ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Oma elämä > Homojen tekemät raiskaukset

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Orianas Vastaa1 / 10 
10.07.2003, 10:33
Viestiä on muokattu
Tartun arkaan (ja uuteen?) aiheeseen, nimittäin homomiesten tekemiin raiskauksiin. Julkisuudessa en ole asiasta kuullut minkäänlaista kommenttia tai uutista, joten onko näin ettei miesten välisiä raiskauksia ole sitten ikinä tehtykään?

Asuessani pari vuotta sitten Belgiassa, ystäväni varoittivat minua aika ajoin, ettei kannata lähteä aina kaikkien mukaan baarista tai kehottivat välttämään tiettyjä alueita homobaarien läheisyydessä. Totta kai pelästyin! Suomessa aloinkin jo sitten opettelemaan itsepuolustusta kaiken varalle...

Tarkoituksenani onkin ehkä nyt vain selvittää, että onko Suomessa homomiehen pelättävä joutuvansa raiskatuksi vai voimmeko me täällä Pohjantähden alla huokaista helpotuksesta?
Ylös
LZ-127 Vastaa2 / 10 
10.07.2003, 12:06
Viestiä on muokattu
Luulenpa että sellainen on ennemminkin aika monen haikea haave...siis tulla raiskatuksi ;-)

Oikeasti, en ole kans kuullut. Ainut juttu jostain kaukaisesta lapsuudesta, muistan uutisissa olleen jonkun pedofiilin, joka oli raiskannut pari poikaa metsässä.
Ylös
nainen Vastaa3 / 10 
10.07.2003, 13:28
Viestiä on muokattu
Pöyristyttävää! Mikä ihme väite tuo on, että monen haikeana haaveena on tulla raiskatuksi, olkoonkin vaikka minkälaisen hymiön kanssa? Sairasta, sairasta, sairasta!

Ei ihme, että kun jotkut hellivät näitä sairaita fantasioitaan, niin koulupojat oikeasti kuvittelevat, että tytöt haluavat kokea eka kerran koko jalkapallojoukkueen kanssa.

t. melkein raiskattu + raiskatun läheinen ystävä
Ylös
Pee Vastaa4 / 10 
10.07.2003, 13:50
Viestiä on muokattu
LZ-127:n tarkoituksena oli ilmeisesti hieman "keventää tunnelmaa" toteamalla, että todellakin on olemassa ihmisiä, joilla tiettyihin seksiroolileikkeihin kuuluu alistetuksi tuleminen ja toisinpäin. Nämä leikithän ovat vahvojen itsevarmojen aikuisten leikkejä, eikä niitä tosiaan tule sekoittaa rikollisiin väkivaltaisiin raiskauksiin. Ehkä olisi väärinymmärrysten välttämiseksi syytä välttää kokonaan tuon raiskaus sanan käyttöä, kun joku _omasta tahdostaan_ haluaa tulla roolileikissään sidotuksi, läimityksi, tuntea kipua, olla alistettu jne.

Mitä itse aiheeseen eli homojen tekemiin väkivaltaisiin raiskauksiin tulee, niin en ole ainakaan kuullut moista tapahtuneen.
Ylös
EvilS. Vastaa5 / 10 
10.07.2003, 14:10
Viestiä on muokattu
Ei kai tuo mitenkään mahdotonta ole. Itse olen kuullut kahdesta tapauksesta. Yksi oli raiskaus lostarin veskissä (ei osallisen kertoma, uskottavuus vähän epäselvä).

Toinen ja uhrin itsensä kertoma oli selkeä pakottaminen suihinottoon julkisella paikalla.

Uskoisin, että tapauksia on jonkin verran, niin ennakkoluulottomasti ja varomattomastikin kundit ventovieraiden matkaan lähtevät.
Ylös
Tomi Vastaa6 / 10 
10.07.2003, 15:30
Viestiä on muokattu
www.crimelibrary.com

Finnkino esitti vastikään ilman suomenkielistä tekstitystä kyseiseen tositapaukseen perustuvan elokuvan Dahmer.
Ylös
LZ-127 Vastaa7 / 10 
10.07.2003, 16:26
Viestiä on muokattu
Aika järkyttävää luettavaa... :((

Toisaalta sai kyllä lopulta ansionsa mukaan... vaikka ei se 957 vuotta linnassakaan olis paha ollut, heh
Ylös
-taichi- @ Vastaa8 / 10 
11.07.2003, 10:50
Viestiä on muokattu
Joo.. Oon 16wee poikalapsi.. Siitä taitaa nyt olla kaks vuotta.. Joo.. kaks vuotta ku se tapahtu.. olin kai vähän naiivi ja lähin miehen, jota en tuntenu, matkaan tuolta kaupungilta.. Olin sillon pyörällä päästäni kun etsiskelin omaa identiteettiäni.. jos sen voi niin sanoo.. ja halusin keskustella josnkun kokeneen kanssa asioista.. No se raiskas mut omassa asunnossaan.. Se oli kaamee kokemus.. Mä en voinu harrastaa seksiä pitkään aikaan kenenkään kanssa ku pelkäsin.. Tunsin itteni pitkään ihan paskalääväks.. En tehny rikosilmotusta (kaikki on haukkunu mut pystyyn siitä), koska olin sillon vielä kaapissa enkä halunnu kenenkään saavan tietää koska pelkäsin mitä kaikki sanos.. Jos joku on kokenu saman ni pyydän teitä kertomaan siitä avoimesti.. Se auttaa teitä.. ja muistakaa.. teillä on ihmisii jotka tukee..!! =)
Ylös
Juuso21 Vastaa9 / 10 
12.07.2003, 06:45
Viestiä on muokattu
joo tää aihe ei ole mitenkään tuntematon.
en tiedä miten yleisiä ne ovat suomessa noin muuten mutta omalle kohdalle sattunut kahdesti, 13v ja 16v.
ensimmäisellä kerralla en tajunnut mitä tapahtui alkuunkaan ja toisella kerralla iso mies otti ranteista kiinni ni ei ollut mitään vastaan sanottavaa...
paska homma sinänsä.
huom. minun fantasiani ei ole tulla raiskatuksi!
homman jälkeen jäljelle jäi vain itsensä syyllistäminen, mitä olisin voinut tehdä toisin ja annoinko joitain vihjeitä huomiotta. loppujen lopuksi kuitenkin, vika ei ole minussa, minulle tehtiin väärin...
tämä aihe on todella rankka, älkää löykö huumoriksi.
t.nim. ei vieläkään täysin selvinnyt...
Ylös
Ossi Vastaa10 / 10 
13.07.2003, 21:14
Viestiä on muokattu
Pitäishän nuo ilmoittaa poliisille. Onko sillä sitten väliä mikä on uhrin seksuaalinen suuntautuminen. Voihan sellaisen uhriksi joutua kuka vaan ja siten ilmoittaminen pitäisi olla helpompaa. Mietin vain.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy