan ajanhukkaa. Mutta tämä on mun asia.
Ylös
peter Vastaa116 / 287 
06.09.2005, 17:07 Nyt pistän kyllä käteni moralistien tuleen ja tunnustan, että minulla taitaa olla ns. seksisuhde viimeisen entiseni kanssa. Rakkaus tuli ja meni jos sitä nyt olikaan ja siedän häntä korkeintaan pari tuntia viikossa, mutta seksi on ihan uskomatonta. Tällä hetkellä olemme kumpikin sinkkuja, mutta kuvio varmasti sotkeutuu jos jompikumpi alkaa seurustella. Taidan siis lukeutua moraalittomiin perversseihin, kun täällä nyt kerran on näitä titteleitä jaeltu...

Tästä tuli muuten minun mielestäni aika mielenkiintoinen keskustelu, on käyty monta suhteen (niin ihmis- kuin pari-) mallia läpi ja minulle jäi käteen se, että kukaan ei ole oikeassa. Mitään mallia ei voi soveltaa kaikkiin ihmisiin tai kaikkiin suhteisiin.
Ylös
Jakorasia Vastaa117 / 287 
06.09.2005, 18:19 Ainakin toi Chiron-nikin takana on kammottava moralisti :-) Taivaallisen parisuhteen auvoisesta onnesta hän jakaa tietoa meille, jotka eivät vielä valaistuneet :-) Toi yllä oleva "kärpäspaperi" oli ihana termi!!
Ylös
Jakorasia Vastaa118 / 287 
06.09.2005, 18:25 Vielä tuosta parisuhteen ontologiasta ja metafysiikasta:

Vaikka meillä oli halukkuus seksiin hyvin erilaista (bf:llä kerran päivässä ja minulla kerran viikossa) ja vuosien varrella se suuri rakkauskin väljähtyi niin suhteen perusta ja kestävin asia oli aktiivinen kiiinnostus toisen asioista (opiskelusta, duunista, harrastuksista, mielipiteistä). Bf oli tosiaan mielenkiintoinen, älykäs, hauska ja aina toisen huomioon ottava. Noiden intohimo ja panoasioiden kanssa oli pakko luovia ja tehdä kompromissejä.
Ylös
sunshine Vastaa119 / 287 
06.09.2005, 19:43 Jaa, tuskin sun kädet Peter tuossa käryää. ;)
Toivottavasti ei näpitkään.

Tuohon seksihalujen epäsuhtaan vielä yksi näkökulma. Kerran yhdessä suhteessa oli niin, että kumppani ei halunnut yhtä usein kuin minä. Mulle pettäminen ei tullut kyseeseen, koska rakkautta oli paljon ja arki ja kaikki muu näytti toimivan. Kävi sitten kuitenkin niin, että minä olin se jota petettiin. Aina se mitä on kotona ei kelpaa.
Ylös
ajatuksia Vastaa120 / 287 
07.09.2005, 01:06 Kuinka moni haluaa sellaisen suhteen että molemmat saavat pettää toisiaan luvan kanssa? Empä usko että kovin moni,poikkeuksena lienee jotkut seksinnälkäiset huorat.Eiköhän suurin osa halua ihan normaalin uskollisuuteen pohjautuvan parisuhteen. Ajatuskin avoimesta suhteesta jo oksettaa. Varmaan siinä saisi ajanoloon kaikki mahdolliset sukupuolitaudit. Kuka hullu nyt sellaisen riskin ottaa. On tosiasia että aids on lisääntynyt viimeaikoina homojen keskuudessa.
Noita klamydioita ja herpeksiä näyttää myös olevan liikkeellä runsaasti niillä jotka hyppivät sängystä toiseen. Levittelevät jopa tauteja eteenpäin tietämättä että ovat sen levittäjiä.

Mua ei ainakaan huorat ja kuppiloiden(hercules ym) kanta -asiakkaat kiinnosta pätkän vertaa,eikä kiinnosta monia muitakaan. En sellasiin alennu. Ovat vähän yksinkertaisia ja pinnallisia ihmisiä. Ite en ainakaan sellaisen kanssa sänkyyn halua. Ihan toisenlaiset ihmiset sytyttävät minua...

Kummakun nuo kaikenmaailman jakorasiat valittaa moralisoinnista. Huoraaminenhan on ala-arvoista toimintaa ja sitä eivät suvaitse muut kuin huorat itse. Ei siitä mihinkään pääse. Asiaa on ihan turha yrittää kaunistella,sitä siitä ei tule tekemälläkään. Jos moista itse harrastasin niin ei tulisi mieleenikään vaatia minkäänlaista hyväksymistä sillä sitä se ei asiana ansaitse.
Ylös
skini Vastaa121 / 287 
07.09.2005, 08:00 ajatuksia kirjoitti: "Kuinka moni haluaa sellaisen suhteen että molemmat saavat pettää toisiaan luvan kanssa"

Pettäminen on lupausten rikkomista. Jos parisuhteessa on sovittu seksin (tai muun) harrastamisesta suhteen ulkopuolella, se ei ole pettämistä. Pettämistä sen sijaan ovat valehtelu ja salailu, eikä sillä ole välttämättä seksin kanssa mitään tekemistä.
Ylös
Jakorasia Vastaa122 / 287 
07.09.2005, 17:02 Tuo ajatuksia-nikin takana on todellinen moralisti joka ei ole koskenut meihin tavallisiin kuolevaisiin, jotka "huoraavat" :-)
Ylös
Turha änkyttää Vastaa123 / 287 
07.09.2005, 17:12 Seksillä on se arvo minkä sille itse annamme. Ihan kuten jalokivien ja kullankin arvo perustuu siihen, että niitä on vähän. Myös pidättyväisiä on vähän. Siksi heitä arvostetaan.

Voit päättää oletko jalokivi, tai oletko tavallista maasälpää.

Minusta seksuaalinen harkitseavaisuus edustaa pitkäjänteisyyttä, pitkänäköisyyttä, itsetuntemusta, viisautta, pitkämielisyyttä, kärsivällisyyttä, arviointikykyä, itsehillintää, rationaalisuutta, epäitsekkyyttä, paineensietokykyä, kurinalaisuutta. Eli piirteitä, mitkä nostavat ihmisen eläimen yläpuolelle, asioita mitkä tekevät asioista elämästä suurta ja kaunista, ominaisuuksia mitä on suurmiehillä ollut kautta aikojen.

Jos kaikki banalisoidaan, eikä mikään ole pyhää, valmiiksi rumasta maailmasta ei jää enää mitään kaunista ja ylevää jäljelle.
Ylös
peter Vastaa124 / 287 
07.09.2005, 17:22 En tiedä miksi tulen tänne enää kommentoimaan kun jotkut ovat jo päättäneet olevansa oikeassa, mutta tämän verran kuitenkin sanon: suurmiehiä ja monogaamisia suhteita ei pidä sekoittaa toisiinsa (Kennedy, Clinton, Kohl, Vanhanen...). Se siitä ja sen argumentin kestävyydestä.
Itseään saa toki säästää, ei siinä mitään, mutta älkää nyt viitsikö nostaa itseänne jollekin ihmeen jakkaralle sen takia kun te ette sinne kuulu. Harvaa ihmistä on edes tarkoitettu elämään monogaamisessa suhteessa kuten jo aiemmin sanoin, ja tämä pätee niin homoihin kuin heteroihinkin. On tietysti niitäkin, joille se sopii.
Ylös
miesmies Vastaa125 / 287 
07.09.2005, 21:18 Sexboyn tilanne on aivan mahdotonta kuvitella. Luulen, en tiedä, että se mies pettää sexboyta. Ei voi olla totta, että haluaa seksiä vain 2 kertaa vuodessa!!! Se kundi varmaan ravaa joissakin saunoissa tai cruisailupaikoissa. Kehottaisin sexboyta ottamaan sitä kundia pillistä kiinni ja laittamaan seinää vasten.
Ylös
totuus Vastaa126 / 287 
07.09.2005, 22:38 Ihmiset jotka eivät käyttäydy pinnallisesti ja huoraavasti kuuluvat ehdottomasti jalustalle tämän ominaisuutensa suhteen. Muuta on turha väittää. Näin toimivan ihmisen käytös ja ajatusmaailma on huoraavaa huomattavasti korkeampitasoisempi tässä asiassa.
Ylös
Turha änkyttää Vastaa127 / 287 
07.09.2005, 23:22 Suurmiehillä en tarkoita poliitikkoja. Poliitikot nyt ovat ammattivalehtelijoita.

Jalustalle ne toki kuuluvat. Ihminen jolla ei ole periaatteita, on selkärangaton pelkuri.
Ylös
Villeniina Vastaa128 / 287 
08.09.2005, 01:59 Sexboy, kuulostaa kovin samanlaiselta kuin entinen suhteeni "sen oikean" kanssa. Seksiä oli saman verran kuin teillä, painostamalla siis parin kuukauden välein.

En osannut kuvitella enää eroavani ja rakentavani koko elämää uudestaan seurusteltuani elämästäni reilusti yli kolmanneksen tämän ihmisen kanssa. Mutta nyt, muista syistä aiheutuneen välirikon jälkeen, olen löytänyt "toisen oikean" ja olen uudessa suhteessa, enkä tajua, kuinka kestin nuo vuodet.

Mielestäni seksuaalisuus on rakkauteen liittyvä asia, ilman rakkautta se ei tunnu miltään. Mutta se on myös yksityisasia: kukaan ei voi vaatia toista tukahduttamaan sitä kokonaan. Itse olen päättänyt, etten koskaan enää alistu seksittömyyteen. En vaikka kuinka rakastaisin. Tosiasia on se, että ihmiselle ei ole vain yhtä oikeaa.

Ja jos todella rakastaa, eikö tahdo toiselle hyvää? Jos minua ei haluttaisi, tai olisi päällä "kausi" (joka kestäisi kuukausia ja vuosia), olisin itsekäs, jos en itse ehdottaisi kumppanilleni, että hankkisi muuta seksiseuraa.

Koska tiedän, mitä on olla ilman - suoraan sanoen helvettiä, jos on pohjimmiltaan kovin aktiivinen.

Joskus suhteesta voi mennä hohto, kun eletään symbioosissa (ollaan niin hyviä ystäviä ja kuin paita ja perse). Meillä kävi niin. Sen ainoa huono puoli on tietysti se, että on vaikea nähdä toista enää "uusin silmin". Tietty välimatka ja tuoreus pitäisi kai suhteessa siis säilyttää..

No, hitot, en mä tiedä. Sen tiedän, että tuttuun helvettiin on helpompaa jäädä kii.
Ylös
Jukka Vastaa129 / 287 
08.09.2005, 02:56 Nimimerkin "skini" kommentti kannattaa lukea ajatuksella.

Siinä on järkeä tiivistettynä pieneen tilaan. Viestin nro on 121.
Ylös
peter Vastaa130 / 287 
08.09.2005, 10:13 Palataanpa nyt sitten alkuperäiseen aiheeseen: kuinka monta seksipartneria on nimimerkeillä "totuus" ja "turha änkyttää"? Ihan uteliaisuudesta kysyn.

"turha änkyttää": korkeampitasoisempi on väärin. Korkeatasoisempi on oikein...
Ylös
valkoinen Vastaa131 / 287 
08.09.2005, 12:12 Sunshine kysyy "Toisin sanoen, usein pettäneet kertokaa miksi toimitte kumppaniltanne salaa"?

Kun sitten rehellisesti vastasin kysymykseen, niin nimimerkeille peter ja sunshine ei tullut sitten muuta mieleen kuin kauhistella vastaustani...

Miksi alunperin kysyt? Vain siksi, että saat sitten tuomita?
Ylös
sexboy Vastaa132 / 287 
08.09.2005, 12:17 Villeniina, hienoja ajatuksia. Itse olen samaa asiaa miettinyt, ja olet siinä mielessä oikeassa, että ei tässä maailmassa ole vain sitä yhtä oikeaa. Olen kai sen verran luuseri, että ainakaan toistaiseksi minulla ei ole mitään halua tästä suhteesta lähteä. Kiitos kuitenkin ajatuksistasi.
Ylös
peter Vastaa133 / 287 
08.09.2005, 12:37 En tiedä kuinka sinä asian näet, valkoinen, mutta minusta on parempi olla sinkku kuin elää suhteessa jossa joutuu valehtelemaan partnerilleen saadakseen tarvitsemansa. Sen kummempaa moralisointia tässä ei ole kuin se, että minä en valehtele partnerilleni ja odotan häneltä samaa.
Ylös
sunshine Vastaa134 / 287 
08.09.2005, 13:01 Tuomio? Kai eriävää mielipidettä voi sellaiseksikin kutsua, jos haluaa.
Kyseessä on kuiitenkin sama seikka kuin Peterillä - rehellisyys.

Olitko valkoinen siis tosissasi tuon vastauksesi kanssa? Mä luulin sitä vitsiksi. Veikkaan, että yli 95%:lla ihmisistä on vaikeuksia sulattaa tuollaista käytöstä. Itsekkyydellä voi saada itselleen etua, mutta muilta ihmisiltä sillä ansaitsee pelkkää pakkasta.
Ylös
sunshine Vastaa135 / 287 
08.09.2005, 13:13 Villeniina kirjoittikin tilanteessa, jossa hän ehdottaisi itse kumppanilleen muuta seksiseuraa seksuaalisen nautinnon vajetta korvaamaan. Kyse ei siis olisi pettämisestä.

Niitähän on sitten vaikka mitä säätöjä, jossa seksiseura hyväksytetään kumppanilla ennen käyttöä tai kumpani seuraa vierestä tms. Konstit on monet. Kovin yksinkertaisia kuviot eivät ainakaan ole silloin, kun kuvioissa on enemmän kuin 2 ihmistä ...
Ylös
Jakorasia Vastaa136 / 287 
09.09.2005, 00:47 "Mua ei ainakaan huorat ja kuppiloiden(hercules ym) kanta -asiakkaat kiinnosta pätkän vertaa,eikä kiinnosta monia muitakaan. En sellasiin alennu. Ovat vähän yksinkertaisia ja pinnallisia ihmisiä. Ite en ainakaan sellaisen kanssa sänkyyn halua. Ihan toisenlaiset ihmiset sytyttävät minua...

Kummakun nuo kaikenmaailman jakorasiat valittaa moralisoinnista. Huoraaminenhan on ala-arvoista toimintaa ja sitä eivät suvaitse muut kuin huorat itse. Ei siitä mihinkään pääse."

En voi uskoa että joku voi kirjoittaa tuolla tavalla tuomitsevasti kuin tuossa yllä saamme lukea!!! Teheranissa on aateveljiänne, jotka kivittävät kuoliaaksi avionrikkojat, huorat ja homot.

Miten voin noin helposti heittää jonkun päälle termin "huora", "yksinkertainen", "pinnallinen" ?????

Olisi tosiaan mielenkiintoista tietää, mikä mahtaa olla noiden enkeleiden seksipartnereiden todellinen määrä! Käry nousee siellä missä palaa...
Ylös
Jakorasia Vastaa137 / 287 
09.09.2005, 00:56 PS. Näen ensi yönä painajaisia että olen suhteessa mieheen, joka on nostanut itsensä moraaliselle jalustalle muiden yläpuolelle :-)

Olisi hauska tietää, millainen on alla olevan tekstin kirjoittaja oikeesti ja kuinka monta miestä tällä ihmeotuksella on ollut :-)

"Minusta seksuaalinen harkitseavaisuus edustaa pitkäjänteisyyttä, pitkänäköisyyttä, itsetuntemusta, viisautta, pitkämielisyyttä, kärsivällisyyttä, arviointikykyä, itsehillintää, rationaalisuutta, epäitsekkyyttä, paineensietokykyä, kurinalaisuutta. Eli piirteitä, mitkä nostavat ihmisen eläimen yläpuolelle, asioita mitkä tekevät asioista elämästä suurta ja kaunista"
Ylös
kälkättäjä Vastaa138 / 287 
10.09.2005, 17:36 käläkäläkäläkäläkäläkäläkäläkäläkäläkäläkäläkäläkäläkäläkäläkäläkäläkäläkälä
käläkäläkäläkäläkäläkäläkäläkäläkäläkälä
Ylös
Turha änkyttää Vastaa139 / 287 
11.09.2005, 07:40 Millainen oikeasti olen? Sun pitäisi tavata minut että tietäisit, mutta... Intohimoinen (en puhu pelkästä seksistä), heteromainen, menestyvä, temperamentinen, itsevarma ja ylpeä homomies. Mulla on ollut muutama tyttöystävä ja sittemmin yksi poikaystävä jonka kanssa ajattelin elää kuolemaani asti, jossei kummempia yllätyksiä tule eteen. Valitsin hänet hyvin tarkasti, vuosien katselun ja mietiskelyn jälkeen.

Toisilla muna ohjaa miestä, toisilla mies munaa.
Ylös
Jakorasia Vastaa140 / 287 
11.09.2005, 19:33 Turha änkyttää: "Intohimoinen (en puhu pelkästä seksistä), heteromainen, menestyvä, temperamentinen, itsevarma ja ylpeä homomies."

Ainakin nuo laatumääreet "itsevarma", "ylpeä" ja "menestyvä" kiiniittivät heti huomiotani:

Epäsuora väite tuossa sä virkkeessä on että, jakarasiat on epävarmoja luusereita :-) Aikas söpöä ...
Ylös
nimetön Vastaa141 / 287 
12.09.2005, 17:30 Aloitit ketjun kysymyksillä "Olenko jakorasia?" , "olenko moraalisesti löyhä" ym
Nyt kun olet saanut vastauksia kysymyksiisi,niin miksi et meinaa hyväksyä niitä ?:-) Nimimerkkisi antanee jo vastauksen kysymykseesi "olenko jakorasia" :-)
Jos sinusta on ok harrastaa pelkkiä panoja ja yhdenyön juttuja,niin harrasta sitten. Omahan se on asiasi.En sellaista itse harrasta,mutta muut saavat toimia kuten haluavat asian suhteen.

Kaikki ihmiset eivät kuitenkaan välitä sellaisesta toiminnasta,eivätkä voi arvostaa sitä.Eikä tarvitsekaan. Sinulle löytyy varmasti jakorasioita kaveriksi jotka ajattelevat ja käyttäytyvät samoin,sinua moralisoimatta Joten miksi haluat hyväksynnän kaikilta toiminnallesi? Me "moralistit" taas keskitymme ihmisiin joilla on samanlainen ajatusmaailma.
Ylös
Jakorasia Vastaa142 / 287 
12.09.2005, 20:25 Nimetön hyvä.. aloitin keskustelun puolileikilläni ja en uskonut, että homot oikeesti voi olla noin kamalia kivenheittäjiä eli termit, VOSU, HUORA, PINNALLINEN, LYHYTJÄNNITTEINEN jne. on joidenkin pimeiden homojen tosissaan käyttämää sanastoa.
Ylös
Pojotor Vastaa143 / 287 
12.09.2005, 20:45 Enpä voi olla yhtymättä Jakorasian edelliseen kommenttin. Minusta on järkyttävää, kuinka tuomitsevia useimmat kirjoittajat ovat. On täysin jokaisen oma asia, millaista sukupuolielämää viettää ja kommentiksi homosaitilla kuvittelisi riittävän että aijaa, minulle riittää yksi. Miksi ihmeessä pitää tuomita ja nostaa oma itsensä omine tiukkoine moraalikäsityksineen toisten ihmisten yläpuolelle?
Ylös
ESP Vastaa144 / 287 
12.09.2005, 23:37 Pojotor, tarvitseeko tuota kysellä? Siksi, koska me jotka emme huoraa olemme parempia ihmisiä. Piste.
Ylös
sunshine Vastaa145 / 287 
13.09.2005, 08:30 Jaha, nytkö sitten on jossain etukäteen määritelty millaisia kommentteja keskusteluun on suotavaa tulla? Poikkeavat kommentitko sitten ovat tuomittavia? Miten näppärää.

Mielestäni yllä tulee aivan hyvin esiin se, että kukin toimikoon itselleen sopivalla tavalla, mutta kannattaa huomioida se, että toisen eivät ehkä ajattele ja toimi samalla tapaa. Eivätkä siten viihdy näiden selkeästi eri tavalla käyttäytyvien kanssa tai etsi heidän seuraansa.

Aktiivisiiven kannattaa muistaa se, että aika moni on saattanut saada tarpeekseen tökeröistä lähentely-yrityksistä, seksin kinuajista ja niistä, jotka pakit saatuaan ovat alkaneet syytää törkeyksiä.
Jakorasia kun saa kuulla olevansa sellainen lähinnä vain täällä netissä. Aikamoinen ero eikö? Tämä on ehkä voinut vaikuttaa joihinkin viesteihin tässäkin ketjussa.
Ylös
Jakorasia Vastaa146 / 287 
13.09.2005, 16:46 Sunshine: Oletko tosiaan niin herkkähipiäinen että pokausyritykset saa sut jotenkin traumatisoitumaan???? Suosittelisin aikuistumaan.
Ylös
Jakorasia Vastaa147 / 287 
13.09.2005, 16:48 SunShine: Onko sun mielestä oikein heittää HUORA-termiä tosta vaan lonkalta???? Ankara moraalinen tuomio voidaan antaa kevyesti. Eikö ihmisllä ole enää mitään käytöstapoja? Ilmeisesti ei... tulen hyvin surulliseksi.

En kyllä muista että olisin huoritellut ketään, koska se on on mun mielestä loukkaavaa. Esim. meidän koulussa yritetaan kitkeä lapsilta pois alituista huorittelua, mutta minkäs teet kun aikuiset näyttää hyvää mallia..
Ylös
Schlager Vastaa148 / 287 
13.09.2005, 18:43 Minusta on järkyttävää huomata, kuinka ihmiset eivät rakasta itseään sillä tavalla, jolla voisivat suojella itseään. Päinvastoin, jotkut tuntuvat vähät välittävän omista tunteistaan ja mahdollisista sukupuolitaudeistaan. Kondomithan eivät koskaan hajoa...
Ylös
sunshine Vastaa149 / 287 
13.09.2005, 21:35 Ihan kuin tää jakorasia olisi mun tukassa kiinni?
Mä en koko ajan puhu itsestäni vaan yritän etsiä laajemmin näkökulmia asiaan. Ilmeisesti sitä tntuu olevan mahdotonta käsittää. Luulisi itseään fiksuna markkinoivalle opettajamiehelle olevan päivänselvä asia. Mutta ei, mätiä omenoita on joka korissa.

Ei en ole tramautisoitunut mistään.Mistä ihmeestä tämäkin tulkinta sitten tuli? Vai oliko tää vitsi? Hah-haa, mua naurattaa niin taas. Sen sijaan nämä joka asiasta kitisijät ja itsekeskeiset idiootit saa mut vihaiseksi. Turha tänne ilmeiseti on mitään kirjoittaa. Keskusteluun kykeneviä on todella harvassa.

Ja jakorasia hei, sinuna en hirveästi kyselisi noiden käytöstapojen perään kun "vitsin varjollla" laittamasi aloitusviestin jälkeen haukuit kaikki maan rakoon.

Jos arvoisa jakorasia lukisi nuo viestini ajatuksella, voisit ehkä huomata, että niissä ei ole mitään tuomiota, moralisointia tai muuta, mitä niihin yritetään tunkea. Niin en ajattele.

Tää on taas niin tätä. Kyllä, askeleen lähempänä homofobiaa taas. Ei voi mitään, niin on itsekästä ja epäkypsää sakkia tähänkin keskusteluun osallistunut. Miehiä muka. Pyh.
Ylös
machobambi Vastaa150 / 287 
13.09.2005, 21:43 Mitä ihmeen tekemistä sukupuolitaudeilla ja tunteilla on keskenään?

Rivien välistä on aistittavissa, että irtosuhteita harrastavat ovat mielestäni tautipesäkkeitä, eli heti tarttuu jos paljasta pintaa erehtyy vähän koskemaan.

No, itseään saa pelotella ihan miten vaan, mutta kyllä ne taudit on vähemmistössä myös sinkkuväestössä. Ja tietämäni, paljon seksisuhteita harrastavat kaverit ovat kyllä hyvin vastuuntuntoisia ja käyvät säännöllisesti testeissä.

Täällä on esitetty jo monta mielipidettä asiasta ja tuskin saan päätäsi enää suuntaan jos toiseen käännettyä tässä asiassa... jään vain ihmettelemään, mistä moinen negatiivinen ja "laput silmillä" asenne oikein voi saada alkunsa.
Ylös
machobambi Vastaa151 / 287 
13.09.2005, 21:49 Edellinen viesti oli siis vastine Schlagerille... ja "mielestäni" po. "mielestäsi" :)
Ylös
Condomi Vastaa152 / 287 
14.09.2005, 10:03 Schlager-parka väittää: "Minusta on järkyttävää huomata, kuinka ihmiset eivät rakasta itseään sillä tavalla, jolla voisivat suojella itseään. Päinvastoin, jotkut tuntuvat vähät välittävän omista tunteistaan ja mahdollisista sukupuolitaudeistaan. Kondomithan eivät koskaan hajoa".
Hahhhahha, Schlager-parka ei ole varmaan koskaan käyttänyt kumia tai sitten 2,3,4 päällekkäin, ettei varmasti hajoa. Kumi voi pettää! Jos kumi on seisonut kaapissa tai laatikon pohjalla vuosia tai on halppiskumi tai sitten.?, voi käydä niin, että juuri h-hetkellä kumi pettää.................................. !
Ylös
Jakorasia Vastaa153 / 287 
14.09.2005, 16:23 Sunshine kirjoittaa"Tää on taas niin tätä. Kyllä, askeleen lähempänä homofobiaa taas. Ei voi mitään, niin on itsekästä ja epäkypsää sakkia tähänkin keskusteluun osallistunut. Miehiä muka. Pyh. "

Sunshine: olet tosiaan korottanut itsesi jalustalle, josta tiedät miten pitää olla ja keskustella!!!! Ja kun ei leikitä sun ehdoilla niin suutut ja tulet homofoobiseksi. Voi hellan lettas sentään :-)

Ja sitä paitsi tuossa yllälevassa virkkeessä on epäsuorasti se väite, että miehet = epäitsekkäitä ja kypsiä, kun taasen ei -miehet eli naiset = epäkypsiä ja itsekkäitä!!!! Yäks.
Ylös
tuntematon Vastaa154 / 287 
14.09.2005, 17:04 Jakorasia on itse korottanut itsensä jalustalle ja määrittelee millaiset vastaukset ovat "asianmukaisia" ja "ei moralisoivia". Jos kaikki eivät hyväksy hänen käsityksiään ja toimintaansa, niin hän alkaa ihan vauhkona syytellä muita. Sunshinen kommentit oli ihan asiallisia ja järkeviä. Yrität väkisin keksiä jokaisesta jotain,mistä voit syyttää. Et taida olla toimintaasi ihan tyytyväinen itsekään kun noin kiivaasti sille hyväksyntää haet!
Ylös
sunshine Vastaa155 / 287 
14.09.2005, 17:08 Öö- tuota kuka täällä veti aivan ensimmäisenä herneensä nenään?

Sä yrität jakorasia lukea rivienvälistä. Unohdat kuitenkin, että sillä tapaa sitä voi lukea mitä haluaa, ja juuri sitenhän sitten teetkin. Mitä ihme logiikkaa tuo miehet=epäitsekkäitä jne on? Ymmärsit varmaan mitä tarkoitin, aikuiselta mieheltä ei tuollaista ruikutusta odota kuulevansa. Sitten taas, jakorasia toimii kyllä taas yhtenä täydellisenä esimerkkinä täysin iteskeskeisestä homosta, siihen kuvaan sopiikin hänen kuvaamansa seksikäyttäytyminen kuin puolukka hilloon. Ei mitään kykyä nähdä oman napansa ulkopuolelle, ei mitään halua keskusteluun - siis lue eri vaihtoehtojen käsittelyyn. Esim. nuo ovat niitä seikkoja, joita ironisesti käyttämäni homofobia kuvaa - tässä ei nyt olla termin tiukkapipoisessa määritelmässä. Erittäin vaikea uskoa, että jakorasia toimisi opettajana kuten hän väittää, opiskelija taitaa olla lähempänä totuutta.

Ja jos sulla jakorasia kulta pieni on mulle jotain ihan asiaakin, niin ilmoittanet siitä yksityisesti. En usko, että ketään kiinnostaa tälläistä jorinaa seurata. Jotenkin vain epäilen, että sulla ei siihenkään sitä kuuluisaa munaa ole. Sieltä harmaan nikin takaa kun voi huutaa aivan mitä tahansa.
Ylös
Jakorasia Vastaa156 / 287 
15.09.2005, 14:39 Liikuttavaa miten Sunshine julistaa itsensä ei-pinnalliseksi, syvälliseksi, mieheksi, ja minut julistetaan vosu-opiskelijaksi :-) Alkaaa olla minullakin kohta homofoobisuuden paikka ..
Ylös
Schlager Vastaa157 / 287 
15.09.2005, 15:06 Jokainen vastuuntuntoinen ihminen välittää sekä itsestään että muusta ympäristöstään. Eri asia tietenkin on, jos ihminen on tunneköyhä. Vain tunneköyhä kykenee irtosuhteisiin jatkuvasti.

Sukupuolitaudeista tiedän kyllä enemmän kuin machobambin kommentista voisi luulla. Se, että käy testeissä, on toki hyvä asia, mutta noiden tautien itämisajat vaihtelevat ja jokin tartunta saattaa jäädä havaitsematta.

Olen kohdannut monia kukasta kukkaan hyppelijöitä juuri netissä. Heidän elämäntehtävänsä tuntuu olevan muiden henkinen painostaminen yhden hetken juttuun. Sellaista painostamista en voi hyväksyä, vaan voin korkeintaan väheksyä.
Ylös
-kilttipoika- Vastaa158 / 287 
15.09.2005, 23:58 olisko tää keskustelu jo käyty loppuun vai onko jollain viel jotain sanottavaa?
Ylös
SexyBoy Vastaa159 / 287 
16.09.2005, 11:01 On sanottavaa! Vastaus varsinaiseen kysymykseen, kun siihen ei ole itse asiassa kovin monikaan vastannut, vaan kaikki on keskittynyt lähinnä puolustamaan omia moraalisia näkemyksiään. Mun seksipartnereiden määrä pyörii varmaan siellä jossain "parissa sadassa". Tarkka lukua on mahdoton sanoa, koska en ole pitänyt mitään päiväkirjaa panoistani. Seksuaalista elämää mulla on takana n. 10 vuotta eli kaikenlaista on ehtinyt tapahtua. Pidempiä suhteita on myös takana kaksi, eli osaan myös sitoutua ja rakastaa, kun se oikea sattuu kohdalle. Mutta silloin kun olen sinkku, niin annan kyllä palaa ja nautin siitä. Listaan jopa yhdeksi harrastuksekseni, tietysti aina hieman tilanteesta riippuen, seksin :) No niin, antaas tulla näppis sauhuten moralisointia, kaikki palaute otetaan kyllä vastaan, mut eipä sillä taida olla mitään vaikutusta. :)
Ylös
Schlager Vastaa160 / 287 
16.09.2005, 13:14 SexyBoy, sinulle lienen kauhistus, kun olen ollut nollassa yhdenhetken panossa mukana. Jos harrastaisin sellaisia, en olisi enää oma itseni.
Ylös
mööööööö Vastaa161 / 287 
16.09.2005, 13:24 juuri näin, schlager, siinähän se pointti juuri olikin. tietenkin kaikki jotka nauttivat sinkkuaikanaan lyhyemmistä suhteista paheksuvat niitä jotka näin eivät tee. ja terveisiä sinne korkealle, mahtaa tuntua hyvältä kirjoittaa kerta toisensa jälkeen että "no minun seksipartnereiden määrä onkin nolla". onko se niin vaikeaa käsittää? ihmiset, myös ne jotka ovat henkisesti täysin eheitä ja hyvinvoivia, saattavat nauttia seksistä ja sen tuomista tuntemuksista. jos itse et näin tee, se käy kyllä, kukaan ei pakota. tuommoinen hurskasteleva asenne vaan tökkii aika pahasti.
Ylös
Schlager Vastaa162 / 287 
16.09.2005, 14:22 Lisään vettä myllyyn: kertapanoista puuttuu tunneäly kokonaan.
Ylös
Resander Vastaa163 / 287 
16.09.2005, 14:44 Ja mistäs sinä sen tiedät, Schlager? Todista. Jos oma älysi ei kohdistu seksiin, niin ei pidä mennä puhumaan muiden puolesta. Ei pidä mennä heittämään pöyristyttäviä lauselmia miettimättä yhtään mitään. Sinulla ei ole mitään käsitystä siitä, millainen tunneäly, taitoäly, tietoäly ja mitä perseälyjä sitä nyt ihmisillä saattaa ollakaan, ja varsinkaan et tiedä yhtään mitään siitä, mihin muut ihmiset nämä älynsä osa-alueet kohdistavat. Jotain rajaa nyt tähänkin keskusteluun.

Olen useiden edellä olevian puhujien kanssa samaa mieltä: on järkyttävää, kuinka tuomitsevia himpulanpimpulat ovat. Ja kaikki lähti yksinkertaisesta kysymyksestä: montako seksipartneria sinulla on. Vastaan tässä: monta, en ole vuosiin laskenut.
Ylös
sunshine Vastaa164 / 287 
16.09.2005, 14:46 Ei se kyllä ihan noin ole. Schlager, voi se tunneäly puuttua suhteestakin.
Yllättävän moni on havahtunut siihen, että kumppani ei olekaan koskaan rakastanut.
Ylös
SexyBoy Vastaa165 / 287 
16.09.2005, 15:09 Mun mielestä se vaatii paljonki tunneälyä (ulkoisten avujen lisäksi), et saa kellistettyä toisen sänkyyn ja vielä tuottamaan mielihyvää molemmille. Ja minä taas en olisi oma itseni, jos en saisi/pystyisi harrastamaan seksiä :)

Näin me ihmiset siis ollaan erilaisia, eikö olis aika hyväksyä se ja jättää moralisointi pois, Schlager kulta ja muut? Minäkään en siis Sinua enkä muita tuomitse, lähinnä yritän vaan kertoa näkemystäni omasta seksielämästäni. Ja HUOM SEKSIelämästä, on mulla muutakin elämää :)
Ylös
Schlager Vastaa166 / 287 
16.09.2005, 15:12 Sunshine, en niin väittänytkään. Moni menee suhteeseen vain siksi, että "on jonkun kanssa yhdessä".
Ylös
Schlager Vastaa167 / 287 
16.09.2005, 15:14 Resander: kysyttiin myös sopivaa määrää.
Ylös
peter Vastaa168 / 287 
16.09.2005, 15:20 Eiköhän se sopiva määrä ole sellainen ettei se häiritse itseä. Ei pitäisi haitata yhtään, jos kumppaneiden määrä häiritsee muita keskustelijoita.
Ylös
sunshine Vastaa169 / 287 
16.09.2005, 15:30 Schlager, motiivit voivat olla moninaiset. Mainitaan vaikka narsistit esimerkkinä. Aina kaikki ei muutenkaan ole sitä miltä näyttää eikä sitä mitä sanotaan. Pointti: parisuhteissa on omat hetteikkönsä. Oppirahat on maksettava siinäkin elämänmuodossa. Varmaa on vain, että ne lankeavat jossain muodossa.
Ylös
Jakorasia Vastaa170 / 287 
16.09.2005, 17:55 SexBoy: hyvin sanottu! Olen monessa asiassa samaa mieltä kanssasi.

Lisäksi kaksi huomiota:

A. Harvat täällä oikeesti on kertoneet seksipartnereidensa lukumäärää. Epäilen kovasti että näiden 'moraalinvartijoiden' miessaldo saattaa ollla huomattavasti suurempi kuin he väittävät.

B. Homomiehet joilla on ollut vähän seksipartnereita ovat usein huonoja sängyssä: Homma pelaa yksioikoisesti toisen (kokemattoman) ehdoilla. Sen sijaan ne joilla on ollut paljon miehiä ottavat enemmän huomioon toisen toiveet ja erityispiirteet :-) Practice makes perfect...

Terveiset muuten Kallioon eräälle tosi hyvälle seksipartnerille, jonka kanssa olen ollut 2 kertaa nyt elo-syyskuussa. Ko. miehellä on varmaan ollut aivan hurja määrä miehiä :-)
Ylös
Dio Vastaa171 / 287 
16.09.2005, 19:22 Niin eli kyseessä loppujen lopuksi todellakin on homoSEKSUAALISUUS vaikka välillä täälläkin näkee kommentteja että siveitä ja normaaleja tässä ollaan. Seksillä tuntuu kaikkien elämä pyörivän :P

Hassu homma muuten että ystäväpiirissäni ( heteroita ) tuskin kellään on kokemusta yli kymmenestä naisesta. Niin mutta kyseessähän onkin varmaan yhteiskunnan pohjasakka kun he eivät jaksa jokaista vastaantulija yrittää.

Noin ihan niinkuin ajatuksena vain tämä.
Ylös
hmm Vastaa172 / 287 
16.09.2005, 20:45 Jakorasia, mikä sitten on "syynä" että suurin osa seksipartnereistasi on jäänyt vain panoiksi? Eikö persoonaalisuus ole natsannut vai mikä, sillä jos sinulla on omien sanojesi mukaan ollut "tosi hyvä seksipartneri, jonka kanssa olen ollut 2 kertaa nyt elo-syyskuussa" niin ainakin siis kykenet harrastamaan seksiä saman ihmisen kanssa useamminkin kuin kerran. Etkö vain kykene sitoutumaan vai etkö edes halua parisuhdetta? Ja en siis todellakaan mitenkään moralisoi, kunhan uteliaisuuttani kysyn=)
Ylös
hmm Vastaa173 / 287 
16.09.2005, 20:55 Ja siis täsmennetään nyt vielä, että kykenet siis ilmeisestikin sitoutumaan jos sinulla on 11 vuoden suhde takana, mutta tarkoitin että kykenetkö sitoutumaan enää, kun olet viimisen kahen vuoden aikana käynyt läpi 46 miestä ja kommenteistasi sai kyllä sen mielikuvan, että et juurikaan kumppania kaipaa.
Ylös
Schlager Vastaa174 / 287 
16.09.2005, 21:25 Juu, parisuhteessa on tosiaankin omat suonsilmäkkeensä. Minä en olekaan ryhtynyt kenenkään kanssa sellaiseen juuri siksi, että ehdokas ei ole täyttänyt vaatimustasoa (tai sitten en ole itse täyttänyt toisen vaatimustasoa).

Ja ne, jotka epäilevät seksikumppanieni määräksi muuta kuin nollaa, voivat epäillä. Vad du än trodde så trodde du fel...
Ylös
sunshine Vastaa175 / 287 
16.09.2005, 22:38 Mä olen erittäin eri mieltä siitä, että irtosuhteet parantavat taitoja seksin saralla. Ne taidot paranevat suhteessa tai vaikka vakipanoissa, eivät kertahoidoissa. Ja sitten on niin, että jotkut vain ovat huonoja. Tässäkin suhteessa nousee esiin se yhteensopivuus.

Dio, seksi on taatusti yksi kalutuimmista osa-alueista ihmissuhteiden saralla - oli homo, hetsku tai jotain muuta. Älä viiti, phliis ...
Ylös
Schlager Vastaa176 / 287 
16.09.2005, 22:49 Samoin, jos rakkaus on oikeaa, silloin ei välitetä sänkytaidoista.
Ylös
Aboa Vastaa177 / 287 
17.09.2005, 09:59 Mä löysin ensimmäisen poikaystäväni 19-vuotiaana. Toisaalta se oli hyvä; näinpähän heti sen kauniin ja suloisen maailman, mikä seurustelusta saattaa syntyä. Joku jäi kuitenkin kaihertamaan; en ollut koskaan ehtinyt kokea sitä kun ollaan villejä ja vapaita. Tyhmänä päätin yhdistää nämä kaksi asiaa ja nelivuotisen suhteen loppuvaiheessa petin poikaystävää kaikin mahdollisin keinoin. En ole siitä millään tapaa ylpeä nyt ja vielä vähemmän silloin. Joka kerran jälkeen olo oli inhottava ja likainen.

Suhde sitten päättyi ja ensimmäistä kertaa olin ihan omillani. Silloin lähti... Yritin saada graduani aikaiseksi, joten baareissa tuli notkuttua kovasti. Silloin tahtini oli sama kuin Jakorasian. Eikä hävettänyt ollenkaan; sehän oli sitä, mistä olin haaveillutkin koko ajan.

Aikani jaettuani sekin alkoi tuntua tylsältä. Rakastuin itseäni nuorempaan mieheen ja olimme onnellisia hetken, kunnes maailma alkoi kutsua häntä. Minä jäin lehdellä soittelemaan, kun mieheni vosutti ympäri kaupunkia. Sitä saa, mitä tilaa, sanotte.

Parin vuoden päästä löysin nykyisen pupuni (kts. Miten löysitte poikaystävänne) ja heti kolahti. Kertaakaan ei pettäminen ole käynyt mielessä ja viides yhteinen vuosi on jo pitkällä.

Mikä oli pointtini? Se, että mielestäni jokaisen ihmisen elämä on täynnä erilaisia vaiheita, jotka täytyy vain elää läpi. Se että jossakin vaiheessa libido ohjaa miestä tarkoittaa vain ja ainoastaan sitä, että libido ohjaa miestä. Ei sitä, että olisi lyhytjännitteinen ja kykenemätön suhteeseen loppuikänsä.
Ylös
Schlager Vastaa178 / 287 
17.09.2005, 16:51 Aboa, kommenttisi oli muuten erityisen hyvä, mutta... Tekstissäsi esiintyy asenne, että jokaisen on pakko harrastaa yhden yön juttuja. Sitä minä kyllä vastustan ja se asenne onkin se, mikä tuntuu olevan normina, jonka mukaan kuuluu muka elää, jos on homo- tai bimies.

Minä en käsitä, miksi pitäisi juosta ympäriinsä. Spermastaan pääsee eroon ihan muutenkin. Ehkä se menee seksikeskeisyyden puolelle se juoksutarve. Lieneekö minun asenteeni väärä?
Ylös
sunshine Vastaa179 / 287 
17.09.2005, 18:46 Schlager, aika vahvasti ideaalinen käsitys. Väittäisin, että jokainen toivoo tiettyä itselleen sopivaa tyydytystä ja kärsii, jos ei sitä saa. Toistan edelleen, että kestävin tulos syntyy samoista lähtökohdista. Vaikka kokemusta ei olisikaan niin nopeastikin voi oppia siinä muun tutustumisen ohella. Tosin olen kuullut, että kaikki eivät opi ...

Aboalta mukavan rehellisen oloinen kirjoitus. Ihmiset kypsyvät eri tahtiin. Ja kuten Schlager jo ehti vihjaista, jotkut tietävät jo varhain mitä haluavat. Tuleeko näille sitten viidenkympin villitys jää nähtäväksi. Sellaistahan väitetään. Enemmin tai myöhemmin ...
Ylös
Schlager Vastaa180 / 287 
17.09.2005, 21:13 Sunshine ja muutkin,

olen nähnyt yhden illan juttujen raadollisuuden pahimmat puolet muiden tekeminä, joten minun EI tarvinne niihin ryhtyä.
Ylös
sunshine Vastaa181 / 287 
18.09.2005, 05:21 Niin Schlager, jos nyt kuitenkin ryhtyisit johonkin. Kirjoituksistasi saa kuvan ajattelevasta ihmisestä, se on hyvä. Mutta usein on tullut mieleen, että jospa ajattelet liikaa tätä suhdekuviota- asiat ikäänkuin valmiiksi. Olemassa kun ei ole mitään laboratoriota, missä kuviota voi pyöritellä ja sitten ne toteuttaa. Koska ne eivät koskaa toteudu kuvitellun kaltaisina tosielämässä. Ja se on pelkästään hyvä.

Ei ole irtosuhde sitä, parisuhde tuota. On vain tilanteita, jotka vaikuttavat hyvältä, huonolta, ikävältä tai houkuttelevalta. Se mitä niistä lopulta tulee ei tiedä kukaan. Voisin väittää, että varmasti kaikki valitsevat sen hyvältä ja houkuttelevalta vaikuttavan vaihtoehdon. Ja kas, niin paljon menee pieleen ja osoittautuu toiseksi, tulee tragedioita, sydänsuruja ja draamaa, ruumitakin. Ja kuitenkin jatkuvasti myös onnenhetkiä. Eli toivon, että et Schlager ole laatinut mitään käsikrijoitusta, jonka mukaan se mahdollinen suhde alkaa ja kulkee.
Ylös
Schlager Vastaa182 / 287 
19.09.2005, 04:44 Sunshine, mihin minun pitäisi ryhtyä? Voit vastata tarvittaessa vaikkapa tuon Ranneliikkeen postilaatikon kautta, jos et julkisesti halua sanoa mielipidettäsi. Ajattelen valmiiksi vain sen verran, etten aja heti suhdetta sen tapahtuessa heti karikolle. Haluan ottaa suhteen toisen osapuolen huomioon, niin kuin itsenikin.

Valitettavasti tunnen itseni niin hyvin, että houkutuksia on monia ja luulen, että valitessani houkutuksen kävisi minulle ikävästi:
1. Jos isken jonkun hyvän suhteessa olevan ystäväni, tuntisin huonoa omatuntoa, koska olisin rikkonut ystäväni liiton. Toisaalta iskemäni mies saattaisi silloin samalla logiikalla vaihtaa minutkin johonkin toiseen.
2. Jos lähtisin jonkun komean miehen matkaan yhdeksi yöksi, tuntisin sen jälkeen oloni raiskatuksi ja itseni esineellistetyksi. Luultavasti tekisin rikosilmoituksen ja masentuisin.
3. Jos taas lähtisin ravintolaan etsimään elämäni miestä/naista, saattaisin törmätä johonkin baarin kantajakorasiaan/-kiertopalkintoon. Se ei kestäisi ja pahoittaisin vain mieleni.
4. Chateista olen löytänyt niin monta lupausta, että se määrä riittää. Niistä saa vain itkun aiheen.

Eiköhän se yksi seksikumppani ole minulle riittävä? Kierrätys on soveliasta, mutta ihminen ei ole minulle kertakäyttöastia, jonka voisin heivata kierrätykseen muita varten.
Ylös
laakeri Vastaa183 / 287 
19.09.2005, 06:24 Schlager kirjoitti: "2. Jos lähtisin jonkun komean miehen matkaan yhdeksi yöksi, tuntisin sen jälkeen oloni raiskatuksi ja itseni esineellistetyksi. Luultavasti tekisin rikosilmoituksen ja masentuisin."

Siis aikuisten oikeesti. Ei edelleenkään ihme, että sinulla on tutustumisen vaikeus, jota valittelet tuolla toisessa keskustelussa, jos ajattelusi kulkee tällaisia reittejä?!
Ylös
sunshine Vastaa184 / 287 
19.09.2005, 12:49 Voin mä sanoa julkisestikin, en aio sanoa mitään arkaluontoista. :)

Mikä minä tai kukaan on sanomaan, mihin sun pitäisi ryhtyä? Kyllä sen tiedät parhaiten aivan itse.
Kuten sanottu jo toivon, että sinulla ei ole valmista käsikitjoitusta. Toivon myös, että kyse ei olisi
siitä, että olet ajatuksissasi pelotellut itsesäsi ja siten rakentanut esteitä. Siitä kun voi seurata,
toisista kuvittelee näkevänsä sellaista mitä he eivät ajattale tai ole.

Mun neuvoni sulle ja kaikille muillekin, jotka kumppania toivoo ja haluavat välttää pettymyksiä on
seuraava. Kesällä samassa tilanteessa olevien ystävien kanssa kehitettiin tälläinen kaava, jonka avulla
enemmittä pettymyksittä voi selvittää, onko molemminpuolinen kiinnostus sitä luokkaa, että seurustelu
ja ehkä sitten jopa suhde voisi olla mahdollinen.
- nähtyäsi ja juteltuasi kiinnostavan henkilön, yrität sopia tapaamisen lähipäiville kahvilaan, syömään tms eli
siis treffit
- treffien jälkeen ei vielä seksiä, vaan jos kiinnostaa edelleen niin toinen tapaaminen
- toisella tapaamisella jossain vaiheessa hyvä esitellä spontaanisti jollekin kavereille, he tuntevat sinut ja
voivat nähdä sellaista, mitä et itse huomaa, hyvä olisi myös nähdä toisen kaveri tai pari, kertovat hänestä paljon
- kolmannella tapaamisella voi sitten jo harkita makuukammaria tai sitten vaan jatkaa tapaamista
- viikon parin tai n. 4-6 tapaamisen jälkeen on hyvä lähteä risteilylle tms., sillä matkalla ihmisestä selviää todella
paljon
- jos edelleen molemminpuolista kiinnostusta on niin juttu alkaa olemaan jo aika vakavaa

Em. ei kannata ottaa liian vakavasti. Raajansa voi avata avoimeen syleilyyn heti kun siltä tuntuu.
Pointti vain siinä, että mitä paremmin ihmiseen tutustuu ja pitää hurmaantumisesta huolimatta
järjen päässään, niin sitä todennäköisemmin säilyy ilman vaurioita. Suosittelen lämpimästi herkille ja
niille, joiden sydän on särkynyt liian monta kertaa.
Em. noudattamalla ei häviä yhtään mitään. Jos kiinnostusta riittää löytyy myös tapaamishalukkuutta.
Se on fakta, johon tämä ajatuskehitelmä perustuu.
Ylös
Schlager Vastaa185 / 287 
19.09.2005, 13:04 Laakeri, sitä kutsutaan itsesuojeluvaistoksi.
Ylös
Rokkihomo Vastaa186 / 287 
19.09.2005, 16:47 Ohhoh. Taalla on kasikirjoituksia laadittu useammallakin taholla ;-)
Ylös
Schlager Vastaa187 / 287 
19.09.2005, 17:18 Sunshine, kiitos tuosta. Jotakin tuontyylistä olen itsekin ajatellut...
Ylös
Nakke Vastaa188 / 287 
19.09.2005, 17:37 Schlager-parka hanki itselles eläin jota voit halata. Eläin hellii suakin kun eläimet on sun mielestes ihmistä parempia!
Ylös
Schlager Vastaa189 / 287 
19.09.2005, 17:58 Nakke, minulla on lemmikkieläimiä, mutta ihminen tarvitsee myös lajinsa edustajan rinnalleen.
Ylös
jakorasia Vastaa190 / 287 
19.09.2005, 18:10 Schlager-parka: "... Jos lähtisin jonkun komean miehen matkaan yhdeksi yöksi, tuntisin sen jälkeen oloni raiskatuksi ja itseni esineellistetyksi. Luultavasti tekisin rikosilmoituksen ja masentuisin. "

Herrajumala miten tosissaan joku voi otta elämän !!!!! Sclager-hyvä.. ei siinä mitään pahaa tapahdu vaikka jonkun kanssa paneekin. Sitä tapahtuu hyvin paljon.. ja Ilmestyskirjan ennustukset eivät ole vielä toteutuneet!!! :-)
Ylös
sunshine Vastaa191 / 287 
19.09.2005, 18:14 Tosi diiva tarvitsee hyvän käsikirjoituksen. :)
Voi kuitenkin olla, että sekään ei lopulta kelpaa edes pyyhkimiseen ...

All rights reserved.
Ylös
Jakorasia Vastaa192 / 287 
19.09.2005, 18:15 Hmm kysyy: "siis täsmennetään nyt vielä, että kykenet siis ilmeisestikin sitoutumaan jos sinulla on 11 vuoden suhde takana, mutta tarkoitin että kykenetkö sitoutumaan enää, kun olet viimisen kahen vuoden aikana käynyt läpi 46 miestä ja kommenteistasi sai kyllä sen mielikuvan, että et juurikaan kumppania kaipaa."

Juu kaipaan tietysti vakikamua, mutta paremman puutteessa harrastan irtoseksiä!!!

Vakisuhteen hyviä puolia:

1. Yksiavioisessa vakisuhteessa voi panna paljaalla
2. Voi harrastaa ja tehdä kaikkea kivaa yhdessä
3. Oppii tuntemaan kamunsa hyvin (sekä hyvät että huonot puolet)
4. Voi tukea kamua kaikissa pyrinnöissä.

On selvää että irtosuhteista ei voi puhua edes samana päivänäkään vakisuhteen (1-4) kanssa.

Miksi sitten olen viimeisen kahden vuoden aikana vaihtanut miestä sängyssäni hieman nopeaan tahtiin?

Osa hoidoista on ollut luusereita joihin olen haksahtanut vahingossa, koska olen perusoptimistinen ihmisten suhteen. Näillä luusereilla on elämässään joku asia vinksallaan ja minä en halua osallistua ko. ongelman hoitamiseen: esim. runsas/liiallinen alkoholin käyttö, oman elämän hallinta on labiilia, kykenemättömyys ottaa muita ihmisiä huomioon jne.

Osa tapauksista on paljastunut varatuiksi miehiksi post coitum tai että "kylmä, hajomassa oleva suhde" on sittenkin ihan vakaalla pohjalla :-)

Pariskuntien kanssa olen myös harrastanut kolmen kimppaa ja siinä ei tietystikään puhuta uuden suhteen mahdollisuudesta.

Osa tapauksista on ollut ihan kivoja ja mukavia ja minä olisin halunnut jatkaa tutustumista, mutta minä en ole kelvannut jatkoon: en ole riittävän komea tai en ole sopivan ikäinen tai jotain muuta aika tylyä.. Paras oli yksi kundi jonka mielestä "en silitä vaatteitani ja suihkussa en käy riittävän usein" :-) Hmm... en tosiaan silitä vaatteita ja suikussa käyn vain 1-2 kertaa päivässä.
Ylös
Schlager Vastaa193 / 287 
19.09.2005, 18:17 Tässä ei tosiaankaan ole mitään raamatullista perustaa. Etkö ymmärrä sitä, että minulle toinen ihminen on niin arvokas, että en halua häntä pelkäksi tyydytysobjektiksi? Enkä halua olla itsekään mikään tyydytysobjekti. Välitän itsestäni, hyvä Jakorasia.
Ylös
Jakorasia Vastaa194 / 287 
19.09.2005, 18:44 Vo hyvänen aika Schlager....

Kyllä panemisessa mies on tyydytysobjekti... eihän seksi tunnu miltään jos se ei ole seksiä – siitä riippumatta onko se irtohoito vai vakisuhde.

Eihän se paneminen tarkoita sitä että ihmisä kohtelee epäkorrektisti, tylysti ja pelkkinä esineinä... paneminenhan on vain hyvin pieni osa valveillaolo ajasta.
Ylös
sunshine Vastaa195 / 287 
19.09.2005, 23:18 Mä taisin keksiä yhden syyn lisää miksei ns. kelpaa. Big Brotherin jaksossa se tarjoiltiin suoraan eteen. Tytöt keskustelivat, että minkälainen mies kiinnostaa. No, liian kiltti ei kiinnosta. Tarkottaisiko tämä samaa kuin se taikasana heteronoloinen?
Ja jälleen tajusin monta asiaa uudelta kantilta. Kusipäisyys kannattaa. Onko näin pojat?
Ylös
Schlager Vastaa196 / 287 
19.09.2005, 23:41 Juu, liika kiltteys ärsyttää kyllä. Itseäni on moitittu samasta vaivasta, mutta ystäväpiiriini kuuluu yksi, jolla menee se piirre ylitse muiden. Aiheeseen palatakseni, minun mielestäni minun on tunnettava kumppanini tarpeeksi hyvin, kun antaudun minkään vietin vietäväksi. Sama asia toisin päin: kumppanini on tunnettava minut riittävän hyvin, ennen kuin alkaa mihinkään kanssani.
Ylös
andy Vastaa197 / 287 
20.09.2005, 04:13 Tää nyt ei enää liity suoranaisesti alkuperäiseen keskusteluun, mutta liippaa aihetta kuitenkin ja halusin kommentoida Schlagerin viestiä yllä:

"Aiheeseen palatakseni, minun mielestäni minun on tunnettava kumppanini tarpeeksi hyvin, kun antaudun minkään vietin vietäväksi. Sama asia toisin päin: kumppanini on tunnettava minut riittävän hyvin, ennen kuin alkaa mihinkään kanssani."

Itse vasta seksiä kaverin kanssa harrastettuani voin oppia tuntemaan hänet riittävän hyvin. Silloin on saavutettu sellainen läheisyyden taso, että pystyy olemaan luonnollisemmin monen muunkin asian suhteen. Eli se seksin harrastaminen poistaa liikaa jännitystä kahden ihmisen väliltä ja siinä voi sitten lyödä kaikki kortit tiskiin.
Ylös
roi Vastaa198 / 287 
20.09.2005, 08:00 Turha pihdata, jossain vaiheessa elämää ei ole enää mitään pihdattavaa. Sitten ei koskaan voi tietää, mistä on jäänyt paitsi.
Ylös
sunshine Vastaa199 / 287 
20.09.2005, 08:39 Seksiä harrastamalla oppii tuntemaan ihmisen lienee vaarallisimpia valheita mitä naistenlehdet ovat tarjonneet, niissä tätä väitettä muistan paljon nähneeni. Niinhän sitä voisi helposti luulla. Mä olin itsekin joskus paljolti samaa mieltä, mutta myöhemmin kokemus osoitti tuon väitteen vääräksi. Seksi ja erotiikka on vain yksi osa-alue ihmistä ja elämää, miten se voisi paljastaa sen enempää kuin esim. uusien asioiden kokeminen yhdessä, keskustelut tai vanhempien tapaaminen. Ihmisen suhde omaan kehoonsa ja erotiikkaan tai seksuaalisuuteen näkyy muutenkin aktin ulkopuolella, liikkeissä, eleissä, katseissa jne. Sen laittaminen sinne tai sinne ei paljasta lopulta mitään muuta kuin sen ulottuvuudet, mille seikalle mediassa on myös yhä enemmän palstatilaa.

Roi, totta tieytysti, jos oikein kunnolla panttaa. Mutta se, että ei heti anna, ei tarkoita pihtaamista, vaan valikointia. Tarkoittaa sitä, että antaa kyllä myöhemmin, kun tietää paremmin, esim. sen. haluaako toinen vain hetken hurmaa ja kiinostaako edes itseä riittävästi. Sen kyllä voi tietää, että ei halua olla kenellekään tai tietyllä kertaa vain saalis tai pelkkä pano tai että ei halua siltä seisomalta lähteä vieraan matkaan a) humalassa b) väsyneenä tai kun ei muuten ehkä ole parhaimmillaan. Tässä tarkoituksessa ei siis jää mistään paitsi.

Tämä ei nyt tarkoita sitä, että mielestäni seksiä pitäisi pantata ikuisuuksiin tai ylipäänsä pantata. Ei. Tarkoitan vain, sitä, että seksi ei ole ainakaan kaikille paras keino aloittaa tutustumista uuteen ihmiseen, jos siis muuta tutustumista yleensä haluaa.

Missä vaiheessa se, että odottaa jokusen tapaamiskerran ennen kuin ryhtyy seksiin, muuttui pihtaamiseksi? Tai ehkä on oleellisempaa kysyä, kenen kielenkäytössä se muuttui pihtaamiseksi?
Ylös
Lauri Vastaa200 / 287 
20.09.2005, 14:06 Ketjun aiheena olevaan kysymykseen vastaten:
Laskettavissa yhden käden sormilla.

Jakorasialle: Mikäs tuossa nykytilanteessasi, jos itse olet onnellinen etkä aiheuta toiminnallasi seksipartnereillesi haittaa. Jos alkaa hirvittää, vähennä tahtia. ;)

Mielestäni ihmisellä saa olla eri seksipartneri vaikka joka päivä tai ei yhtään koskaan, näin ääriesimerkkeinä. Kenenkään ei pitäisi mennä sanomaan toiselle, että "sinun ei olisi hyvä sekstailla niin ja niin monen kanssa" tai että "sinun pitäisi nyt sekstailla edes jonkun kanssa".

Niin tai näin, muistakaa turvaseksi!
Ylös
Jakorasia Vastaa201 / 287 
20.09.2005, 15:53 Lauri.. haluisitko olla mun kanssa silleen :-)
Ylös
Lauri Vastaa202 / 287 
20.09.2005, 16:37 Sori, mut sä oot turhan vanha mulle. :)

Hyviä seksejä, itse kullekin!
Ylös
dreamly Vastaa203 / 287 
20.09.2005, 18:37 "Aina on syytä varoa niitä jotka uskottelevat todellisen rakkauden kestävän viikonloppua pidempään"
Q.Crisp

"If love´s complete then why pretend?"
Billy MacKenzie
Ylös
miesmies Vastaa204 / 287 
20.09.2005, 19:43 " we don`t have to take our clothes off to have a good time" lauloi homo Jermaine stewart, joskus 80-luvulla.
Ylös
miesmies Vastaa205 / 287 
20.09.2005, 19:47 Kuoli v 1997...?
Ylös
Jakorasia Vastaa206 / 287 
21.09.2005, 17:10 Lauri: olet liian vanha mulle.

Huokaus.. tässä se nähdään miten vaikeeta tämä on ... 34v on jo llian vanha ...
Ylös
Lauri Vastaa207 / 287 
21.09.2005, 17:28 No mulla on seksin suhteen noin +/- 5 ikävuoden "toleranssi". Voi olla, että mä olen liian kapeakatseinen... Tässä tapauksessa ikäero on yli kymmenen vuotta.
Ylös
minä itse Vastaa208 / 287 
21.09.2005, 21:08 Onpa pitkä threadi.

Omat ajatukseni aiheesta noudattelevat osittain jo esittettyjen kommenttien ideoita: Tämän aiheen aloittajan viestien idea on seuraava: "Olen akateeminen, 3-kymppinen ja hyvännäköinen kundi, ja voin maata kenen kanssa tahansa. Täten olen halutumpi - ja siten parempi - ihminen kuin muut." Kyseessä on siis vain itsetehostusta ja henkseleiden paukuttelua joka on vain naamioitu keskustelun muotoon. Jakorasia ei näytä tiedostavan että ihmiset eivät halua tietää toistensa seksipartnereiden lukumäärää. - Ja oikeastaan miksi pitäisi? Onko seksipartnereiden runsas määrä jotenkin todiste ihmisen suosiosta ja paremmuudesta? On ärsyttävää, että asiaa täytyy retostella täällä. Miten akateeminen ja 34- vuotias henkilö voi ajatella näin lapsellisesti? Jakorasia, sexboy ja muut asian edustajat voivat omasta puolestani maata vaikka kaikkien helsingin homojen kanssa, mutta pitäkööt seksikirjanpidon omana tietonaan.

Haluan myös tuoda esille seuraavan aspektin: Jos unohdamme seksin tunneulottuvuuden, on näiden runsaasti irtosuhteita harrastavien toiminta tuomittavaa tautien leviämisen kannalta. KTL:n tilastoista ja homojen väestöosuudesta pääteltynä HI-viruksen saamisriski on moninkertainen verratuna heteroihin. Jakorasiat levittävät tauteja sinkku-ja parisuhdehomojen keskuudessa ja sexboyn kaltaiset ihmiset huolehtivat myös parisuhteessa pysyttelevien homojen tartuttamisesta. Siitä vain. Suututtaa, että näiden ihmisten 10 000 e vuodessa maksavat hiv-lääkkeet (+ muu terveydenhuollon piilokustannukset) kustannetaan veronmaksajien kukkarosta. Lopuksi vielä vongutte sääliä positiiviset.fi:n nettikeskusteluissa. (Kyllä, luin että Jakorasia käyttää kondomia anaaliyhdynnässä, mutta hiv ja muut taudit tarttuvat myös suuseksin välityksellä. Lähde: www.miestenkesken.fi Säälittävää on että nuoret homot voivat omaksua näiden ihmisten käyttäytymistavan ja saavat tauteja ennen kuin tajuavat homman todellisen luonteen. No, saavatpahan homofoobikot taas vettä myllyynsä.
Ylös
Schlager Vastaa209 / 287 
22.09.2005, 00:47 Juu, mielestäni on edesvastuutonta harrastaa monien kanssa seksiä, sillä luulisi kondomin joskus pettävän. Eihän siihen tarvita kuin mikroskooppisen pieni reikä ja tartuntariski on jo moninkertainen. Miltäpä tuntuisi olla tietoinen siitä, että on levittänyt edes jotakin sukupuolitautia? Joku kivulias tauti peräsuolessa taitaa olla hankala selittää lääkärille, varsinkin, jos lääkäri on vaikkapa kristillisdemokraatti.
Ylös
Jukka Vastaa210 / 287 
22.09.2005, 01:27 Hyvä Schlager, ilmeisesti kokemusmaailmasi seksuaalisuudesta on hyvin rajoittunutta. Kommenttisi (ja muutaman muunkin täällä) kun kuulostavat siltä, että asiasta puhuisi erittäisin siveä murkkuikäinen. Tätä en sano loukatakseni, mutta sellainen mielikuva asioista vain tulee. Etkä ole täällä yksin.

Ei lääkärille ole mitenkään vaikeata selittää sitä, että kalussa kirveltää tai peräsuolessa on jotain omituista. Jos nämä asiat tuntuvat vaikeilta, niin sukupuolielämän aloittamista kannattaakin varmaan lykätä siksi kunnes elämään kuuluvat asiat alkavat tuntua luonnollisilta.

Turvallisinta on tietenkin elää selibaatissa, mutta onko se onnellisinta elämää?

Ihminen on eläin. Normaaleiden eläinten elämään kuuluu seksiä. Lajista riippuen yhden tai useamman kumppanin kanssa. Jos joku on yksiavoinen, niin olkoon - mutta miksi sitten syyttää niitä jotka eivät sellaisia ole!

---

Ja sitten itse alkuasiaan. Kumppaneiden määrästä: olen seonnut laskuissa kauan sitten. Ja miksi niitä pitäisi laskeakaan?

Mutta tapailin aikoinaan erästä erittäin miellyttävää miestä. Muutaman yön jälkeen hän varovasti kertoi, että on ns. maksullinen mies. Ei vaatinut minulta maksua, mutta halusi minun tietävän missä mennään - tapailimme niin usein, että hän halusi nostaa asian pöydälle.

Olen varmaankin täysin moraaliton sika ja eläin, sillä jatkoin näitä tapaamisia tämän kirjaimellisesti huoran kanssa. Pidin hänestä ja pidän hänestä edelleen hyvin paljon. Eikä minua häirinnyt hänen ammattinsa. Olin jotenkin otettu siitä, että seurani kelpasi sellaisenaan, ilman rahaa. Että seksi kanssani oli hänestä miellyttävää vaikka hän painoikin päiviä asiakkaidensa kanssa. Ja että seurani kelpasi muutenkin.

Haukkukaa minua, hyvät hurskastelijat. Viihdyin varmasti tämän huoran seurassa paremmin kuin ikipäivänä hurskastelijoiden seurassa viihtyisin.
Ylös
Schlager Vastaa211 / 287 
22.09.2005, 03:15 Minä en oikein ymmärrä tätä ajattelumalia, joka tuntuu olevan vallalla homomaailmassa. Tai sitten sitä puhutaan vain niin, että se tuntuu yleiseltä ajattelumallilta. Ihan kuin olisi joku valtias, joka pakottaisi suuren äänekkään osan noudattamaan niin sanottuja sääntöjä. Säännöt ovat seuraavat:

1. Ekan kerran on oltava väkisinkin ravintolasta isketty yhden yön juttu. Älä unelmoi muusta.
2. Sinun on harrastettava irtosuhteita.
3. Jotta saat yleisen hyväksynnän, muista yrittää olla trendikäs ja vokotella kaikkia trendien mukaisia miehiä.
4. Homo ei pysty kiinteään parisuhteeseen - pitempiaikainen suhde on mahdollinen vasta kymmenien irtosuhteiden jälkeen.
5. Sinun on oltava seksikeskeinen ja tuotava se esille.

No, nämä oli pakko sanoa, sillä asenne tulee turhan usein esille. Minusta tuntuu, etteivät monet homot arvosta aiemmin mainitsemiani näkemyksiäni. Enkä tunne olevani hyväksytty homojen ja bimiesten keskuudessa.

Anteeksi vain, mitä pahaa siinä on, että tiedän, että tulisin onnettomaksi, jos harrastaisin yhden illan juttuja? Minkä vuoksi minun tulisi olla onneton? Senkö takia, että "kaikki muutkin" ovat tulleet onnettomiksi?

Myönnän, että olen tavallaan hyvin siveä ja kokematon. Joku sanoisi, että minun tulisi kokeilla seksiä tuntemattoman kanssa, jotta tietäisin, miltä se tuntuu. Anteeksi vain, en halua tietää, miltä tuntuisi yhtyä tuntemattoman, kenties "pahanhajuisen" miehen kanssa vain siksi, että saisin kokemusta. Ehkä vaikutan feministinaiselta, kun sanon, että minulla on oikeus päättää oman vartaloni koskemattomuudesta. Mutta tietääkseni minulla on. Samoin minulla on oikeus välittää itsestäni. Olen joutunut pettymään muuten elämässäni varmasti keskivertoa enemmän, joten ajattelin rakkauden tuomien surujen riittävän minulle. (Kyllä, eniten surua ovat aiheuttaneet naiset...) Se, mikä kaikki on saanut minut surulliseksi, jääköön kuitenkin omaksi tiedokseni pääosin. Mutta ikäviä tapahtumia olen saanut käydä läpi noin 28 vuoden aikana ihan riittävästi.

Olen nähnyt hyvin läheltä tilanteen, jossa yhden illan suhde on johtanut toisen osapuolen itsemurhaan. Kyseinen tilanne vaikutti moniin ihmisiin ja minuunkin erityisen voimakkaasti.

Puhun sitten potentiaalisesta kumppanistani ja seksistä. Ulkoisesti hänen pitänee olla tietynlainen iältään ja tyyliltään. Kuitenkin tärkeämpää on se henkinen yhteys, jonka kautta syntyy se halu kiinnittyä toisen kanssa yhteen. Halu ilmaista ja jakaa tunteet, halu olla yhtä. Halu tuntea se henkinen lämpö, se aito välittäminen. Halu koskettaa ja tulla kosketetuksi. Halu lisääntyä - vaikkei se sinänsä kahden miehen kesken olekaan mahdollista.

Sitten Jukka, sinun puolestasi olen onnellinen. Hienoa, että pystyit jakamaan intiimejä hetkiäsi hänen kanssaan. Toivottavasti koet hänen kanssaan henkisen yhteyden voimakkaasti, että tunnet yhdessäolon riittävän arvokkaaksi.

Lopuksi kaikille: olisi mukavaa, jos minulla olisi joku, jonka kanssa voisi näistä asioista keskustella. Minulle saa laitaa viestiä tuonne postilaatikkoon, kuten myös tähän julkiseen keskusteluun saa jättää suoriakin kysymyksiä.
Ylös
Jakorasia Vastaa212 / 287 
22.09.2005, 19:44 On masentavaa että uskonnollisten konservatiivien perusväittämiä saa lukea täällä homofoorumilla: Homot ovat hekkumallisia ja irstaita ja levittävät sen vuoksi tauteja – hyvelliisiinkin.

Hei haloo!!! HIVin suurempi esiintyvyys homomiehillä johtuu kyllä anaaliyhdynnän yleisyydestä homoilla ja siinä hommassa tartunnan saaminen on helpompaa.

En ole myöskään vaatinut ketään laskemaan seksipartnereidensa lukumääärää vaan tämän keskustelun aloitus oli enemmän leikkimielinen. En osannut odottaa että ilmassa on kohta sakeana 'huorittelua' ja HIV:llä syyllistämistä.
Ylös
Jakorasia Vastaa213 / 287 
22.09.2005, 19:53 "Siitä vain. Suututtaa, että näiden ihmisten 10 000 e vuodessa maksavat hiv-lääkkeet (+ muu terveydenhuollon piilokustannukset) kustannetaan veronmaksajien kukkarosta. Lopuksi vielä vongutte sääliä positiiviset.fi:n nettikeskusteluissa."

Kammottavaa että joku voi kirjoittaa täällä tavoin vakavasti sairaista ihmisistä!!! Hiv-tartunnan saaneilla ei ole todellakaan helppoa, kun homojen keskustelufoorumillakin voi lukea näin julmaa tekstiä.

Pöyristyttävää että vielä v. 2005 esiintyy tämmöistä mielipideillmastoa.
Ylös
minä itse Vastaa214 / 287 
22.09.2005, 23:01 >On masentavaa että uskonnollisten konservatiivien perusväittämiä saa lukea täällä homofoorumilla: Homot ovat hekkumallisia ja irstaita ja levittävät sen vuoksi tauteja – hyvelliisiinkin.

Stereotypisoit ja vääristät keskustelijoiden kommentteja. Voisitko argumentoida perusteellisemmin ja noudattaen hyviä keskustelusääntöjä.

>HIVin suurempi esiintyvyys homomiehillä johtuu kyllä anaaliyhdynnän yleisyydestä homoilla ja siinä hommassa tartunnan saaminen on helpompaa.

Jos olet noin oppinut, niin miksi et samantien lyö tieteellisiä tutkimuksia asiasta pöytään? Sun oma tuntumasi ei riitä. Myös muu sukupuolitaudit kuin HIV leviävät oraaliseksin välityksellä. Miten huolehdit ettet levitä hiviä ja muita seksitauteja kumppaneillesi?

> En ole myöskään vaatinut ketään laskemaan seksipartnereidensa lukumääärää vaan tämän keskustelun aloitus oli enemmän leikkimielinen.

Jos kyseessä on vain leikkimielinen heitto, miksi vaivaannut kerta toisensa jälkeen puolustamaan omaa toimintatapaasi etkä anna asian olla?

> Kammottavaa että joku voi kirjoittaa täällä tavoin vakavasti sairaista ihmisistä!!! Hiv-tartunnan saaneilla ei ole todellakaan helppoa, kun homojen keskustelufoorumillakin voi lukea näin julmaa tekstiä.

Minulta ei heru tippaakaan myötätuntoa ihmisille, jotka ovat saaneet hiv- tai muun sukupuolitautitartunnan vilkkaan ja puuttelisesti suojattun sukupuolielämänsä vuoksi. Vetoaminen tietämättömyyteen ei informaatioyhteiskunnassa ole oikea peruste. Saisitte itse maksaa hankkimanne taudin hoidon.

> Pöyristyttävää että vielä v. 2005 esiintyy tämmöistä mielipideillmastoa.

Jos olet noin varma omasta moraalistasi, miksi et kerro työpaikallasi kollegoillesi ja oppilaille flaksiesi lukumäärästä ja satunnaisen seksin iloista? Sen sijaan sohit täällä nimimerkin takaa. Et voi olla ymmärtämättä että levität kommentoinnillasi tiheää seksielämää ihannoivaa ideologiaa. En ota kantaa tunnepuoleen, mutta ainakin tautien leviämisen kannalta toimintasi on ympäristölle haitallista. Missä on sosiaalinen vastuusi?
Ylös
HIV-pos. Vastaa215 / 287 
23.09.2005, 00:27 "Minä itse" inhoaa sitä, että hiv-positiivisten hoito maksetaan verovaroista. Maksakoot itse kun ovat itse tautinsa hankkineet, ajattelee tämä ihmisten ystävä.

Minä ainakin sain oman tartuntani mieheltä jota rakastin. Kotona, omassa sängyssä. Hän ei tiennyt olevansa positiivinen. Rakastuneena on helppo lipsua kaikista turvaseksiohjeista. Mielestäni en ole sen huonompi tai parempi kuin joku joka on tartuntansa saanut satunnaiselta kumppanilta tai vaikkapa verensiirrossa.

Yhteiskunnan tarjoama hoito on järkevää. Jos maksettua hoitoa ei olisi tarjolla en minäkään olisi koskaan mennyt testeihin. Olisin ehkä levittänyt tartuntaa eteenpäin - ja niin tapahtuisi varmasti muidenkin taudistaan tietämättömien taholta. HIV ei leviä niiden kautta, jotka tartunnastaan tietävät. Yhteiskunnalle onkin halvempaa tarjota ilmaista hoitoa kuin päästää tauti valloilleen. Jos tätä asiaa ei ymmärrä, niin on parempi pitää turpansa kiinni kuin laukoa tuolaisi typeryyksiä joita nimimerkki "Minä itse" laukoo.

Miten muut "hankitut sairaudet"? Pitäisikö verovaroista raakata pois muutkin "hankitut sairaudet", esim. ylipainosta aiheutuvien vaivojen hoito? Diabeteksen hoito maksaa Suomessa valtavasti enemmän kuin HIV-hoidot. Urheiluvammat pitäisi maksattaa nekin itse urheilijoilla. Samoin tupakoinnista aiheutuvat ongelmat. Allergiat myös: mitäpä sitä pidetään kodit liian puhtaina eikä anneta vastustuskyvyn kehittyä luonnollisesti!

Sukupuolitauteja nyt ei ainakaan pitäisi hoitaa yhteiskunnan varoilla! Kärsikööt itse hankkimansa taudit (vaikka ilmaisen hoidon lopettaminen johtaisikin räjähdysmäiseen sukupuolitautien yleistymiseen).

Ilmeisesti "Minä itse" ei ajattele järjellä vaan tunteella. Ja kovin pimeällä semmoisella.

Nimimerkki "Minä itse" onkin kaiken kaikkiaan nimimerkkinsä veroinen. Kaiken edelle tulee ilmesesti: Minä itse!

Kirjoituksestasi syntyy minulle voimakas myötähäpeä.
Ylös
minä itse Vastaa216 / 287 
23.09.2005, 02:04 > Minä ainakin sain oman tartuntani mieheltä jota rakastin. Kotona, omassa sängyssä. Hän ei tiennyt olevansa positiivinen. Rakastuneena on helppo lipsua kaikista turvaseksiohjeista. Mielestäni en ole sen huonompi tai parempi kuin joku joka on tartuntansa saanut satunnaiselta kumppanilta tai vaikkapa verensiirrossa.

Ok.

> HIV ei leviä niiden kautta, jotka tartunnastaan tietävät.

Olen hyvin pitkälti samaa mieltä.

> Miten muut "hankitut sairaudet"? Pitäisikö verovaroista raakata pois muutkin "hankitut sairaudet", esim. ylipainosta aiheutuvien vaivojen hoito? Diabeteksen hoito maksaa Suomessa valtavasti enemmän kuin HIV-hoidot. Urheiluvammat pitäisi maksattaa nekin itse urheilijoilla. Samoin tupakoinnista aiheutuvat ongelmat. Allergiat myös: mitäpä sitä pidetään kodit liian puhtaina eikä anneta vastustuskyvyn kehittyä luonnollisesti!

Kyseenalaistaisin joko-tai-valintamahdollisuuden( jokainen kustantaa itse sairautensa hoitamisen <-> yhteiskunta kustantaa terveydenhuollon kaikille). Miksi näiden kahden vaihtoehdon välillä ei voi löytää tasapainoa? Miksi ei voida ajatella: tietyn sairauden hoitamisen kustannukset suuret ja lankeavat yksilölle -> ihmiset alkavat välttää sairauden aikaansaavaa riskikäyttäytymistä(suojaamatonta satunnaista seksiä) -> yhteiskunnan säästyneet rahat voidaan ohjata esimerkiksi syöpäseulontoihin -> vähemmän ihmisiä kuolee syöpään. Se miten itse- ja yhteiskunnan kustannetatavat sairaudet valitaan on tietysti poliittinen kysymys, josta ihmisillä on omat mielipiteensä.

Kuulisin mielelläni myös mitä mieltä HIV-pos. on jakorasian (ja erityisesti kumppaniaan toistuvasti pettäneen sexboyn) käyttäytymisestä ja näiden edustamasta ajattelumallista. Onko tämä flaksimäärän mainostaminen ilmiö, jonka varjopuolet (leviävät sukupuolitaudit) meidän vain pitää hyväksyä?

Kommenttini ei ollut kohdistettu positiivisille yleensä, vaan osana jakorasian toiminan kritiikkiä.

> Ilmeisesti "Minä itse" ei ajattele järjellä vaan tunteella.

Kuten myös.

> Kirjoituksestasi syntyy minulle voimakas myötähäpeä.

Tarkoitukseni ei ollut loukata, ja olen pahoillani aiheuttamasta mielipahasta.
Ylös
Schlager Vastaa217 / 287 
23.09.2005, 04:26 Olen pahoillani Hiv-pos.-nimimerkin tilanteesta. Toivon, että saisit elää mahdollisimman pitkään oireettomana ilman kipuja ja ilman syrjintää. Toivon, että parantuisit.

Ihmettelen tässä sitten toisaalta, miksei kukaan ole ottanut kantaa viimeisimpään kirjoitukseeni.
Ylös
Jukka Vastaa218 / 287 
23.09.2005, 14:05 Schlager kirjoitti mm:

>"No, nämä oli pakko sanoa, sillä asenne tulee turhan usein esille. Minusta tuntuu,
> etteivät monet homot arvosta aiemmin mainitsemiani näkemyksiäni."

Puhumme tässä varmaan vähän ristiin. En tahtoisi kuulostaa ihmiseltä, jonka mielestä VAIN vapaat suhteet olisivat se ainoa oikea tapa toteuttaa seksuaalisia tarpeitaan.

Oma kommenttini tulee siitä, että yksiavoisuutta korostavat kertovat mielipiteestään aivan kuin vain se olisi se ainoa oikea tapa olla ja elää. Irtoseksiä harjoittavat saavat jonkinlaisen saastaisen tai ala-arvoisen leiman. Vai luenko minä vain näin?

Arvostan näkemyksiäsi siihen asti, että kukin noin ajatteleva saa elää niin kuin haluaa. Jos tuo linja tuntuu hyvältä, niin varmaankin sitä kannattaa jatkaa.

Mutta en arvosta näitä näkemyksiä jos niitä tarjotaan ainoana oikeana mallina olla ja elää. Ja näin minusta on tässäkin ketjussa tapahtunut eri kirjoittajien taholta (eri keinoin).


>"Olen nähnyt hyvin läheltä tilanteen, jossa yhden illan suhde on johtanut
> toisen osapuolen itsemurhaan."

Tuo on varmaankin ollut ahdistavakin kokemus. Mutta asia kannattaa varmaankin suhteellistaa: lukemattomat määrät ovat ne kerrat, joissa pitkät suhteet ovat ajaneet toisen osapuolen itsemurhaan.


> "Sitten Jukka, sinun puolestasi olen onnellinen. Hienoa, että pystyit jakamaan
> intiimejä hetkiäsi hänen kanssaan. Toivottavasti koet hänen kanssaan henkisen
> yhteyden voimakkaasti, että tunnet yhdessäolon riittävän arvokkaaksi."

Ikävä kyllä emme ole enää yhdessä. Muutto kauas eri paikkakunnalle lopetti suhteen. Mutta tutustuminen tähän mieheen opetti minulle paljon - ja oli muutenkin mukavaa aikaa. Enkä puhu tässä vain seksistä, sillä jo pelkästään television katseleminen sylikkäin tuntui tämän kaverin kanssa nautinnolliselta.
Ylös
Jakorasia Vastaa219 / 287 
24.09.2005, 01:59 Tuo minä-itse -nikin teksti ei tosiaan tarvii sen enempää kommentteja .. se puhuu julmuudessaan ja empatian puutteessaan omaa karua kieltään.

Herrajumala sentäään .. en minä ole mikään "vapaan seksin" ja "irtohoitojen" apostoli. Parisuhteessa olen ollut ehdottoman uskollinen ja odotin sitä samaa myös omalta kullalta. Pettäminen ja valehteleminen on ällöttävää. En kannusta siihen ketään!!!!

Mutta tosiasia on se että aika monet homomiehet on seksuaalisesti aktiivisia. En tajua mitä siitä hyötyy, jos yrittää kieltää tuon asin olemassaolon ja "huoritella" lähimmäisiään.

Minulla on opehuoneessa sinkku naiskollega, jonka kanssa vaihdamme viimeiset kuulumiset miesrintamalta. Yllättävän aktiivisia naisetkin tuntuu olevan panemisessa....
Ylös
minä itse Vastaa220 / 287 
24.09.2005, 04:03 Poimintoja jakorasian kommenteista:

>Ryhdyin ihan huvikseni laskemaan, kuinka monen miehen kanssa olen paneskellut viime vuosina. Laskujeni mukaan minulla on ollut ainakin 46 seksipartneria vuosina 2004-2005. Kaikkia en varmaan muista. Isken miehiä DTM:stä, Herkusta ja netistä. Kaksi panoa minulla on ollut hetskuravintolan vessassa.

>Taitaa tosiaan olla niin että tällainen hyvännäköinen ja heteromainen kundi kuin minä saa osakseen runsaasti kateutta muiden homojen taholta, jos on seksuaalisesti aktiivinen? :-)

>Mä olen sinkku ja en saa kotona persettä ja sksi liikun aktiivisesti ja miehiä kertyy."

Kaikkien näiden lauseiden jälkeen väität: "Herrajumala sentäään .. en minä ole mikään "vapaan seksin" ja "irtohoitojen" apostoli."

Etkö tosiaan ole?
Ylös
minä itse Vastaa221 / 287 
24.09.2005, 10:47 > Tuo minä-itse -nikin teksti ei tosiaan tarvii sen enempää kommentteja .. se puhuu julmuudessaan ja empatian puutteessaan omaa karua kieltään.

Aiempi kommenttisi:
>Olen surullisena katsonut tämmöistä "itsensä säästävää moraalista homomiestä", joka täytti vuosi sitten 50 v ja edelleen haaveilee siitä oikeasta, vaikka hänellä ei ole koskaan ollut mitään parisuhdetta elämässään.

Toisin sanoen latistat tämän tietyn henkilön elämän pelkäksi oikean elämänkumppanin etsimiseksi.

>Osa hoidoista on ollut luusereita joihin olen haksahtanut vahingossa, koska olen perusoptimistinen ihmisten suhteen. Näillä luusereilla on elämässään joku asia vinksallaan
> Ryhdyin ihan huvikseni laskemaan, kuinka monen miehen kanssa olen paneskellut viime vuosina.
> Harvat täällä oikeesti on kertoneet seksipartnereidensa lukumäärää.

Luokittelemalla ihmiset luusereiksi olet itse epäempaattinen. Seksipartnereiden typistäminen panoiksi ja laskujen julistaminen tällä palstalla kertoo pinnallisesta elämänkokemuksesta. Jakorasia on tosiaan vuosina 2004-2005 antanut 46 miehelle, mutta tässä tilanteessa ei kuitenkaan ole munaa myöntää omaa pinnallisuuttaan.

Pointtini: Riippumatta siitä harrastatteko runsaasti satunnaista seksiä vai ette, älkää julistako totuuttanne yhdeksi oikeaksi. Runsaspartneriset voivat pitää lukumäärän omana tietonaan. Jos harrastatte irtoseksiä, ottakaa selville riskit (esim. www.miestenkesken.fi ja tehkää oma päätöksenne. Suositan turvaseksiä.

End of discussion.
Ylös
... Vastaa222 / 287 
24.09.2005, 11:28 Joo, kyllä monilla heteromiehilläkin on aika lailla "panoja tilillään"

BTW, jakorasia: Ootko luokanopettaja vai jonkun tietyn aineen opettaja?
Ylös
riemurasia Vastaa223 / 287 
24.09.2005, 19:17 Pitkällisen laskutoimituksen tuloksena voin ilmoittaa, että seksipartereideni lukumäärä on yli 100 mutta alla 200. Tarkkaa tietoa valitettavasti ei ole saatavilla. Toivottavasti kukaan näistä jeesustelijoista ei nyt koe äkillistä itsemurhatarvetta lukumääräni takia. Voitte tulla keskustelemaan kanssani henkilökohtaisesti, niin voin lohduttaa ja antaa hyviä runkkuvinkkejä, kun kerran vieraan muna on niin saastainen, ettei siihen voi koskea.

No leikkilieikkinä, mutta ihmettelen miten joillakin riittää pokkaa tuomita muiden elämä. Eiköhän olisi parempi keskittyä oman elämänsä parantamiseen ,eikä riehua täällä ylipappina.
Polvirukoilijoilla on samanlainen taipumus olla aina oikeassa.
Ylös
Jakorasia Vastaa224 / 287 
25.09.2005, 02:07 Tuossa ylhäällä kyseltiin. Vastaus: Olen aineenopettaja yläasteella sekä lukiossa.

Minä itse -nikille: Voi hyvänen aika miten mä ärsytän sua .. varmaan saisin dunkkuun, jos olisin lähietäisyydellä. Onneksi mulla on yläasteen opena (paljon) kokemusta minä itse -tyypeistä :-) Ihan rauhallisesti vaan ... kyllä kaikki menee ihan hyvin.
Ylös
Jakorasia Vastaa225 / 287 
25.09.2005, 02:18 kertauksena vielä: edellinen tämmöinen "aktiivinen" jakso mun elämässä oli ennen parisuhdetta. Tulin opiskelemaan Hesaan ja eka opiskelusyksy meni kyllä paniessa.
Ylös
Miska Vastaa226 / 287 
27.09.2005, 19:54 Mulla on ollut noin 300 kundia elämässäni.
Ylös
badboi Vastaa227 / 287 
28.09.2005, 22:41 Onpahan keskustelu. Siis olen joskus laskeskellut, että että olen antanut varmaan yli tuhannelle tässä viimeisten 25 vuoden aikana. Ja olen siiitä ylpeä. Vaan onhan niitä, jotka jotka Voguessa vetää toista perseeseen ja haukkuu selän takana sitten huoraksi;) Seksi on kivaa, ja parisuhteessa oelvat voi tehdä pelisääntönsä itse.

Monesta pikapanosta on jäänyt myös tosi hyviä muistoja. Olen tavannut kivoja kundeja ympäri mailmaa, joita ei ilman ajanvieteseksiä olisi tullut tavattua eikä juteltua.
Ylös
Schlager Vastaa228 / 287 
28.09.2005, 23:59 Mutta totuushan on se, että jotakin on pielessä, jos ei kelpaa sama partneri jatkuvasti.
Ylös
peter Vastaa229 / 287 
29.09.2005, 10:04 Totuushan on siis se, että jotain on pielessä jos pitää arvostella toisten tekemisiä jatkuvasti. Niin se on elettävä, että on itsellä hyvä olla. Eikös niin, Schlager?
Ylös
Schlager Vastaa230 / 287 
29.09.2005, 11:46 Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa. Älähdän edelleenkin sen takia, että monien mielestä minun tulisi harrastaa noita yhden hetken juttuja, mutta kun ne eivät ole minua varten. Tiedän sen, koska olen tunneihminen henkeen ja vereen. Ja lisäksi, Peter, otapa sellainen tekijä huomioon, että kritiikinsietokyky on monilla hiukan turhan alhaalla.
Ylös
peter Vastaa231 / 287 
29.09.2005, 12:07 Schlager kulta, osoittaisitko minulle sen viestin jossa sinua on usutettu harrastamaan yhden illan juttuja?

Kritiikillä ja saarnaamisella ei edelleenkään ole kovinkaan paljoa yhteistä.
Ylös
opisk.poju78 Vastaa232 / 287 
29.09.2005, 12:30 Jakorasia ja muutkin, teitte täällä suuren virheen ! Suomen kaltaisessa maassa ei pitäisi "kehuskella" luvuilla, oli ne sitten pankkitilin saldoja tai panoja miesten kanssa. Heti älähtävät herraisämoralistit ja pienempää ääntä pitävät. Tiedot pitäisi pitää itsellään ja jos tekee mieli tuoda jotain julki, niin "kohtuudella", lukuja mainitsematta.
Jokaisen oma asia miten sitten elelee ja kenen kanssa tai ilman. Peter edellä jo sanoi, kunhan on hyvä olla...
Ylös
Schlager Vastaa233 / 287 
29.09.2005, 13:36 Peter, kiitos kysymästä. Näitä ihmisiä näkyy esim. IRCin eri kanavilla. Samoin rivien välistä näkee kyllä kaikenlaista.

Opisk.poju78, sinulle haluan tehdä selvemmäksi, ettei se ole ihan jokaisen oma asia. Hyvin herkässä tilassa oleva ihminen voi loukkaantua tuollaisesta hetken hekumasta. Samoin tuollaisella runsasseksisellä on kyllä suurentunut riski kontaktien määrän takia saada omaa terveydentilaa heikentävä sukupuolitauti. Ja läheistä ihmistä - ainakin minua - kyllä satuttaa läheisen huono olo. Se yleisenä haarakonttorina oleminen taatusti joskus vielä räjähtää ikävän yllätyksen, viimeistään vanhuudessa, kun kukaan ei kyseistä henkilöä kaipaa.
Ylös
sunshine Vastaa234 / 287 
29.09.2005, 15:10 Schlager, ei ole itsekästä olla ottamatta muiden (kuviteltua) taakkaa omille harteilleen.
Ei etenkään jos et kyseistä ihmistä tunne.

Mielipiteen voi esittää. Tuskaa toisen ihmisen valinnoista ei kannata ottaa vastaan.
Jos siihen alkaa ei sillä tuskan määrällä ole rajoja. Niin epätäydellinen on maailma, että
myöhemmin ja etäämmältä arvioituna virheitä tehdään koko ajan lukuisia ja jokapuolella.
Ja niitä tekee aivan jokainen.
Ei Schlager sinun, eikä kenenkään muunkaan pää kestä niitä ajatella. Etkä sitä paitsi
voi asioille yhtään mitään. Eikä sinun pidäkään. Saati tarvitse.
Ylös
Rokkihomo Vastaa235 / 287 
29.09.2005, 15:21 Amen. Tosin, ymmärsin Schl:n tarkoittaneen itseään.

(Koska olen viimeaikoina yrittänyt vastailla ketjujen kysymyksiin,
niin: vähän toistasataa.)
Ylös
Jukka Vastaa236 / 287 
30.09.2005, 23:38 Schlager kirjoitti:
> "Mutta totuushan on se, että jotakin on pielessä, jos ei kelpaa sama partneri jatkuvasti."

Ai on vai? Kukahan tämänkin totuuden on kirjoihin kirjoittanut???
Ylös
sunshine Vastaa237 / 287 
02.10.2005, 20:49 Noh, jotain on pielessä myös silloin, kun kukaan ei kelpaa ...
Ylös
ouji Vastaa238 / 287 
05.10.2005, 15:40 Ma olen myoskin seksin suurkuluttaja, jos on ketjun aloittajakin.. En koskaan laske, monenko kanssa olen ollut vuodessa tai kuukaudessa, mutta kun vaan menin kaymaan hiv-testissa, pyydettiin minua tekemaan listaa, monenko kanssa olen ollut. Laakari-tati varmaan luuli, etta pystyn tuosta noin vaan tekemaan listaa siita, kenen kanssa olen ollut koko elamani aikana, koska olen niin nuori.. (18). Ihmetys oli suuri, kun pyysin, jotta voisinko yrittaa muistella viimeisen puolen vuoden aikana, koska en kuolemaksenikaan muista kaikkia.. Puoli vuottakin oli jo hankalaa.. Sain listaan puolen vuoden ajalta noin 50 nimea.. Itse asiassa tama asia rupesi vaivaamaan minua.. Tosin onnekseni tiedan, etten kumppaniani ole pettanyt yhtaan kertaa.. Se ei tulisi kuuloonkaan.. Kamalinta.. Mutta toisaalta.. Mikas siina jos vaan voi seksuaalisuudestaan nauttia, kunhan siita ei koidu harmia muille.. Eiko vain??
Ylös
Schlager Vastaa239 / 287 
05.10.2005, 16:06 Kukaan ei kelpaa? Kyllä minulle kelpaisi, mutta en vain taida kelvata kenellekään, sillä yleensä minusta kiinnostuvat ne, joita en kelpuuta. Usein henkilö on joko liian vanha tai liian itsekeskeinen. Samoin henkilö on usein siinä pisteessä, että kolmannen asteen yhtälö on liian hankala ratkaistavaksi ja kokonaisuuksien hahmottaminen on miltei mahdottomuus. Samoin neitimäiset kanat raivostuttavat. Tiedän, että sanoin nyt turhan karrikoidusti, mutta toisaalta olen rehellinen.
Ylös
sunshine Vastaa240 / 287 
06.10.2005, 08:31 Schlager, ja kaikilla meillä muilla aina ja jatkuvasti sekä joka kerta kolahtaa juuri se henkilö, joka lähestyy tai jota
itse on ensivaikuitelman perusteella lähestynyt?
Ei ehkä kuitenkaan tässä todellisuudessa.
:)
Ylös
Desperado Vastaa241 / 287 
08.10.2005, 16:07 Harmittaa, etten ole pitänyt tarkkaa lukua. Olisi eläkeiässä jotain tarkemmin muisteltavaa. Yleensä nimittäin katuu enemmän tekemättä jättämisiään kuin tekemisiään...

Ensimmäiset vajaa 50 tapausta muistin pitkään ulkoa, joten en tajunnut pitää kirjaa. Sitten kolmekymppisenä oma tyyli ja ilmeisesti itsevarmuus löytyivät ja tuli vähän vilkkaammat ajat ja tipahdin laskuissa. Pisimmäin vakkarisuhteeni (neljä vuotta) jälkeen viisastuin ja aloin pitää kirjaa. Tuon suhteen aikana en käynyt vieraissa enkä paljon kapakassakaan, joten suhteen loputtua olin taas uusi naama monille baareissa. Niinpä sitä seuraavan vuoden "saldo" oli lähes 40 partneria.

Arvaan partnereita kertyneen noin 300. Päämääränä ei kuitenkaan ole ollut kokemustehtailu, vaan sitä oikeaa etsiessä niitä ohilyöntejä vain on juhlatuulella sattunut silloin tällöin.

Nuorempana kun oli erityisen estynyt meni jopa vuosi ettei tutustunut keneenkään. Niinpä vanhempana on ehkä turhankin usein tarttunut tarjolla olleisiiin tilaisuuksiin ihan vaan huvikseenkin ja imarreltuna huomiosta? Ottanut siis vahingon takaisin korkojen kanssa...

Pienissä piireissä asiat huomataan ja moralisointia ja kateutta ilmenee. Aina on olemassa sellaisia "ihailijoita", joita ei ole tullut huomanneeksi kun itsellä on viuhka käynyt ja siksi joskus on törmännyt oudoilta tahoilta tulleisiin panetteluihin ja agressioihin.

Pyrin suhtautumaan asiaan, että parempi kun puhutaan kuin että ei huomata ollenkaan. Heteromiehillä donjuanismia ei pidetä yleensä paheena, mutta osassa homopiirejä kaakatus käy joskus kiihkeänä. Mutta minkäs ihmiset luonteelleen voivat.

Kaikella on aikansa. Takana on tänä vuonna päättynyt kolmen vuoden suhde eikä partnereita ole tullut silti tehtailtua. Ikä ja kyllästyminen tekevät tehtävänsä?
Ylös
jaari Vastaa242 / 287 
09.10.2005, 03:49 Katsotaanpa... olin ensi kerran miehen kanssa "sillä lailla" joskus 1991. seuraavana vuonna oli kaksi kontaktia, mutta vauhti kiihtyi ja 1994 olin ollut jo 50 miehen kanssa. Siinä vaiheessa sekosin laskuissa ja lopetin laskemisen. Luulen, että jossain vaiheessa oli satakin miestä vuodessa, mutta nyt on vauhti hidastunut, kun en enää ole hehkeimmilläni, eikä enää huvitakaan samalla tavalla. Mikä tahansa luku on vain arvaus, mutta ehkä oikea luku löytyisi 300 ja 700 väliltä.
Ylös
miesmies Vastaa243 / 287 
09.10.2005, 11:07 minusta on vähän pöyristyttävää se, että jotkut laskevat seksikertojaan ja varmaan tilastoivat niitä johonkin vihkoon. miksi tuollaisesta sitten brassaillaan?

onko homoilla 1 tyypillinen piirre se, että halutaan herättää kateutta tosissa? on!

en tiedä miksi.

kai seksin on tapa päteä.

onko jonkun ajanviete- "ajanvieteseksi"- irtoseksisuhteet? heidän olohuoneensa ovat nämä panomestat ja ihmissuhteensa siellä....outoa

olen nähnytkin pari kertaa 1 kundin, joka aina menee vogueen- varmaan joka ilta...hän elää siellä. Ok . ei tarvitse olla itsekseen himassa. onhan sekin ajanvietettä ja ajankulua. ei kestä yksin oloa.
sitten kun tapaa työkavereiden parissa, on täysin kaappihomo...tekee mieli oksentaa!

säälittävää!
Ylös
poikanen Vastaa244 / 287 
09.10.2005, 16:25 miesmies: "olen nähnytkin pari kertaa 1 kundin, joka aina menee vogueen- varmaan joka ilta...hän elää siellä"

Asutko Vogueta vastapäätä vai norkoiletko muuten vain kulmilla? Vai onko pelkkää arvailua, että joku käy Voguessa joka ilta jos sen on pari kertaa nähnyt menevän sinne? Tää ajatusmalli on hyvä esimerkki siitä miten juorut syntyvät...
Ylös
!!! Vastaa245 / 287 
09.10.2005, 19:01 Ehkä miesmies on töissä Voguessa... Tai käy siellä muuten epäilyttävänä usein.
Ylös
Streittaren Vastaa246 / 287 
09.10.2005, 23:00 Joillakin, esim. maailman jakorasioilla, on intiimiyden käsitys "hieman eri" kuin esim. minulla. Väittäisin jopa, ettei useiden kymmenien miesten kanssa intiimisti olleiden rasioiden elämässä ole enää intiimiyttä yleisesti käsitetyllä tavalla.

Siitä lienee tullut yhtä intiimiä kuin saunaan meno äiteen kanssa.
Ylös
Jakorasia Vastaa247 / 287 
09.10.2005, 23:09 Epäilen että miesmies käy usein Voguessa.. pitääpä varoa miesmiestä kun se on horo joka jakaa tavaraansa.. varmaan sillä on kaikki tauditkin :-)

Eikä homoilla ole parempaa tekemistä kuin toimia ns. sentraalisantroina, jotka vahtaa toistensa tekemisiä ja huorittelee & levittää perättömiä juoruja. Näille moraalinvartijoille tekisi hyvää saada anukseen kovaa penistä useammin...
Ylös
kukkahattutäti Vastaa248 / 287 
10.10.2005, 21:53 Kamalaa! onko joukossamme lunttu joka jakaa tavaraansa aina tilaisuuden tullen?! Ottakaa kiinni mokoma lutka ja toimittakaa vaikka luostariin.
Ylös
miesmies Vastaa249 / 287 
10.10.2005, 21:59 mä en levitä juoruja. sitäpaitsi en asu enää hesassa. se tyyppi vaan on sama joka kehui mulle takavuosina ryhmäseksin ihanuuksista. joten.... sattui vaan et ajoin autolla ohi voguen suht kohta samaan aikaan eri päivinä ja sitten se sama tyyppi tallusteli sinne...se on vaan sen tapa. sinne se menee varmaan usein koska se ei ollu mitään sattumaa et näin sen sinne menevän.

jakorasiaa vituttaa, kun sen elämäntyyliä arvostelee et se ei muka oliskaan niin hienoo kun se ite siit ajattelee...

mul oli yks miesystävä joskus aikoinaan joka parkas et se oli maannu kaikkien hesalaisten hinttien kanssa ja mua hirvitti se et minkä hullun kanssa mä oon erehtyny kimppaan. mua hävetti se et joka ikinen horo joka me joskus nähtäisiin vinkkais kaverilleen silmää et " mä oon ollu tuon kanssa ja sil on sitä ja tätä ja tykkää siitä ja tästä..." ja sit se toinen vastais et: " joo se onkin yks varsinainen jakorasia! toi kundi ei varmaan tiedä minkä kiertopalkinnon kans se on lyöny hynttyyt yhteen"
Ylös
arkienkeli Vastaa250 / 287 
10.10.2005, 23:01 juu ja ryhmäseksihän se vasta kauheeta onkin juu kyllä vaan ja isä jumala heittää kivellä pää jos sellasta harrastaa ja sellanen ihminen ei oo mistään kotosin kyllä ihminen on luotu koko elämän kestävään parisuhteeseen ja moralisoimaan muiden tekemisiä
Ylös
Jakorasia Vastaa251 / 287 
11.10.2005, 02:09 "se tyyppi vaan on sama joka kehui mulle takavuosina ryhmäseksin ihanuuksista. joten.... sattui vaan et ajoin autolla ohi voguen suht kohta samaan aikaan eri päivinä ja sitten se sama tyyppi tallusteli sinne...se on vaan sen tapa. sinne se menee varmaan usein koska se ei ollu mitään sattumaa et näin sen sinne menevän."

Miesmies-kulta.. olet ihan höpö ..

Juuri tuolla yllä olevalla täysin epämääräsellä logiikalla tapahtuu ihmisten mustamaalaaminen, parjaaminen ja leimaaminen huoraksi!!! Mistä ihmeestä tiedät mikä on sattumaa ja ei, jos et kerran edes asu Hesassa!!! Juuri tuollaset miesmies-tyyppiset sentraalisantrat saa minut joskus ajattelemaan synkkänä, että homot on juoruilevia akkoja.

Onko tuohon juoruiluun syynä miehen puute? Kysyn hämmästyneenä.

Olen ainakin omasta itsestäni huomannut, että jos en ole saanut miestä panna niin olen kärtty :-)
Ylös
Schlager Vastaa252 / 287 
11.10.2005, 03:37 Kylläpä elämä on pieni, jos kaikki ilo tulee panemisesta...
Ylös
Jukka Vastaa253 / 287 
11.10.2005, 04:48 Schlager kirjoitti:
>"Kylläpä elämä on pieni, jos kaikki ilo tulee panemisesta..."

Miten voi arvioida jos ei ole kokemust asiasta?
Ylös
Jukka Vastaa254 / 287 
11.10.2005, 04:53 Tämä on kyllä todella ankea keskustelu. Mitä ihmeen tiukkanutturapäitä nykyaikana ihmiset ovat?

Ai nyt on sitten ryhmäseksikin kamalaa? Ai jaa? Missä suhteessa? Itse en siitä erityisemmin pidä, mutta jos jotkut pitävät, niin kai se on ihan heidän oma asiansa???

Ja jos jolla on ollut 5000 seksipartneria ja kaikkien kanssa vapaaehtoisesti, niin kaipa se on ko. henkilölle ollut sopivaa ajanvietettä. Eikä tähän tarvitse mielestäni sitten alkaa moralisoida mitään tyyliin "on sen elämä tyhjää kun ei muuta tee kun jakaa persettä". 1: voi se tehdä muutakin, 2: jos elämä on tuolla tavalla mukavaa, niin eihän se ole keneltäkään muulta pois!

Mitä nämä moralisojat tällä moralisoinnillaan voittavat? Nostavat omaa häntäänsä? Pitää julistaa toisten olevan pahoja jotta itse olisi parempi? Siltä se ainakin vaikuttaa.

Ja tartuntavaarakin on kuulemma. Tässä muistuttaisin, että on ihan itsestään kiinni mitä tekee ja voi itse päättää altistuuko erinäisille tartunnoille. Jos vetää tiukkaa linjaa niin voi olla 100% varma että mitää ei tartu. Ja kun pitää itsestään huolta niin ei ole mitään väliä onko kumppailla / kumppaneilla vaikkapa sellainen pelottava tauti kuin HIV! Vastuuta ei tarvitse sysätä muiden päälle - sen voi kantaa itsekin niin ei tarvitse miettiä jälkeenpäin mitä tuli tehtyä.

Tämä ketju on kyllä asenteiden paljastavuudessaan pitkään aikaan masentavin ketju.

Lopuksi taas tositarina. Tapahtui Keski-Euroopassa. Eräs sikäläinen kaverini harjoittaa päivittäin seksiä ja on erittäin kiimainen kaveri. Päivässä voi olla useampiakin partnereita, viikonlopun lukumäärä voi nousta helposti korkeaksi jos hän käy jossain sex-partyssä. Hänellä on lukuisia vakipanokavereita ja näiden lisäksi myös aktiviteettia baareissa, klubeissa ja saunoissa.

Joskus mainitsin hänelle, että Suomessa häntä varmaankin pidettäisiin seksiriippuvaisena ja jotenkin häiriintyneenä. Hän mietti asiaa ja meni psykiatrin puheille. Psykiatri kuunteli kaverin kertomusta ja keskusteli tilanteesta mielenkiinnolla esittäen lisäkysymyksiä. Lopulta hän sanoi, ettei tämä kaverini ei ole hänen mielestään mikään seksiaddikti: tämä sangen viriili seksikäyttäytyminen vain osoittaa, että kaverini nauttii elämästä ja on siinä tiukasti kiinni! Eli tällainen kulttuuriero tässäkin on.

Ko. kaveri on muuten yksi onnellisimpia ihmisiä joita tunnen. Eikä ollenkaan tyhmä - päin vastoin: älyllisesti peittoaa varmasti valtaosan väestöstä. Herkkä, tunteellinen ja myös seurustellut pitkiäkin aikoja.

Näiden tiukkapipoisten kommenttien esittäjien onnellisuutta tässä kyllä epäilen.
Ylös
JJ_ Vastaa255 / 287 
11.10.2005, 12:19 Jukka kirjoitti:
> Tämä on kyllä todella ankea keskustelu. Mitä ihmeen tiukkanutturapäitä nykyaikana ihmiset ovat?

Olen samaa mieltä. Tällä on kauheasti porukkaa, jotka ovat kauhean huolissaan _toisten_ tekemisistä ja jotka ovat innolla tuputtamassa muille omia moraali- ja muita käsityksiään. Voitaisiinko me täällä ainakin jättää moralisointi kirkon ja muiden siihen spesialisoituneuden tahojen hommaksi?

JJ
Ylös
predatorboy @ Vastaa256 / 287 
11.10.2005, 13:55 Moi kaikille niille jotka ovat osallistuneet keskusteluun, sikäli kun ton kaiken jaksaa lukea...

Mielenkiintoista että tällainen moralistikeskustelu herättää niin voimakkaita tuntemuksia, vaikka kyseessä onkin vain seksuaalisen vietin toteuttaminen. Se on normaalia käyttäytymistä, tapahtuipa se sitten hallitusti tai hallitsemattomasti. Seksuaalivietti on osa ihmistä, ihmisen evoluution liitttyvä käsite. Moralistit, teilläkin on sama vietti jota yritätte tiukasti pitää kurissa heijastamalla omaa arvokäyttäytymistänne johonkin kristilliseen arvomalliin sivveelisesträ elämäntavasta. Evoluutio vastaan moraali, kumpi voittaa, siihen ei ole vastausta...

Rintamalinjan valinnan suhteen valitsen Jakorasian linjan, sillä hänen ja hänen puolelleen siirtyneiden käsitys ihmisen inhimillisyydestä ovat kohillaan. Chiron, vaikka sinun kommenttisi korostavatkin vahvasti omaa linjaasi, niin sinulta ei juuri tipu ymmärrystä muulle kuin omille käsityksillesi. Sun kaltaisia moralisteja olen tavannut ennenkin ja samaa tahtia romukoppaan niitä heittänyt...

Moralismin siirtäminen kirkolle tai muille niihin vihkiytyneille on omasta mielestäni aika paha juttu. Näihin kuvioihin kirkon suhtautumista ei kaivata. Kautta eri aikojen, uskonnolliset suuntaukset ovat yrittäneet hallita ihmisten käyttäytymistä, asettuen itseoikeutetusti moraalin hallitsijaksi. Muistellaanpa hieman näidenkin piirien vapautumis- ja tasa-arvo pyrkimyksiä, mitenkäs kirkko ja moralistit niihin suhtautui...

Nyt kun on saatu eriarvoistavat pois kimpusta, niitä on alkanut löytyä täältäkin. Se mitä toinen tekee, ei kuulu muille. Jos kertoo vaikka omasta seuranhaun suuresta lukumäärästä, niin sehän voi olla vaikka positiivisesta suhtautumisesta sen toisen löytämiseen, jokainen kun hakee sitä toista tavalla tai toisella. Ihminen on pariutuva otus, promiskuiteetin mukaisesti toista etsivä. Se että tapahtuuko se sitten sängyn kautta vai jonkun muun kautta, on täysin ihmisestä kiinni oleva asia. Se toinen ei tule sun oven taakse ja sano: Minä olen se jota sinä haet, aletaan olemaan yhdessä. Toinen pitää hakea, eikä sitä välttämättä löydä...

Tämän latingin jälkeen voitaisiin jo siirtää tätäkin keskustelua jo seuraavalle tasolle, kuten varmaankin meidän puoli sitä haluais. Moralistit, voisitteko jo hellittää...

predatorboy
Ylös
miesmies Vastaa257 / 287 
11.10.2005, 19:18 ykskään ei vastannut siihen, et miks ne laskee kumppaniensa määriä...niin, miks te laskette?
Ylös
Jakorasia Vastaa258 / 287 
11.10.2005, 19:29 Vastaanmiesmiehelle.

Se laskutoimitus oli ihan pelkkä yhden sunnuntai-illan huvi.

Yksi mun tuttava soimasi minua, että olen viihtynyt kovin usein Herkussa viime aikoina (parisuhteen aikana kävin siellä kerran vuodessa oman kullan kanssa) ja että oli yllättänyt minut Herkun miesten vessasta kourimasta & pussaamasta jotain miestä, jota hän ei tuntenut. Sain noottia, että ennen niin hyvä moraalini on pahasti löyhtymässä ja minusta on tulossa jakorasia :-) Siksi päätin estimoida seksipartnerieni määrää, että olenko jo pahasti jakorasia..

Nämä muut on laskeneet, koska pyysin heitä tekemään niin :-)
Ylös
Ryhtiliike Vastaa259 / 287 
11.10.2005, 20:27 Luin kursorisesti edellä olevan pitkän keskustelun ja en voi muuta kuin järkyttyä.

Onko mies pelkkä anonyymireikä, johon ripeästi työnnetään kyrpä ja kun OMA TYYDYTYS on hoidettu voidaankin sitten häipyä paikalta.

Siis oma itsekäs tyydytys on tärkeintä.. en tosiaan haluaisi olla tekemisissä tuommoisen ihmislajin kanssa. Mikään muu minussa ei ole tärkeää tuollaiselle miehelle kuin että avustan hänen seksuaalisessa purkautumisessaan?????? Eikö tuollaisten anonyymipanokoneiden olisi parempi hankkia seksinukke kotiinsa ja sörkkiä sen reikää. Se olisi helpompaa ja nopeampaa heille. Ei tarvitsisi päivystää baareissa, netissä tai homosaunoissa?
Ylös
Ryhtiliike Vastaa260 / 287 
11.10.2005, 20:35 Jos miehellä on ollut satoja seksipartnereita 40 v ikään mennessä niin en tosiaan usko että siinä edes pystyy etunimiä muistamaan.

Kertokaa minulle miten voi saada tyydytystä, jos 5 minuutissa harrastaa seksiä tuntemattoman miehen kanssa esim. puistossa tai pimeässä huoneessa?

Seksin suurkuluttajille itse seksi ei enää ole tärkeää vaan jatkuvat valloitukset, joilla voi osoittaa olevansa haluttu.
Ylös
Desperado Vastaa261 / 287 
11.10.2005, 23:48 Kirjaa panoista voi pitää mm. sen vuoksi, että jos partnereita on kertynyt paljon niin ei niitä kaikkia voi enää vuosien päästä muistaa. Kuitenkin suurin osa pikapanoista(kin) on ollut miellyttäviä kokemuksia, joten kun laittaa vihkoon ylös nimet, ajankohdat ja sulkeisiin muutaman keskeisen avainsanan niin voi palauttaa mieleen hauskoja muistoja. Yksinkertaista?

Ja ennen kuin taas alkaa loputon jäkätys ja suhteiden tehtailun ihmettely niin voin omalta osaltani todeta, että minulla on ollut kolme useamman vuoden pituista YKSIAVIOISTA suhdetta. Irtosuhteiden runsaus tiettyina aikoina ei tarkoita, ettei sama henkilö osaisi sitoutua jos se oikea sattuu kohdalle. Mustan ja valkoisen välissä on paljon värejä ja harmaatakin...
Ylös
opisk.poju78 Vastaa262 / 287 
12.10.2005, 11:58 _"Seksin suurkuluttajille itse seksi ei enää ole tärkeää vaan jatkuvat valloitukset, joilla voi osoittaa olevansa haluttu"

mistä Ryhtiliike (=hmm/ ....?) sen tietää? Oma kokemusko?

Luettuani ketjun loppujuttuja, taas saarnoja ja vastaan, jäi jäljelle vain yksi, Jukan viesti nr. 254, joka oli poikkeava positiivisessa mielessä. Lukekaa saarnaajat viesti nr. 254 ja lopettakaa lässytys paremmuudestanne ja miten sitä pitäisi olla. Täyttä Hurskastelua! Millainen on oma "kaappinne"?
Ylös
predatorboy @ Vastaa263 / 287 
12.10.2005, 12:00 Desperadon vinkki panojen kirjaamisesta toimii myös siinäkin tapauksessa, jos on tarpeen jäljittää, valitettavassa tapauksessa, hiv-tartunnan saaneita, jotka ei välttämättä tiedä saaneensa tartuntaa. Toisaalta myös poliisia sellainen kiinnostaisi myös, jos haetaan hiv-tartuntaa tahallisesti levittävää henkilöä. Näissä tapauksissa pelkkä nimi riittää, ei yksityiskohdat;)...

Itse en pidä listaa muista, hankalapa sitä tässä enää muistaa kaikkien nimet, on sen verran huono nimimuisti yleensäkin. Kasvot sen sijaan muistan vuosienkin päästä...

Mustaa ja valkoista sekä harmaan eri sävyt, se on kuultu ennenkin ja sitä oon yrittänyt tolkuttaa eteenpäin, vaihtelevalla menestyksellä...
Ylös
sunshine Vastaa264 / 287 
12.10.2005, 13:42 Niin. Tuossa ko. puheenvuorossaan Jukka kirjoitti, että jos jollakulla on ollut 500 sukupuolikumppania,
niin kaipa sen on ollut hänelle mieluisaa ajanvietettä. Varmasti näin.

Ajatelkaapa tätä. Mikäli henkilö on lihonnut 150 kiloiseksi kaipa hänellä on siihen syynsä ja syöminen on varmasti tuottanut
iloa. Kulmakarvoja se silti saattaa hänen kanssaihmisillään kohottaa. Tämä vain esimerkkinä siitä, että aina ei ole niin ahtaasti kyse moralisoinnistakaan saati tuomiosta, jos jotakin asiaa ihmettelee.

Mutta onhan täälllä saaneet huutia jakorasioiden ja pihtarien lisäksi myös yrmyt bodarit, kukkakepit, lihaksettomat, meikatut pojat, kaljut miehet, hinttitöyhtöt, miehisyyttään korostavat homot, epämiehekkäät homot ... Ainoa tarinan opetus taitaa olla se, että kannattaa todella valita seuransa huolella.

"Am I amongst friends?"
:)
Ylös
Heavymies Vastaa265 / 287 
12.10.2005, 14:12 "are you ever?" :P
Ylös
arkienkeli Vastaa266 / 287 
12.10.2005, 15:08 sunshine:


"Ajatelkaapa tätä. Mikäli henkilö on lihonnut 150 kiloiseksi kaipa hänellä on siihen syynsä ja syöminen on varmasti tuottanut
iloa. Kulmakarvoja se silti saattaa hänen kanssaihmisillään kohottaa."

Ylläoleva vertaus ontuu pahanlaisesti, koska on olemassa paljon syömisestä nauttivia normaalipainoisia ja jopa alipainoisia bulimikkoja:-D

Sen sijaan sunshinen toteamus kaikkien molaamisesta tällä areenalla on valitettavan totta. Kaikilla tuntuu olevan omat tiukat näkymyksensä ja muu on syvältä? Liikaa periaatteisiinsa kangistunut ihminen alkaa jo olla haudan levon tarpeessa...
Ylös
sunshine Vastaa267 / 287 
12.10.2005, 15:54 Heavymies, hyvin bongattu! :)))

Arkienkeli, enpäs tiedä tosta ontumisesta sittenkään :)
Onhan lisäksi olemassa paljon seksistä nauttivia normaalimääräisiä ja jopa häpeämättömällä naimisella mässääviä vähäseksikumppaneisia ;)
Ylös
Heavymies Vastaa268 / 287 
12.10.2005, 17:58 @Sunshine

www.Osaa ulkoa AbFabin vuorosanat, pitäisikö minun hankkia elämä?@.com *<----itseironiaa...ko?*
Ylös
Ryhtiliike Vastaa269 / 287 
12.10.2005, 20:20 On aivan alatyylistä ryhtyä heti puhumaan tiukkanutturatädeistä ja moralisteista, kun joku uskaltaa kyseenalaistaa sellaisen elämän, joka perustuu anonyymien seksipartnereiden jatkuvalle etsimiselle ja KÄYTÖLLE!

Ovatko nämä 'ei-tiukkapipot' tosiaan sitä mieltä, että satojen seksipartnereiden käyttäminen on jotenkin eri asia kuin jos nussisi pumpattavaa seksinukkea. Partneri on pelkkä suu tai peräaukko johon nämä vapamieliset (itsensä mielestä fiksut) miehet masturboi????!!!!!!!!!!!!! ONKO SIINÄ ENÄÄ MITÄÄN JÄRKEÄ?
Ylös
arkienkeli Vastaa270 / 287 
12.10.2005, 21:56 Ryhtiliike sanoo:

"On aivan alatyylistä ryhtyä heti puhumaan tiukkanutturatädeistä ja moralisteista, kun joku uskaltaa kyseenalaistaa sellaisen elämän, joka perustuu anonyymien seksipartnereiden jatkuvalle etsimiselle ja KÄYTÖLLE!"

Mutta kun tuokin kommenttisi on nimenomaan yksisilmäisyydessään ja liioittelussaan tiukkapipoinen ja moralistinen.

Sitäpaitsi mainitsemassasi kyseenalaistamisessa ei ole mitään rohkeaa. Nimenomaan sinun asenteesi edustaa valtavirtaa ja suuren tekopyhän enemmistön päät nyökkäilevät hyväksyvästi samalla kun kulisseissa puuhaillaan mitä kukakin.

En koe jatkuvasti etsineeni ja käyttäneeni seksipartnereita, vaikka niitä onkin kertynyt kolmisen sataa viimeisen 20:n vuoden aikana. Olen nimittäin siinä sivussa ennättänyt seurustella pitkään kolmessa eri suhteessa ilman syrjähyppyjä, valmistua maisteriksi, käydä kokopäivätöissä viimeiset 18 vuotta, harrastaa liikuntaa ja kulttuuria ja tavata ystäviä. Ja nukkuakin on pitänyt aina välillä eli ihan tavallista elämää sitä on tullut vietettyä eikä vain maanisesti juostua miesten perässä.

Ei yhden illan juttujen tarvitse olla hyväksikäyttöä. Niihin on liittynyt ainakin minulla usein keskustelua ja tuntikausien läheistä yhdessäoloa ja sellaista en vertaisi masturbointiin tai kuminuken käyttöön.

Anonyymi seksi on asia erikseen ja sitä haeteen tietoisesti ja sekin voi olla antoisaa luonteesta riippuen.
Ylös
sunshine Vastaa271 / 287 
13.10.2005, 08:45 Heayvymies, ab fab kuuluu homojen yleistietoon :) älä siis huoli ...

Arkienkeli, ei kai "kolmisen sataa" kumppania ole kovinkaan ihmeellistä 20 vuoden aikana, jos on (välillä ollut) vapaa ja kuitenkin liikkuvaista sorttia. Kirjotin jo tuolla alussa, että se jakorasian lukema ei ollut mitenkään pöyristyttävä, samasta syystä.

Mietin tossa (puolivakavasti), että ehkä koko jutun juju onkin siinä, mikä merkitys noilla irtosuhteilla ja niiden määrällä sekä hankinnalla on henkilön identiteetille. Sekä vastaavasti, mikä merkitys irtosuhteista pidättäytymisellä on henkilön identiteetille.
Ehkä omalle kehitykselle paras vaihtoehto on se, että kumpikaan ei ole minuutta määräävä tekijä tyyliin nunna/huora. Paitsi jos oikeasti on jompi kumpi noin ammatillisesti.
Ylös
predatorboy Vastaa272 / 287 
13.10.2005, 13:41 sunshine alkaa päästä jutun jujun kärryille. Irtosuhteiden merkitys tulee siinä, että niillä hankitaan kokemusta ja taitoa hoitaa hommat kotiin. Ei mee turhaksi sähläämiseksi...

Syvällisempi pointti jujussa on se että kykenee paremmin tiedostamaan esimerkiksi sen roolin missä haluaa TODELLA olla. Kun joku aloittaa nämä hommat, hänellä ennakkokäsitys omasta roolistaan, joka voikin olla täysin jotain muuta kuin se miksi kehittyy. Omissa irtosuhteissani aloitin bottomina olemisena. Muutama top-juttu ja bum... minusta tulikin versatile, joka pyrki tasapainoilemaan versatilen ytimessä (ei muuten onnistu, ainakaan käytännössä). Tällä hetkellä itelle käy kaikki normaaliseksi. Joskus ihan hämmästelee, kuinka paljon voikaan nauttia, ihan pikku jutuistakin... Ihmeellistä! Roolijakokin oman itseni suhteen on karissut pois...

Irtosuhteilla voidaan nopeasti hankkia tarvittava itseluottamus ja itsensä tunteminen suhteita varten. Suhteiden kautta ihminen ei tule sinuksi itsensä kanssa, vaan pikemminkin luo jotain uutta. Sitä ennen pitäisi tuntea itsensä ja tiedostaa se mitä toiselta haluaa...

Oman arvioni mukaisesti huora menettelee järkevästi oman itsensä tutkimisen suhteen, nunna puolestaan haluaisi mutta ei uskalla peläten saavansa huoran leiman otsaansa...

Kesällä tein taas kerran sen virhearvion, että ex-poikakaveria ei saisi takaisin ottaa. No, kertoessani taas tätä juttua = "montako miestä on ollut tässä välillä", hoksasin hänen valahtavan valkoiseksi. Mitäkö olin tehnyt, en muuta kuin tuplannut oman määräni neljän kuukauden aikana. Exältä pääsi soperrus, että jos hän alkaa taas käyttäytyä huonosti mua kohtaan, uusista poikakaveri ehdokkaista ei tulisi olemaan pulaa. Tajusipahan viimeinkin, että mun kanssa on turha leikkiä! No, eihän siitä sitten mitään tullut, mutta sainpahan jotakin takaisinmaksua aikaisemmista, huonoista käänteistä hänen kohdaltaan...

Tästä onkin mukava vetää oma johtopäätös = irtosuhteiden määrä, vallan väline suhdetta ajateltaessa. Jos menekkiä riittää, ei tulella kannata leikkiä...
Ylös
sunshine Vastaa273 / 287 
13.10.2005, 15:37 Predatorboy, en tarkoittanut aivan noin..

Vai irtosuhteista oppia? Kyllä pidempiaikainen kanssakäyminen (suhde tai ystävyys, tutustuminen ei edellytä panemista) opettaa enemmän itsestä ja elämästä kuin fast food versio. Enemmän mä olen itse aktista oppinut esim. lukemalla kuin irtosuhteista. Tautien vuoksi kaikkia asioita ei kukaan järkevä ihminen edes kokeile irtosuhteessa - suojaamaton seksi, laukeaminen sisään, rimming jne. jne. Syväkurkkutekniikkaakaan ei opi yhdessä yössä ja jokaisen kanssa sitä ulottovuutta ei yleensä ole fyysisten rajoitusten vuoksi mahdollisuuttakaan koettaa. Puhumattakaan sitten, että niitä harjoittelisi - eli siis tekisi useampaan otteeseeen vaihtuvien kumppanien kanssa. Koska oppiakseen kunnolla pitää tietää variaatiot - kaikki ei pidä samasta tai reagoi samalla tavalla - tai ole muuten fysiikaltaan samanlaisia. Esimerkiksi.

Luonnekysymys pystyykö seksistä nauttimaan ja siihen suhtautumaan estottomasti ja seikkailunhaluisesti - koskee sekä irto- että parisuhteita. Tästä ei ihme kyllä ole taidettu tässä ketjussa vielä puhua - moni on todella paljon huonompi rakastaja kuin kuvittelee olevansa.

En nyt sanoisi, että suhteessa tulee sinuiksi itsensä kanssa, mutta ei sitä kyllä samoilla argumenteilla tule sen paremmin
irtosuhteissakaan - suhteita näet molemmat. Enemmän kuin muita siihen tarvitaan itseä ja aikaa.

Nunna vai huora, niin. Vakavasti puhuen tarkoitin vastakohtia. Toista vievät vietit tai pakko, toista pidättävät periaatteet. Järjellä on kummankin kanssa hyvin vähän tekemistä.

Irtosuhteista tarvittava itseluottamus. Ei kai nyt sentään.
Irtosuhteiden määrästäkö vallan väline? Kai sen voi niinkin mieltää. Itseluottamuksesta kaikki on kuitenkin kiinni.
Viittaan aikaisempaan viestiini identiteetistä. Jos joku alkaisi mulle elvistelemään, että kyllä on irronnut muualtakin ja irtoo vastedeskin tarvittaessa, niin saisi lähteä irrottelemaan sitten samantien.
Ylös
predatorboy Vastaa274 / 287 
13.10.2005, 15:59 Vastaukseni sunshinen kommentiin on tämä = Irtosuhteissani olen aina käyttänyt suojaa, ellen sitten ole varmasti tiennyt että toisella ei ole mitään. Täysin tuntemattomien kanssa suojan käyttö on pakollista. BB = ei kiitos, mielellään suojan kanssa. Se on pieni hinta siitä, että saa terveytensä pitää. Jos terveys menee, sitä ei rahalla takasi saa. Ja voihan sitä suojaa käyttää suhteessaakin, eipähän paikat likaannu anaaliseksissä. Ei tartte juosta vessaan vessaan pesemään kalustoaan tai tyhjentään aukkoaan spermasta...

Elvistelyä en harjoita, samallahan voidaan todeta että mikä on paljon? Vastaukset ovat aina yksilökohtaisia. Joskus vain tuppautuu tulemaan vastaan sellaisia, jotka täytyy laittaa jollain konstilla kuriin, viitaten edellisessä viestissäni kertomaani tapaukseen exästä...

Loppujen lopuksi koko irtosuhteiden määrästä on vain harvoja sellaisia, joiden kanssa on toiminut. Useimpien kohdalla on kiinnostus vain lopahtanut yhen yön jälkeen, mikä onkin muuten aika yleistä...

Muilta osin sunshine onkin sitten samoilla linjoilla. Ehkä omasta puolestani olis pitänyt tuoda enemmän omaa kokemusperääni ja irtosuhteiden harjoitustapaa esille, jottei vastanoottia olis tarvinnu kirjoittaa. No, tällaistahan tämä on... (kenraali vaikenee)
Ylös
Ryhtiliike Vastaa275 / 287 
18.10.2005, 22:01 Arkkienkeli.. No voi hellanlettas sentään.. olet vapatuksen lipunkantaja, kun olet harrastanut irtoseksiä 300 miehen kanssa!!! Luutuneet moraaliset rakanteet ja tekopyhä moraali ovat saaneet kyytiä tuollaisessa menossa... jokainen pano on ollut naula moraalitanttien arkkuun.

En voi muuta kuin ihailla fiksuuttasi ja suoraselkäisyyttäsi :-)

Ja sokerina pohjalla: olet valmistunut jopa maisteriksi :-) Onnittelut.. tuo argumentti oli syvältä, sillä nyt padot aukeavat ja kaikki voivat perustella irtopanojaan herratietää millon asialla.

terveisin Ryhtiliike (myös maisteri)
Ylös
Ryhtiliike Vastaa276 / 287 
18.10.2005, 22:09 Predatorboy.. sinun täytyy olla tosi kovapäinen oppimaan jos tarvitset satoja miehiä sen selvittämiseen mistä tykkäät sängyssä!!!!!

En ymmärrä miten minun pitäsi käyttää toisia miehiä oman oppimiseni välineinä. Jotenkin tosi kumallinen asenne ja kertoo että monet homot on henkisesti lapsia...

Semmoinen kuusivuotiaan "minäminä"-asenne tulee mieleen kun katselee näitä loputtomiin itseään tutkailevia homomiehiä :-)
Ylös
miesmies Vastaa277 / 287 
18.10.2005, 22:10 ja se vasta onkin luovaa, kun osaa/oppii antamaan persettään selällään, mahallaan, kyljellään, slingissä tai istumaan sen kundin munan päällä...erilaiset akrobatian muodot kun hallitsee voi vaikka antaa persettään jalat niskan takana...niin on vielä tämä tantrinen seksi, mitä ei ole vielä kokeiltu!!!!

vielä löytyy haasteita!!!
Ylös
Utelias Vastaa278 / 287 
19.10.2005, 01:05 Mitä väärää siinä on, että kun joku pyytää seksiä, niin suostuu siihen tai vaikkapa päin vastoin?
Ylös
miesmies Vastaa279 / 287 
19.10.2005, 11:03 utelias: vastaa ekaksi kysymykseen: miks hiv ei pysähdy?
Ylös
sunshine Vastaa280 / 287 
19.10.2005, 12:28 Utelias, ei mitään - kunhan suostuu vain silloin kun itsekin haluaa.
Ylös
sunshine Vastaa281 / 287 
19.10.2005, 12:30 Miesmies, on se luovaa, hauskaa ja haasteita löytyy :)
Ylös
Utelias Vastaa282 / 287 
19.10.2005, 18:08 Miesmiehelle: vastaisin, että johtuu seksuaalisuuteen liittyvistä tabuista. Jos tauteja ei salailtaisi eikä tautia sairastavia syrjittäisi, voisi asian tuoda esille tutustumistilanteessa ja osapuolet sitten toimia asian tiedostoen. Täydellisesti riskejä ei voi elämässään välttää, jos sitä aikoo elää.
Ylös
Ryhtiliike Vastaa283 / 287 
19.10.2005, 19:25 Utelias: Mitä tabuja on enää missään?? Kaikki on levällään ja moraalin relatismi on hyväksytty faktaksi.
Ylös
Utelias Vastaa284 / 287 
19.10.2005, 21:20 Seksistä puhuminen on mielestäni yhä tabu. Toki asiantuntijan roolissa voi puhua ja toki osa homoista kertoo tuttavilleen hyvinkin avoimesti kokemuksistaan, mutta väittäisin että useimmille seksistä puhuminen omalla naamallaan on vaikeaa. En nyt tarkoita, että tutuille pitäisi kertoa seksikokemuksistaan. Sen sijaan hyvä olisi kyetä puhumaan asiasta mahdollisen kumppanin kanssa ennen seksiin ryhtymistä ellei sitten nonverbaalinen viestintä satu pelaamaan riittävän hyvin. Seksin tabuilla viittasin tässä myös omakohtaisiin seksitauteihin. Seksistä ja seksitaudeista yleisellä tasolla kuin juoruilutasollakaan puhuminen ei toki ole mikään tabu.
Ylös
arkienkeli Vastaa285 / 287 
19.10.2005, 22:38 Ryhtiliike antaa sarkasmin kukkia oikein kunnolla:-D

En todellakaan pidä maisteriksi valmistumista minään urotyönä tai älyn mittarina. Sehän tarkoittaisi, että maailmassa olisi liudoittain älykkäitä ihmisiä ja kun katselee ympärilleen niin mikään ei erityisesti tue tätä ajatusta.

Tarkoitus oli vain tuoda esille, että miesten perässä juoksijoilla varmaan on muutakin elämää kuin vain juosta miesten perässä. Yksi valmistuu siinä sivussa maisteriksi, toinen tohtoriksi, kolmas paskakuskiksi ja loput kuka miksikin...
Ylös
arkienkeli Vastaa286 / 287 
19.10.2005, 22:51 Vielä Ryhtiliikkeelle:

Maisterisihmisenä tiedät varmasti, että nimimerkeissä arkienkeli ja arkkienkeli on vissi ero...
Ylös
predatorboy Vastaa287 / 287 
24.10.2005, 16:39 Ryhtiliike kirjoitti: "Predatorboy.. sinun täytyy olla tosi kovapäinen oppimaan jos tarvitset satoja miehiä sen selvittämiseen mistä tykkäät sängyssä!!!!!"

No, ei mulla ole tarvinnut olla satoja miehiä sen selvittämiseen, ihan tommonen, melkein puolisataa on siihen sopivasti riittänyt 14 kuukauden aikana...
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy