ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Oma elämä > Koolla _on_ väliä...

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Public eye Vastaa1 / 6 
27.06.2004, 13:07
Viestiä on muokattu
…ainakin amerikkalaisissa elokuvateattereissa. Tämän sai harmikseen kokea uudessa elokuvassa "A Home At The End Of The World" biseksuaalin roolia näyttelevä irlantilainen Colin Farrell, jonka näyttelemä nakukohtaus jouduttiin poistamaan. Koeyleisön reaktioista päätellen kaikki näet unohtivat oitis elokuvan juonen ja heidän ajatuksensa lähtivät harhailemaan aivan muualle.

Brittiläisen The Sun -laatulehden mukaan leikkaushuoneen lattialle tuomittu kohtaus sai naisten verenpaineen nousemaan vaarallisiin lukemiin ja miehet vääntelehtimään noloina tuoleissaan.

Enpä ole kuullutkaan, että jostain elokuvasta olisi jouduttu leikkaamaan kohtauksia _naisnäyttelijöiden_ liian runsaiden muotojen takia. Ehkä niissä juonen seuraamisella ei ole ollut niin paljon väliä…

Tuohtunut Colin on tiettävästi vaatinut, että hänen sulonsa on saatava nähtäville viimeistään elokuvan DVD-levitykseen tulevassa versiossa - sen menekki on siis näillä näkymin taattu. Täytyypä seurata DVD-uutuuksia, ellei muuten, niin ainakin sen varmistamiseksi, oliko uutisessa kyse vain alhaisesta mainostempusta…

Uutinen osoitteessa
www.thesun.co.uk ja
www.heraldsun.news.com.au

Kuvia Colinista (enemmän tai vähemmän vaatetettuna):
www.colinfarrell.ie

Ja elokuvan traileri löytyy osoitteesta
www.empiremovies.com
Ylös
Höh Vastaa2 / 6 
27.06.2004, 21:06
Viestiä on muokattu
Huhu isosta k****st* on luultavasti vain mainoskikka.
Ylös
Noh Vastaa3 / 6 
30.06.2004, 01:34
Viestiä on muokattu
Ei kyllä uskois. En nyt hirveesti oo tuijotellu sen haarojen väliin, mut kai nyt joku järkyn kokonen pili näkyis vähän enemmän. Et tosin kyllä muista nähneeni herraa missään muualla kuin Phone Boothissa...no jaa.

Kuulostaa mainoskikalta.
Ylös
klassik Vastaa4 / 6 
30.06.2004, 13:40
Viestiä on muokattu
Totta kai se pikkuveikka on heti saatava pois kuvasta, sehän olis ihan kauheeta kun kunnon heteromiehet tulee leffaan ja sitten kankaalla näkyy joku, jolla on isompi kuin sillä, yhyhyy!! Sitten vääntelehditään tuolilla ja ollaan ihan hirveen kiusaantuneita, voi ei, mun peenis pieneni näin <----> pieneksi, yhyhyhyy!! Säälittävää!
Ylös
Ilopilleri Vastaa5 / 6 
30.06.2004, 14:24
Viestiä on muokattu
Niin ja hui ajatelkaas jos nämä kunnon heteromiehet huomaisivatkin, että iso jortikka vetää katseen kummasti puoleensa ja että sitähän onkin oikein kiva katsella.. Kyllä se olisikin jo sen verran karmeaa, että olisi äkkiä lähdettävä vetämään turpaan jotakin saatanan hinttaria.
Ylös
japa Vastaa6 / 6 
30.06.2004, 15:22
Viestiä on muokattu
Täytyy sanoa, että täällä kyllä osataan repiä homofobiaa ihan mistä vaan. Ei kai tässä nyt sentään mistään hinttarivihasta todellakaan ole kyse, vaan jostain aivan muusta. Ai näitä drama queeneja. :)
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy