ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Oma elämä > purkaamista

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
tupsu Vastaa1 / 3 
27.06.2005, 18:55
Viestiä on muokattu
rauh. teinidepressio tässä oikeen nousee pintaan... pitää olla muka niin vaikeaa? äh. siis jonkun löytäminen. en saa kavereille tolkutettua että en oikeesti Oikeesti halua olla miesten kanssa. mutta mitä tuolla kylällä sitten on muita ku heteroita? no ehkä. mistä sitä kenestäkään näkee. mutta en kai minä nyt kehtaa mennä kellekkään kiinostavalle tytölle mennä juttelee kun ei se kuitenkaan mihinkään johda. sitte joku jätkä tulee juttelee ja sitä vedetän kymbillä että se tarjoaa paukun ja jossain välis kuvittelen itekki et mua oikeesti kiinnostais. mut ku ei.

no sori. piti purkaa:)

ps. osaan kirjottaa myös fiksusti ja muut huomioon ottavasti, mutta this just ain't one of those days..:]
Ylös
mew Vastaa2 / 3 
29.06.2005, 13:50
Viestiä on muokattu
Voi pientä... Semmoista se joskus on. Joskus on vain pakko purkautua. Parempi niin kuin pitää kaikkea sisällään.
Asut siis pienessä paikkakunnassa? Et varmaan tule asumaan siellä koko ikäsi. Pää pystyyn! Kyllä kaikki vielä kääntyy parhain päin! Koita vain kestää. Pian pääset sieltä pois. Muutat jonnekin missä tunnet voivasi olla oma itsesi. Jonnekin vähemmän ahdistavaan paikkaan.
Pidä huolta itsestäsi ja ajattele positiivisesti!
Ylös
tupsu Vastaa3 / 3 
29.06.2005, 18:29
Viestiä on muokattu
heh.. kiitos kun huomasit mut. :] Itseasiassa sain jo itseäni vähän niskasta kiinni.. Kuten sanoin: Piti päästää vähän höyryjä ulos.. Eiköhän se tästä. Vuos ennää täällä. sit muutan jonnekki lesbos-saarelle..;)
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy