ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Oma elämä > rakkausseksi

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
rakastunut Vastaa1 / 6 
20.01.2004, 11:16
Viestiä on muokattu
olen löytänyt maailman ihanimman poikaystävän ja yhtäkkiä minä vanha kokenut sekstailija tunnen itseni hyvin epävarmaksi ja jopa ujoksi sängyssä, onkohan asia niin että on olemassa rakkausseksiä ja irtoseksiä ja niissä suuri ero? mitä mieltä?
Ylös
mikke Vastaa2 / 6 
20.01.2004, 13:45
Viestiä on muokattu
Hahaa, here we go again... :D Jos historia toistaa itseään niin tän aiheen ympäriltä tulee kyllä "mielipiteitä", laimeasti ilmaistuna...

Ehdinpähän ekana sanomaan, että eiköhän liene niin että joillekin ihmisille siitä irtoseksistä ja rakkausseksistä löytyy eroja, toisille taas ei. Eikä kummassakaan ole mitään pahaa, eikä kumpikaan ole sinällään universaalisti arvokkaampaa, tycks jag. (Tottakai subjektiivisesti voi kokea omalla kohdallaan toisen arvokkaammaksi, ja varmaan yleensä kallistutaan sinne rakkausseksin puolelle)
Ylös
Psyche Vastaa3 / 6 
20.01.2004, 13:47
Viestiä on muokattu
Hmm.. Mielenkiintoinen kysymys. Voisiko olla kyse vaikkapa siitä, että aikaisemmin irtosuhteita harrastaessasi et ole pahemmin ollut kiinnostunut kumppaneittesi tarpeista, tärkeintä on ollut oma nautintosi. Nyt kun olet löytänyt ihmisen, josta oikeasti välität ja jonka parasta tahdot, niin yhtäkkiä HÄNEN mielihyvänsä ja tarpeensa ovatkin merkityksellisiä, ja koet olosi hieman epävarmaksi tyyliin "Nauttiikohan hän? Olenkohan tarpeeksi hyvä?". Osuiko edes lähelle sitä mitä itse olet tuumaillut? :)
Ylös
rakkausseksi Vastaa4 / 6 
21.01.2004, 16:35
Viestiä on muokattu
joo Psyche,taidat olla osittain oikeassa,tuntuu hyvältä kun joutuu muuttamaan omaa itseään ja ajatuksiaan
Ylös
Hukka Vastaa5 / 6 
11.02.2004, 05:17
Viestiä on muokattu
Tuttu tilanne, kun harrastaa seksiä henkilön kanssa josta todellakin välittää niin miettii todellakin: "olenko tarpeeksi hyvä? teenkö oikein? mistäköhän rakas pitää?"
Ylös
Teemu Vastaa6 / 6 
10.03.2004, 15:42
Viestiä on muokattu
Kaikkia ei tietty yhden illan juttujen perässä juokseminen kiinnosta. Seksissä sellaisen ihmisen kanssa, josta välittää, on jotain sellaista yhteenkuuluvuuden mukana, mitä yhden illan jutuissa ei ole. Siksi se on ainakin minun kohdalla paljon nautittavampaa.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy